Spectaculair mooie, barokke 8 jarige Andalusier appelschimmelruin

Almirante

 

Almirante betekend Admiraal en dat is deze bijzonder knappe Andalusische ruin: een echte admiraal. Hij heeft heel veel kwaliteiten en doet het bij ons super in het werk onder de ruiter. Almirante is een spetter uit Spanje, met een Spaans paspoort met chip van Equids de Crianca I Renda.

 

Hij is geboren in november 2009 en is ca. 1.58 m. hoog. Hij is onlangs röntgenologisch goedgekeurd, de cd is aanwezig. Wanneer hij je aankijkt met zijn veel te knappe smoeltje ben je meteen verkocht. Hij heeft op stal en in de omgang dan ook graag veel aandacht. Hij is vrij van stalgebreken. Hij wordt hier door zowel een Z 2 ruiter als een minder gevorderde ruiter gereden en heeft hier minimaal L 2 niveau. Hij heeft ruime gangen en een enorm mooie bouw, mooi barok en rond. Hij is hier erg meewerkend, ook langs de weg en in de trailer.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandarts rapport.

 

Appel- blokken schimmel met lange zwarte manen en staart: Almirante is een echt sprookjespaard!  

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?