Fiësta

SUPERBRAVE BEGINNERS, leuke, gezonde, 10 jarige, grote E ruin te koop

Fiësta is de naam van deze lieve, goudeerlijke ruin.  Het is ook een feest om hem in je bijzijn te hebben! Hij is geboren in Spanje op 10-03-2011 en is circa 1,56m hoog. Het is een prachtige bruine Andalusische cruzado cassanova. Hij is hier in de omgang lief, blijft rustig staan met poetsen en zadelen etc. Hij vindt het wel erg fijn om in de wei te staan, hij kan hier met iedereen overweg. 
Fiësta is super lief. Hij beschikt over 3 mooie en ruime gangen en vindt het leuk om grondwerk te doen, hij is heel meewerkend en leergierig.  Als er een paard geschikt is voor angstige en onervaren rijders, dan vinden wij het Fiësta omdat hij hier vanaf het begin af aan ontzettend nuchter en braaf is, zowel onder de ruiter als in de omgang. Hij hier goed verkeers,- en trailermak.
Fiësta is hier heel erg sociaal en vrolijk naar andere paarden, totaal niet dominant. Hij is in bezit van een paspoort met chip, en is geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname, waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Fiësta kan bij ons in alle vertrouwen al gereden worden door een minder ervaren ruiter , maar hij biedt de gevorderden meer dan genoeg uitdaging en is geschikt voor meerdere doeleinden.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap