Belangrijke algemene informatie


Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony's tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.

 

Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.

 

Heb je alles op een rij gezet en kun je accoord gaan met alle concequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje "In de aanbieding". Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

 

 

Shannon Vallen Silver is nu ons spotprijspaardje

Van: € 2.950,- / Voor: € 1.675,-

Geldig van 20 januari t/m 20 februari 2018

 

Shannon Vallen Silver

 

Shannon Vallen Silver is de prachtige naam van deze prachtige dame. Shannon is 15 jaar oud en ca. 1.54 m. hoog. Ze is vrij van stalgebreken en kan leuk lopen... Toch is ze met het rijden zeker niet te voorwaarts hier. Ze vindt het bij ons erg leuk om aandacht te krijgen op stal en is ook een schat in de omgang. Ze gaat hier erg graag met collega's de straat op voor een fijne buitenrit. Verder trainen wij haar dressuurmatig door, wat ze meewerkend oppakt.

 

Shannon is in bezit van een paspoort met chip en is pas naar de tandarts geweest. In bezit van een tandartsrapport. Shannon heeft een prachtig, zachtaardig aansprekend hoofdje en is een type Connemara, maar dan het nuchtere soort. Ze vindt het heerlijk om in een groepje te lopen of achter een enkel ander paard aan. Dan is ze super nuchter! Daardoor is ze onsinziens geschikt als manege paardje of paardje voor coachwerk etc..


Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?