Clogheen Sid

*** GEPLAATST ***

Brave, leuke 10 jarige grotere Tinker ruin

De naam van deze knapperd is Clogheen Sid, wij noemen hem zelf enkel Sid. Sid is geboren in 2011, en meet circa 1,42m. Voor de huidige Tinkers is dit aan de grote kant en hij kan dan ook met gemak een volwassene dragen. Toch is hij niet te lomp voor een kind.
Hij is hier sociaal naar andere paarden, speelt graag en is leergierig. Sid stond bij ons 24/7 buiten, wat hij hartstikke fijn vindt. Momenteel staat hij bij ons op stal samen met het veulen van onze Tinker merrie Rose, Robbedoes, wat hij ook helemaal niet erg vindt.  Hij moet Robbedoes leren zelfstandig te worden. Ze kunnen het super goed vinden met elkaar…
Sid heeft een eerlijk karakter, wilt graag zijn best voor je doen ondanks hij het soms niet helemaal begrijpt probeert hij toch het juiste te doen. Hij is ook lief met kindjes hier, zelfs die konden zo op hem gaan zitten naar een tijdje weinig gedaan te hebben. 
Sid vindt het ook leuk om lekker te gaan wandelen, en doet het hier buiten op straat ook goed. Hij beschikt over 3 leuke gangen. Ook bij de tandarts was Sid braaf. Sid is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Is onlangs naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport.
Met wie mag deze lieverd mee?

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap