Braaf gereden, correcte 6 jarige KWPN merrie, röntgen ok

Go For Gold

 

Go For Gold, roepnaam Goldy, is een prachtige KWPN merrie van ca. 1.70 m. hoog en geboren 8 mei 2011. Ze is vrij van stalgebreken en Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandartsrapport.

 

In bezit van een paspoort en chip Ze heeft een goed KWPN papier van Kadans x Louis Le Bon x Feiner Ludwig. Ze kan bijzonder gekleurde veulens geven met haar palomino moeder! Goldy is KWPN type dressuurpaard maar ze kan erg goed springen en doet dit ook graag. Wij trainen haar verder dressuurmatig en recreatief. Ze heeft al dressuur wedstrijdervaring.

 

Goldy heeft 3 goede gangen en is bij ons zelfs door beginnende ruiters te rijden. Ze biedt voldoende vermogen en uitdaging voor de gevorderde. Je kunt meerdere kanten uit met dit prachtige paard! Inclusief röntgenologisch keuringsrapport van 32 foto’s van 12 -02-2018 waarbij zij is goedgekeurd voor de sport.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?