Dico

*** GERESERVEERD ***

Prachtige , brave , correcte, Gelderse Kwpn ruin, Röntgen gekeurd

De naam van deze spetter is Dico, hij is geboren op 23-02-2008, en is circa 1.70m. Hij is ontzettend slim, en werkt hier ontzettend goed mee, je kunt hem daardoor nog makkelijk van alles aan leren en naar je eigen hand zetten. Deze stoere jongen heeft een klein hartje, maar eens je dat hartje voor je gewonnen heb,  is het een grote knuffelbeer. Hij kent ook goed grondwerken. 
Dico is vanaf het begin hier eerlijk en braaf. De ruin beschikt over 3 prachtige ruime gangen, met veel cadans in de draf. Dico kan heel goed springen! Hij is geschikt voor meerdere takken van de sport, maar ook voor de recreatie is hij ons inziens heel geschikt. Hij is hier verkeers,- en trailermak.
Dico is ook heel sociaal naar andere paarden, hij kijkt hier meer de kat uit de boom, dan dat hij dominant is. Hij staat bij ons momenteel ’s nachts op stal en overdag buiten, dit doet hij hier goed, en heeft geen stalgebreken. Daarvoor heeft hij jaren op de weide gestaan. Onder het zadel loopt Dico  hier mooi nageeflijk, en hij  showt zich zelf graag.
Dico is in bezit van een paspoort met chip  en is geënt en ontwormd. In bezit van een goed KWPN papier van Unieko x Hovenier x Balmoral. Inclusief keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Is onlangs uitgebreid röntgenologisch gekeurd inclusief benen en rug.
De prijzen voor gezonde KWPN paarden zijn momenteel door de vraag, hoger als voorheen.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap