Asal Mizjana

Prachtige, SUPERLIEVE, ervaren grote maat D merrie

Deze merrie kent spreekwoordelijk “het klappen van de zeep”. Asal Mizjana is een hele ervaren, lieve, eerlijke D pony merrie van ca 1.47m hoog, maar de zweep heeft zij zeker niet nodig, deze Arabische schone, ze is werkwillig zonder stout te zijn. Mizjana heeft concours ervaring en sprong al oxers van 1.20m. Ze is 16,5 jaar oud maar dat geef je haar niet, ze zier er super uit en loopt prachtig!
Mizjana is totaal vrij van gebreken en heeft 3 zeer goede gangen. Ze is in bezit van een paspoort met chip en is geënt. Heeft een pas immatriculatie (wedstrijden) gehad voor het leven. Op stal is ze hier hartstikke lief en in de wei komt ze zo naar je toe. Zelfs al was ze eerst heerlijk door de wei aan het draven… Ze is hier zeer verkeers,- en trailemak en lief in de omgang, sociaal in de kudde.
We kunnen hier beginners fijn op haar laten rijden door haar ervaring en zelfs zonder zadel 🙂 Ze biedt de gevorderden meer dan voldoende uitdaging, ze heeft zoveel pit als je wilt. We rijden haar dressuurmatig en recreatief. In de omgang, het verkeer en in de trailer is ze tot nog toe altijd super nuchter. Het kleinste kind kan hier met haar wandelen. Ze is hier en voorheen zo lief en nuchter in de omgang, dat we haar ook geschikt achten voor coaching. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Met wie mag deze knappe vliegenschimmel mee? Ze heeft samen met jou vast nog vele fijne jaren voor de boeg!

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap