SUPERBRAVE aparte, prachtige, correcte 10 jarige Z 1 dressuur ruin

*** Verkocht ***

 

Castor

 

Castor is een ontzettend aparte, bloedmooie KWPN zwartschimmelruin, geboren 25-05-2007. Hij heeft dé looks met zijn barokke maar toch rechthoeks- model. Hij heeft een enorm mooie hals, een aansprekend hoofdje en een prachtig, gespierd en vol lichaam.

 

Castor is hier ontzettend nuchter, meteen vanaf de eerste dag en bij ons te rijden door beginnende ruiters. Door zijn loopvermogen en werkwillendheid, biedt hij zeker voldoende uitdaging voor de gevorderde. Hij is Z 1 + 1 dressuur en wordt bij ons momenteel ook in het Z 1 uitgebracht. We kregen hem vrijdags binnen en zaterdags liep hij met een vreemde ruiter foutloos een L 2 proef, de week erna al met 2 winstpunten landelijk! De week daarna startte hij met succes in het Z 1. In bezit van startpas, keuringsrapport zowel klinisch als röntgenologisch, paspoort en KWPN papier van Ulando x Renovo x Positief.

 

Het Renovo bloed in hem zorgt voor zijn elastische bewegingen met enorm veel ruimte en draagvlak. Hij heeft dus zijn sporen hiermee in de dressuur al verdiend, Castor heeft veel wedstrijdervaring. De gehele moederlijn is ster en ster preferent. Hij rijdt ontzettend gemakkelijk en is niet te sensibel.

 

Castor is totaal vrij van gebreken, correct geënt en kerngezond. Je kunt zo op een krukje zittende, zijn benen scheren vertelde zijn vorige eigenaresse die hem wegens plaatsgebrek moest verkopen. Castor heeft dus al veel vreemd terrein gezien en is verkeers,- en trailermak. Op stal is het een schat die meteen om aandacht vraagt. Hij is ontzettend makkelijk in de omgang. Zowel van binnen en van buiten is lieve Castor ontzettend mooi! Het is een dijk van een paard met een stokmaat van ca. 1.70 m.

 

Castor is hier en bij de vorige eigenaar werkelijk super makkelijk op de trailer! met een netje hooi kan hij er gerust heel de dag in staan zonder druk te worden en ook onderweg hoor je hem niet. In het donker laden enzo op wedstrijd deden we al en dit gaat als vanzelf met hem. Hij is heel erg netjes op stal en poept mooi in een hoekje op 1 hoop. Hij kost ons nog minder werk als een pony om bij te houden.

 

Hij is prachtig van kleur, erg apart, ook nu hij inmiddels weer geheel geschoren is. Een lief, degelijk, makkelijk prachtpaard, dat is Castor! Is onlangs naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandartsrapport. Wordt alleen voor een goed tehuis verkocht.  

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?