Capricho

Goudeerlijke, leuke, gezonde, grote E ruin te koop

Capricho is de naam van deze lieve, goudeerlijke ruin. Hij is geboren in Spanje op 10-07-2007, en is circa 1,56m hoog. Het is een prachtige Andalusische cruzado cassanova. Hij is hier in de omgang lief, blijft rustig staan met poetsen en zadelen etc. Hij vindt het wel erg fijn om in de wei te staan, hij kan hier met iedereen overweg. Weidegang (of paddock) is erg belangrijk voor hem, omdat hij kan kribbijten.
Capricho is super lief. Hij beschikt over 3 mooie en ruime gangen en vindt het leuk om grondwerk te doen, hij is heel meewerkend en leergierig. Hij wordt bij ons momenteel dressuurmatig doorgereden en pakt de training goed, je moet de knoppen zien te vinden want hij kan van allerlei moeilijke oefeningen! Hij heeft de stapmolen geleerd en is hier goed verkeers,- en trailermak.
Capricho is hier heel erg sociaal en vrolijk naar andere paarden, totaal niet dominant. Hij is in bezit van een paspoort met chip, en is geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname, waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Capricho kan bij ons door alle vertrouwen al gereden worden door een minder ervaren ruiter, maar biedt de gevorderden meer dan genoeg uitdaging en is geschikt voor meerdere doeleinden.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap