Corrida Du Boulay

*** GERESERVEERD ***

Lieve, eerlijke, betuigde/bereden rijpaard merrie 

De naam van deze mooie barokke merrie is Corrida Du Boulay. Ze is geboren op 10-05-2012 wat haar dus 10 jaar maakt en ze is circa 1.59 m hoog. Ze is hier nuchter in de omgang en braaf, staat stil met het poetsen en zadelen. Corrida is ook sociaal naar andere paarden, ze is totaal niet dominant hier.
Ze staat momenteel 24/7 buiten en dit vindt ze prima, ook op stal staan is geen probleem, hier staat ze ook rustig in. Ze is ook recent naar de hoefsmid geweest en dit deed ze hier prima.  Corrida was vanaf het begin eerlijk, ze is ook betuigd geweest bij de vorige eigenaar. Vanaf het begin konden wij zo op haar stappen, al moest ze wel weer even wennen.
Corrida  heeft een zacht mondje, er is bij haar dus niet veel druk nodig. Onder het zadel is ze hier braaf en niet te voorwaarts. Corrida heeft geen stalgebreken. Ze is netjes geënt en ontwormd, Ze is in bezit van een paspoort en chip en stamboom van Islero De Bellouet X Hulk Des Champs X Workaholic (US), TETF.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest.
Wie wordt de gelukkige eigenaar van deze dame?  
Prijs: Van: € 3.950,- / wegens tijdgebrek voor: € 2.450,- inclusief merkzadel en hoofdstel compleet

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap