Prachtige, correcte Hafruin compleet met tuig en marathonwagen

*** Gereserveerd ***

 

Mastar van de Hoeve Werklust

 

Mastar van de Hoeve Werklust is de complete naam van deze, werkelijk schitterende, Haflingerruin. In bezit van paspoort en chip en hij is onlangs naar de tandarts geweest, in bezit van tandartsrapport. Mastar heeft een goed papier van Marok x Alwin van de Hoeve Werklust.

 

En Werklust zit hem in de genen, want werken doet Mastar het allerliefste! Urenlange ritten met de wagen, langs dorpen en steden, dat is wat hij met zijn vorige baasje heeft gedaan en wat hij heel erg graag doet. Hij ging overal altijd langs en door, viaducten eveneens en ook voor groot verkeer is hij niet bang zo vertelde zijn baasje. Ondanks het feit dat wij niet veel ervaring hebben met mennen konden wij er zo mee wegrijden.

 

Mastar wordt dit jaar 15 maar hij lijkt een paardje van 7. Superstrak en goed op de benen, zeer ruime en beweeglijke gangen, hij is zeer geschikt voor de sport. Hij is kerngezond en totaal vrij van gebreken. Een goudeerlijk paardje wat graag de aandacht heeft. Helaas kon zijn oudere baasje hem die niet meer naar behoren geven.

 

Hij is prachtig gebouwd en een blikvanger met zijn lange witte manen en staart en prachtige koppie. Ook heeft hij een mooie grote maat, ca. 1.45 m. en hij toont groter. Wij rijden hem onder de ruiter en dan misstaat een volwassene zeer zeker niet, waardoor hij eveneens een ideaal familiepaardje is. Zeker omdat je de familie ook nog eens met zijn allen mee kunt nemen op de wagen! Hij staat er kant en klaar voor te koop.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?