Castiza XLIII

SUPERbrave, gitzwarte correcte APTA PRE Dame met ervaring

Deze prachtige, mooie, blik vangende PRE merrie heet Castiza XLIII.  Ze is circa 1.61m hoog en ze is geboren 31-05-2004.  Ze trekt iedereens oog door haar mooie zwarte kleur en haar mooie volle, maar toch chique bouw. De Spanjaarden vinden haar erg correct en daarom heeft ze het predicaat APTA gekregen. Ze heeft een erg sprekend hoofdje, wat perfect past bij haar karakter.
Ze is heel meewerkend en niet bang hier.  Ze kan hier zowel door beginners gereden worden als gevorderden, deze biedt ze voldoende uitdaging. Erg sociaal, ook tegen soortgenoten. Ze is hier goed verkeers,- en trailermak.
Ze is in bezit van een PRE paspoort met stamboom van Lebrijano XV x Nadal IV x Negativo. Ze is in het bezit van een Carta de Propiedad, waarmee je dus kunt fokken met papieren hier. Deze stam is geselecteerd op braafheid en karakter. Er worden prachtige paarden uit gefokt. Ze is in bezit van een chip. Castiza is vrij van stalgebreken. Een mooi en lief paard!
In bezit van een zeer recent keuringsrapport door een erkende paardendierenarts, zonder aanmerkingen inclusief bloedafname.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap