La Romanee

Werkwillige, eerlijke, knappe grote E merrie

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw tehuisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige merrie La Romanee.
De naam van deze knappe merrie is La Romanee. Ze is 4 jaar oud en ca. 1.55m hoog. Romanee is hier braaf met poetsen en opzadelen. Ons inziens is ze zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Voorheen is ze betuigd geweest. Wij rijden haar onder de ruiter, wat ze met veel plezier oppakt.
Ze staat hier 24/7 buiten, is erg sociaal naar andere paarden. Op stal staat ze hier ook rustig. Ze beschikt over 3 ruime gangen is hier goed verkeers-, en trailermak. Beschikt over een paspoort met chip en stamboom van Mister J.P x Baccarat Du Pont x Hermes du Buisson. Romanee is vrij van gebreken.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Met wie mag deze ontzettend chique dame mee?
Prijs: € 3.950,- incl. goed zadel en hoofdstel compleet

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap