Jipsy

Super verkeersmak, gezond paardje

Jipsy is de naam van deze knappe dame. Jipsy heeft een mooie stokmaat van ca. 156cm. In bezit van paspoort met chip. Een volle stamboom van Mome Axe x Park Ridge Lobell x Super Expert. Ze is geboren 3 juni 2013.
Zodra  je haar weide in loopt komt ze vrolijk bij je kijken om knuffels te halen. Zowel onder het zadel als in de omgang is ze hier super braaf en gemakkelijk. Ze staat netjes stil op de poetsplaats en houd van een goede poetsbeurt. Ze laat zich hier door iedereen goed rijden, wat haar in ons inziens ook geschikt maakt voor een beginnende ruiter.

Jipsy gaat het liefste mee op buitenrit. Iets waar ze bij haar vorige eigenaar regelmatig van mocht genieten. Ze is dus ook verkeersmak en kijkt niet snel op van ‘’spannende’’ dingen. Ze ging zelfs over viaducten van snelwegen in haar eentje !
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Prijs: € 3.950.- incl merkzadel en hoofdstel compleet.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap