Bulle des Prairies

Mooie, nuchtere, correcte, 10 jarige  Cheval Francais merrie

Hier hebben we haar dan: Het speldje in de hooiberg! Bulle Des Prairies is de naam van deze lieve, prachtige merrie,  roepnaam: Prarie. Ze is geboren op 22-03-2011, en meet circa 1,63m. Ze stamt af van Open Charm X Kapitano X Tadzio De La Motte. Ze heeft hier een lief en eerlijk karakter. Houdt van aandacht en lekker vertroeteld te worden.
Prairi staat bij ons 24/7 buiten met andere paardjes en doet dit goed, ze is totaal niet dominant en erg sociaal. Maar ook op stal is ze hier rustig en vrij van gebreken. Ze beschikt over 3 leuke ruime gangen, heeft een mooi formaat, en daarbij ook nog een volle, forse, barokke bouw. Prairi is erg leergierig en probeert echt haar best te doen ook al snapt ze het niet altijd zoals de moeilijke dressuuroefeningen. Ze is lekker voorwaarts, maar dit is goed te controleren doordat ze goed op stem en zit reageert.
Prairi doet ook het grondwerken hier goed, is erg meewerkend. Staat goed stil met zadelen en poetsen, ook met opstappen staat ze netjes stil. Ze is hier zeer verkeers,- en trailermak. Ze beschikt over een paspoort met chip en stamboom, is correct geënt, en recent ontwormd. Buiten haar zeldzame schoonheid, zowel van buiten als van binnen, is ze ook nog eens kerngezond en is ze zonder ijzers recent streng gekeurd en er vlekkeloos uitgekomen.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Met wie mag dit prachtpaardje mee? 🙂  

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap