Over Ons

Welkom bij Stal Doorstap !!

 

Deze stalnaam is gekozen omdat hij meerdere betekenissen heeft. Enerzijds hebben wij natuurlijk graag een paard dat goed doorstapt, anderzijds beschrijft de naam de doorstap van een paard bij ons van groen naar L niveau en van de doorstap van het oude baasje naar het nieuwe. Ook onze doorgang na zonneschijn en regen wordt door dit woord omschreven.

 

Stal Doorstap is de stal van dierenliefhebster Melanie Evers-Mutsers en haar helpers, die zich voornamelijk bezighouden met de (op)fok, het plaatsen en daarna het aanrijden en corrigeren van leuke paarden en pony's. Dieren met een goed karakter, die gezond zijn en een goed beenwerk hebben bieden wij ter verkoop aan.


Tekortkomingen worden zoveel als mogelijk meegedeeld bij de aankoop.
Wij advisieren u zo goed mogelijk, om zo een passende combi te gaan verkrijgen.
Melanie heeft op dit gebied 30 jaar ervaring!

 

Stal Doorstap Stal Doorstap

 

Wij proberen de paardensport alom te vertegenwoordigen, door het fokken en opfokken van zeer diverse en verschillende paarden en pony's. Ons doel is altijd het verkrijgen van een meewerkend , braaf en vriendelijk dier. We corrigeren enkel door middel van beloning. We proberen de aankoopprijzen laag te houden, in uw en ons belang.

 

Wij zijn sinds juli 2015, na moeilijke tijden, de ZEER TROTSE bezitters van een prachtige boerderij met 4 hectare grond waarop de paarden heerlijk kunnen grazen.... We hebben een prachtige trainings,- en buitenbak aangelegd, en zijn super dankbaar om onze, klein maar fijne, binnenbak! We hebben een prachtige stal gerealiseerd, waar de paarden elkaar goed kunnen zien en via contactschermen desgewenst met elkaar kunnen neuzen.

Komen jullie gauw eens kijken?

 

Stal Doorstap

 

De paarden, pony's worden bij ons zo perfect mogelijk verzorgd en behandeld. Onbeperkt hooi ten aller tijden en voldoende krachtvoermelanges, veel afwisseling. De erkende paardenarts, tandarts en de hoefsmid brengen zeer regelmatig een bezoek bij ons, waarbij alle dieren worden nagelopen.

 

Een dikke laag stro ligt in de schone stallen. Een en ander wordt gecombineerd met weidegang. De paarden krijgen een vriendelijk woord en een aai over hun kruin! Wij werken met dieren en zullen derhalve ons geduld niet gauw verliezen. Wij hopen dat u als nieuwe baas zo mogelijk op dezelfde voet verder gaat!

 

Stal Doorstap