Paard/Pony reserveren

Rabo Omnikassa
Stal Doorstap 

Welkom


Soms blijken mensen erg teleurgesteld als een paardje verkocht is voor ze een beslissing tot aankoop hebben kunnen maken, of hebben kunnen komen kijken.
 
- Bent u voor een paardje gevallen maar wilt u even wat bedenktijd?
- Heeft u interesse in een paard maar u heeft even geen tijd om te komen kijken?
- Wilt u zeker weten dat het paardje nog te koop staat wanneer u aankomt na een lange reis?
 
Voor € 100,- (excl. BTW) halen wij het uit het verkoopaanbod als optie voor u en verzorgen het, tot maximaal 5 dagen. Het paard/de pony zal in deze periode nimmer aan iemand anders worden verkocht!
 
Teruggave van het reserveringsgeld is niet mogelijk, maar de € 100,- (excl. BTW) wordt bij aankoop sowieso afgetrokken van het eventuele aankoopbedrag. Ook mag het reserveringsgeld als korting op een ander paard worden gebruikt binnen een jaar na datum. Wanneer u gebruikt maakt van  de inruilgarantie en met dat doel een paardje reserveert, ontvangt u het reserveringsgeld niet retour.
 
Wij werken volgens het 'Wie het eerst komt, het eerst maalt' principe. Over verkocht of gereserveerd zijnde paarden kunnen wij helaas niet in discussie gaan.

U kunt online reserveren, o.a. via Ideal .
Wanneer u via de link in het venster hiernaast, bij " Online reserveren", de reservering doorvoert, wijst alles zichzelf uit, ook kunt u hier rechtstreeks en snel via Ideal betalen. U ziet dan af van uw wettelijke bedenktijd en heeft een betalingsverplichting.

Wanneer het u niet lukt om online te reserveren kunt u ook het geld overmaken en ons laten weten dat u met de bovenstaande voorwaarden akkoord gaat.
Overmaken kan naar:

Rabobank rekeningnummer: 186760744 te Achtmaal.
Ibannummer: nl92rabo0186760744
Biccode: RABOnl2u
Gelieve uw naam en het betreffende paard erbij te vermelden.
De rekeningnummers kunt u kopiëren en plakken bij uw overschrijving van de bank.

Reserveringen zijn geldig vanaf het moment dat u van ons een bevestiging heeft gekregen.

Laat u het even weten indien de betaling gelukt is? Dan wordt de reservering onmiddellijk doorgevoerd op de diverse sites.