Inaya Belle

Prachtige, bruine, Franse dame

De naam van deze Schoonheid is Inaya Belle, ze is bijna 5 jaar oud. Ze is circa 164cm hoog. Ze is braaf bij de hoefsmid hier, en komt ook naar je toe gelopen als ze los staat. Inaya houdt van aandacht en knuffels, is in het begin een klein beetje afwachtend bij nieuwe mensen, maar voelt haar al vrij snel op haar gemak. 
Ze beschikt over 3 goede gangen, en is hier niet dominant naar andere paarden op de wei. Ze staat momenteel 24/7 buiten, maar kan ook makkelijk op stal staan, dit is geen probleem voor haar. Inaya is vanaf het begin al super eerlijk hier, konden zo op haar gaan zitten en liet alles wel goed toe. Ze staat hier netjes stil met zadelen en poetsen, ook met opstappen staat ze netjes stil. Inaya mag nog wel een en het ander leren met rijden aangezien haar jonge leeftijd, maar ze beschikt over een goede basis.
Ze is Geënt en ontwormd, ze is ook in bezit van een paspoort met chip en een stamboom van Vivaldo Bello X Nesos Du Goutier, TF X Gobernador TF. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Met wie mag deze schoonheid mee?  
Prijs: € 4.350,- inclusief merkzadel en hoofdstel compleet

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap