Terry

Lieve, superknappe, correcte, Spaanse ruin

Terry is de naam van deze stoere ruin. Hij is geboren in Spanje op 10-07-2016, en is circa 1,59m hoog.  Inmiddels is hij bij ons al geworden tot een gespierde, barokke boy met veel uitstraling! Het is een prachtige Andalusische cassanova. Deze adonis is werkelijk super knap en heeft manen van zo wat één meter. Hij is hier in de omgang lief, blijft rustig staan met poetsen en zadelen etc.
Terry is supereerlijk. Hij beschikt over 3 mooie en ruime gangen en vindt het leuk om grondwerk te doen, hij is heel meewerkend en leergierig. Terry wordt bij ons momenteel dressuurmatig doorgereden en pakt de training goed op. Hij heeft de stapmolen geleerd en is hier goed verkeers,- en trailermak.
Terry is hier heel erg sociaal en vrolijk naar andere paarden, totaal niet dominant, en speelt zelfs  graag samen met onze ezel Pearl. Hij is in bezit van een paspoort met chip, en is geënt en ontwormd. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Terry kan bij ons door alle vertrouwen al gereden worden door een minder ervaren ruiter , maar biedt de gevorderden meer dan genoeg uitdaging en is geschikt voor meerdere doeleinden.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap