Liefste grootste maat E/klein paard röntgen gekeurd, ook betuigd

*** Verkocht ***

 

For Your Eyes Only

 

For Your Eyes Only is de prachtige naam van deze lieve knappe dame. Ze is bij de vorige eigenaar ook betuigd geweest en goed verkeers,-en trailermak. Ze is ca. 1.57/1.58 m. hoog en daarmee een maat waarmee je zowel bij de pony's als de paarden kan.

 

Only is een schat van een paard. Ze is hier ontzettend lief, zowel in de omgang als onder de ruiter. Ze biedt de gevorderde ruiter voldoende uitdaging terwijl ze hier door een minder ervaren ruiter ook prima gereden kan worden.

 

Only is in bezit van een paspoort met chip en een afstamming van Power Jet x Delight Nobo x Pepitone Hanover. Ze is geboren 6 maart 2012. Geënt en ontwormd en geheel vrij van gebreken. Inclusief röntgenologische keuring waarbij ze is goed bevonden voor de sport. Is pas naar de tandarts geweest, in bezit van een recent tandartsrapport.  

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?