Superbrave M+ 8 dressuur leerpaard PROK KWPN merrie

*** Gereserveerd ***

 

Weltina W

 

Weltina W is een prachtige KWPN merrie met een goed KWPN papier van Weltino uit een keur, sport (dressuur) merrie van Goodtimes uit een ster, pref, prest, sport dressuur merrie van Huzaar uit ster van Kristal! Ze heeft een gigantisch goede afstamming en bij de fokker is oma Vussina nog aanwezig, zij liep Lichte Tour.

 

Weltina is dus een geweldige merrie om een veulen mee te gaan fokken. Verder is ze zowel hier als bij de vorige eigenaar ontzettend fijn te rijden, altijd is ze ontzettend lief geweest volgens de fokker. Wij kunnen hier beginnende ruiters met haar leren rijden en ze is tot en met november 2017 M + 8 dressuur geweest. Ze kent dus ook vreemd terrein erg goed en is niet bang hier en voorheen voor groot verkeer.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Ze is vrij van stalgebreken en in bezit van een paspoort met chip, is correct geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandarts rapport.

 

Weltina is een hartstikke lief en prachtig paard! Geschikt als leerpaard, ze heeft de knoppen goed erop zitten.

Ze is ca. 1.72 m. hoog en 14 jaar oud.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?