Quapa

*** GEPLAATST ***

Leuke, mooie, correcte, eerlijke, lieve 7 jarige merrie

Quapa is de naam van deze schat, ze is geboren op 15-01-2014 en meet circa 1,58m. Ze is hier heel sociaal naar mensen, honden en andere paarden. Quapa staat momenteel 24/7 buiten in de wei, wat ze goed doet hier in een kudde van 7 paarden gemixt dus merries en ruinen. Ook op stal is ze hier rustig en lief.
Quapa is ook erg leergierig en probeert dingen snel op te pakken die je van haar vraagt. Ze is hier ook braaf in de omgang, houdt er van om lekker gepoetst te worden en aandacht te krijgen.
Quapa is met rijden hier eerlijk, we zijn haar dressuurmatig verder aan het trainen zoals de nageeflijkheid, en doen hier om ook veel grondwerk met haar. Grondwerken vindt ze hartstikke leuk, ze pakt dit ook goed op. Ze beschikt over 3 leuke, ruimen gangen. Wandelen op straat doet ze hier goed in het verkeer.
Ze is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Is onlangs naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap