Hamericaine Dreive

Mooie, brave, grote E-merrie

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw te huisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige merrie Hamericaine Dreive.
Hamericaine Dreive (Dreive) is de naam van deze merrie, ze is geboren op 01-05-2017 wat haar 5 jaar maakt. Ze is circa 156cm hoog, en ze heeft een barokke bouw. Ze is braaf in de omgang en bij de hoefsmid.
Dreive is erg sociaal naar andere paarden, ze staat 24/7 buiten in een kudde, maar op stal staan is ook geen probleem voor haar. Ze is vrij van stalgebreken.  Ze beschikt over 3 goede gangen + telgang. Dreive was vanaf het begin al braaf en eerlijk, we konden zo op haar stappen en met haar weg rijden. Ze mag nog wel het een en ander leren qua dressuurmatig rijden, maar beschikt over een goede stabiele basis. Ze kan zowel met als zonder bit gereden worden en wordt nu eveneens western getraind.
Dreive is netjes geent en ontwormd, ze is in bezit van een paspoort met chip en stamboom van Voyage De Reve X Gogo, TF X Casino Des Sports,TF. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.  
Met wie mag deze knapperd mee? 
Prijs N.O.T.K.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap