Harina D

SUPERbrave KWPN  9 jarige dressuur stamboekmerrie

Harina D.  is de naam van deze prachtige merrie. Ze is geboren 1 mei 2012 en ze is circa 1.73m hoog. Harina is een leergierig en meewerkend paard. Ze loopt op M niveau en erg makkelijk nageeflijk. Harina beschikt over 3  zeer ruime, gedragen gangen. Ze heeft als veulen een ongelukje gehad met haar staartbeen, die ze hierdoor wat moeilijk kan dragen. Dit hindert haar niet: ze is hier een door iedereen te rijden superpaard!
Harina is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Ze is opgenomen bij de keuring in het KWPN stamboek. Ze heeft een zeer goede dressuur afstamming van Bojengel x Tolando x keur sport van  Jazz x Sultan. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Ze is hartstikke lief hier zowel op stal als in de omgang. Is hier verkeers,- en trailermak. Ze is hier geschikt voor de beginnende ruiter (natuurlijk altijd leren paardrijden onder goede begeleiding) en biedt de gevorderden meer dan voldoende kwaliteit. Je hoort haar, vooral in galop, wel ademen dus ze kan wat cornage hebben. Het hebben van cornage (is stemband verlamming) kan absoluut geen kwaad. Een lief paradepaard welke door haar meegaande, eerlijke karakter  en kwaliteit zeer geschikt is voor de sport.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap