Coquine Du Hanoy

Lieve, prachtige, beginners 9 jarige  Cheval Francais  merrie

De naam van deze knapperd is Coquine Du Hanoy, ze  is geboren op 22-02-2012. Ze stamt af van Showtime Bourbon X Ker Seddouk X Galant de Sassy. Ze is ca 158 m hoog. Ze is mooi rond van bouw. Coquine is hier erg sociaal naar andere paarden, ze staat lekker in een kudde buiten, ook op stal staat ze hier rustig en heeft geen stal gebreken. Ze is erg leergierig en meewerkend. Pakt het grondwerk hier ook goed op, en probeert echt haar best overal in te doen voor je.
Coquine was ze vanaf het begin hier bij ons superbraaf. Ze is hier geschikt voor de beginnende ruiter. Biedt de gevorderde genoeg uitdaging. Wij zijn haar nu dressuurmatig aan het doortrainen wat ze heel fijn vindt. Toch is ze ons inziens zeker braaf genoeg voor de recreatie. Coquine beschikt over 3 goede gangen, is in bezit van een paspoort met chip, is correct geënt en recent ontwormd.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Ze is hier zeer verkeers,- en trailermak. Kent de stapmolen. Met wie mag deze lieverd mee?

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap