Clogheen Bess

Prachtige, leuke, lieve Tinker merrie

Clogheen Bess is de naam van deze mooie verschijning, ze is 5 jaar oud, en meet circa 1,27m Ze is werkelijk een plaatje om te zien met haar enorme mooie lange manen en mooi evenredig verdeelde platenbonten vlekken. Ze is mooi getekend met haar zwart-wit bont patroon.
Bess is hier sociaal naar andere paarden, soms lekker eigenwijs op een leuke manier, en werkwillig. Ze leert snel, en doet graag dingen samen. Met kinderen is ze hier lief, kindjes kunnen haar zo uit de stal pakken en lekker poetsen en zelf longeren etc.
Ze was hier met rijden vanaf het begin braaf en eerlijk, ze had ook hiervoor een tijdje minder gedaan, ook zij pakte dit hier weer goed op. Ook bij de tandarts en de smid was ze hier werkelijk braaf. Bess beschikt over 3 leuke gangen.  Ook zij vindt het leuk om lekker te wandelen hier op straat, en doet dit hier hartstikke goed.
Ze staat bij ons op stal zonder stal gebreken, maar kan ook 24/7 op de wei. Bess is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd.  Is onlangs naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport.
Een kerngezonde, mooie Tinkermerrie die ons inziens hartstikke leuk is als familiepaardje.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap