Enrique

*** GERESERVEERD ***

Stoere, chique, goed bewegende Hispano Arabe ruin

Enrique is de naam van deze knappe Spaanse spetter. Het is een hele aparte ruin, namelijk een Hispano Arabe. Hij is ca 1.53 m en 4 jaar oud. Hij heeft een prachtige glanzende voskleurige vacht. Enrique is hier een werkwillige pony die graag zijn best voor je wilt doen. Hij heeft mooie, gestrekte gangen en zal zeker een eye-catcher in de ring zijn! Hij is erg slim en begrijpt snel wat je bedoeld. Hij reageert goed op de hulpen en is goed nageeflijk te rijden.
Enrique heeft een mooie volle bouw, waardoor een iets langere ruiter ook zeker niet mis staat op hem. Hij zou geschikt kunnen zijn voor meerdere doeleinden. Is onlangs naar de tandarts geweest, ibv tandartsrapport.
Zijn vorig baasje wil graag contact houden met de nieuwe eigenaar en ze schrijft :
“Enrique is een hele lieve en sociale pony. Hij kan tussen pony’s en paarden en merries en ruinen. Hij vind het leuk om met een jolly bal te spelen in zijn stal en als er een bezem in de buurt staat zal hij zeker proberen om de steel vast te pakken en op zijn manier te helpen. Hij vind het fijn om uitgebreid geborsteld te worden en is gek op alle aandacht. Hij kent ook de stapmolen en heeft verschillende keren meegedaan aan een schriktraining aan de hand en is niet snel onder de indruk en makkelijk te overtuigen. Springen vind hij geweldig en doet daar extra zijn best voor. Het zou een leuke eventing pony zijn.”

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap