Captain Rock

Prachtige, correcte, goed bewegende ruin

De naam van deze schattige, mooie ruin is Captain Rock. Hij is circa 1.60m hoog en hij is 3,5 jaar oud. Ondanks zijn jonge leeftijd pakt hij het werken hier werkelijk super op. We werken rustig en respectvol met hem, wat zijn vruchten natuurlijk afwerpt. We kunnen zelfs beginners hier op hem laten rijden, zo vol vertrouwen is hij! Hij gedraagt zich als een ervaren paard van 20 …
Hij is erg nuchter in de omgang en doet het grondwerk hier erg goed. Hij beschikt over 3 mooie gangen en hij heeft een mooie donkerbruine kleur en een erg mooi exterieur. Hij moet natuurlijk nog wat groeien en uitzetten, maar hij zou zeker geschikt kunnen zijn voor meerdere doeleinden in de paardensport. Ook heeft hij een erg mooi sprekend hoofdje. Een chique boy met een mooi koppie en een hartje van goud.
Op de poetsplaats en in de hand is het hier werkelijk een schat. Hij is sociaal naar andere paarden en ook kent hij de stapmolen. Hij is totaal vrij van gebreken. Is goed verkeers,- en trailermak hier. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap