In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Amanecer is nu het zonnetje van de maand

Van: € 2.850,- / Voor: € 2.450,-

Geldig van 13 september t/m 13 oktober 2021

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Prachtige Spaanse, jonge blauwschimmel dame, KOOPJE

Amanecer is een prachtige, Spaanse blauwschimmel merrie van ca. 1.62m hoog. Ze is geboren 01-04-2016 in Spanje, haar moeder is de prachtige Maria, ook in ons bezit.
Amanecer heeft mooie ruime gangen, ze is gezond en ze is vrij van stalgebreken. Ze heeft een ijzersterk gestel: had een tik op haar achterbeen gehad en dat is wonderbaarlijk snel genezen. Ze kan erg goed springen.
Ze is correct basis geënt en ontwormd. Is in bezit van een paspoort met chip. Ze heeft een prachtig hoofdje met mooie, grote ogen. Er is helaas nog niet veel met haar gedaan. Ons ontbreekt het aan de tijd om haar te beleren en de aandacht te geven die ze nodig heeft. Ze is niet geschikt voor beginners, moet alles nog leren.
Hierom een klein prijsje zolang ze nog niet bereden is….
Wanneer ze samen met Maria mag blijven is de prijs samen ook € 400,- naar beneden.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap