Glensensaw Seashorse

Mooie, lieve, correcte, ervaren, koud/warmbloed dame

Glensensaw Seashorse is de naam van dit pracht paard, wij noemen haar hier Seahorse. Ze is geboren 1-8-2007 is circa 1,62 m hoog. Door haar prachtige, volle, barokke bouw toont ze groter. Seashorse is hier lief in omgang, is werkwillig, en ook sociaal naar andere paarden. Ze vindt lekker poetsen en vertroetelen hellemaal geweldig en blijft hier goed bij stil staan.
Seashorse heeft een goudeerlijk, vriendelijk en lief karakter. We konden vanaf de eerste dag dat ze hier was zo op haar stappen en bleef hier braaf bij, zowel beginnende als gevorderde ruiters. Ze heeft ervaring in het recreatief rijden en kan goed springen. We zijn nu vooral lekker bezig met grondwerken en zorgen dat ze dressuurmatig verder bijleert, wat ze zeer goed op pakt.  
Seashorse heeft een een mooi formaat, is ook wat forser gebouwd, waardoor ook wat grotere volwassenen op haar kunnen rijden. Seashorse is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Ze is een Iers Sportpaard met afstamming van Lakeshore Road x Glensensaw.. 
Is onlangs behandeld bij de tandarts. Inclusief zeer recent keuringsrapport incl. bloedafname, waarbij ze zonder aanmerkingen en zonder ijzers geheel is goedgekeurd. Met wie mag dit correcte, mooie en lieve paard mee naar huis? Jullie gaan samen een fijne tijd tegemoet!

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap