Cala XIV

Sprookjespaardje: spierwitte, barokke  Spaanse PRE merrie

De naam van deze zeer mooie verschijning is Cala XIV, ze is geboren op 27-01-2003, en meet circa 1,55m. Door haar forse, barokke bouw is ze eveneens geschikt voor een wat grotere/zwaardere volwassene. Maar ze is hier ZO braaf met beginners, dat ze een ideaal familiepaardje is. Ze is hier werkelijk superbraaf in de omgang,  en met het rijden.
Cala staat hier 24/7 buiten met 2 andere paardjes en doet dit goed hier, ze is sociaal, totaal niet dominant. Ze kan ook op stal staan, zonder stal gebreken. Ook bij de hoefsmid was ze hier braaf. Cala vindt het fijn om lekker uitgebreid gepoetst te worden, en staat hier dan ook netjes bij stil. Ze beschikt over 3 leuke gangen, en is mooi  gebouwd.
Cala had een tijdje minder gedaan, maar was hier de eerste keer meteen met het rijden zeer braaf, ze is totaal niet te loperig.  Ook op straat doet ze het hier goed. Ze is naar ons inzien geschikt voor de beginnende ruiter, maar ook voor de wat gevorderde ruiters  daarvoor heeft ze genoeg kwaliteit. 
Cala beschikt over een paspoort met chip en goede stamboom van Cantudo II x Piloto II x Helicon. Heeft een export document. Ze is recent ontwormd geënt.
Met wie mag dit plaatje mee 🙂
Ze is ook ideaal als prinsenpaard……

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap