George

Super lieve, ALLERMAKSTE 8 jarige Tinker hengst

De naam van deze  knuffelkont is George. Je zou zeggen dat je altijd uit moet kijken met een hengst, maar in dit geval kunnen we echt zeggen door hoe hij zich hier gedraagd, dat George ONTZETTEND lief en braaf is, zowel in de omgang als onder de ruiter als op stal en in de wei! Natuurlijk kun je er voor kiezen hem te laten ruinen, maar er mogen zeker veulens geboren worden uit zon lieve papa als dat George is.
Hij is  8 jaar oud. George is ca. 1.37m hoog, en met zijn stevige bouw zou hij zeker kunnen dienen als familie paardje, omdat hij sterk genoeg is. George heeft  een opvallende vacht; zijn vlekken zijn namelijk prachtig grijs. 
Deze leergierige gentleman is onder het zadel net zo lief als in de omgang. Heerlijk tutten, afspoelen, wassen. George geniet van alles wat je met hem doet. Zelfs kinderen kunnen hem hier zelfstandig borstelen. Ook vindt hij het heerlijk om lekker buiten te gaan rijden of te wandelen. Naar merries zal hij hooguit eens een keer hinniken of wat langer van zijn uitzicht willen genieten, maar verder gedraagt hij zich hier uitzonderlijk braaf. Hij staat ook regelmatig hier buiten naast andere paardjes en doet dit erg goed, hij vindt het natuurlijk ook veel leuker om buiten te staan dan op stal. 
Hij heeft 3 mooie gangen en is met rijden fijn meewerkend, is zeker niet te voorwaarts. Ook bij de smid gedraagt hij zich hier voorbeeldig. George heeft ons hart al gestolen, mede door zijn ontzettend mooie snor en zijn lieve karakter. Hij is hier zeer verkeers,- en trailermak. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Met wie mag deze lieverd mee?

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap