Dakini

Prachtige, aparte, shabrak bonte, barokke, Appaloosa merrie

Dakini is de naam van deze unieke en mooie verschijning. Ze is geboren op 05-05-2007 en meet circa 1,62m. Ze heeft een lekker fors, rond, barok postuur. Ze heeft een prachtige aparte bruine kleur en Appaloosa tekening.
Dakini is werkelijk een plaatje om te zien, en heeft nog is een mooie stevige bouw, waardoor ze gemakkelijk grotere mensen kan dragen. Ze is hier erg sociaal naar andere paarden en vindt het leuk om lekker samen met andere paardjes te spelen. Dakini is in de omgang en met rijden nuchter, ze is voorheen voornamelijk mee naar buiten genomen, en moet hierdoor wat meer bij leren in de bak.
Ze heeft niet zoveel hoeven doen in haar leventje, omdat haar baasje helaas met gezondheidsklachten kampte. Hierdoor krijg je met haar een paard wat nog topfit is en niet teveel geleden heeft. Ze heeft een ijzersterk gestel en benen. Tijdens het rijden is ze braaf hier. Wij zijn ook veel bezig met grondwerken bij haar, zodat ze meer dressuurmatig gaat leren lopen. Ze beschikt over 3 ruime gangen en zit comfortabel en stabiel door haar barokke bouw.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Dakini is in bezit van een paspoort met chip, is netjes geënt bij haar oude baasje en is recent ontwormd. Je kunt haar gebruiken voor meerdere doeleinden, voor de fokkerij is ze natuurlijk ook heel interessant! Ze heeft een zeldzaam voorkomen.
Met wie mag deze knapperd mee 🙂

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap