Irish Cob Mix superbrave, goed gereden 7 jarige (!)ruin

Boyke

 

Helaas geen mooie foto's door het slechte weer van de toch ontzettend leuk om te zien ruin Boyke! Boyke is een 3 kleur Irish Cob mix die superbraaf is hier en bij de vorige eigenaar, geschikt voor beginnende ruiters, maar toch dressuurmatig heel lekker loopt!

 

Hij heeft een stoer, barok uiterlijk en hangt met zijn aansprekende koppie lief over de stalbox om aandacht te vragen. Hij toont door zijn stoere, barokke uiterlijk veel groter dan de ca. 1.43 m. die hij is. Door zijn karakter en postuur is het een ideaal familiepaardje. Is onlangs naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandarts rapport.

 

Hij is hier en bij de vorige eigenaar zeer verkeers,- en trailermak. Zijn vorige baasje die hem helaas wegens tijdgebrek moest afstaan laadde hem alleen op de trailer om daarna samen met de hond strandritten te gaan maken...

 

Boy is heel sociaal en gek op veulens. Hij is in bezit van een paspoort met chip en heeft de meest ideale leeftijd van 7 jaar. Boyke is totaal vrij van gebreken. Gaat hij jou gelukkig maken?

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?