Lovesome

Prachtige, superbrave, chique, gitzwarte rijpaarddame 

Deze chique dame heet Lovesome, ze is een echte black beauty met haar prachtige zwarte vacht en sprekende oogjes. Wanneer je naar de weide komt lopen, kijkt ze je al vrolijk aan met haar elegante hoofdje. 
Lovesome is geboren op  18 maart 2010. Haar stokmaat van ca. 1,60 en haar meewerkend, eerlijk en leergierig karakter maakt haar ons inziens ideaal voor iedere ruiter. Zo zou ze ook uitermate geschikt zijn voor de overstap van pony naar paard. Ze is bij ons te rijden door beginnende ruiters, geeft ze een zeker gevoel, ook in de omgang. De gevorderden biedt ze voldoende kwaliteit.
Ze is hier goed verkeers,- en trailermak.  In bezit van een paspoort met chip en stamboom van Kheleyf x Heavenly Bay.  Lovesome kan kribbijten. Ze ondervindt er geen last van. Ideaal is dus wel voldoende weidegang. Wij hopen dat wij dit door het geven van correcte voeding en genoeg weidegang ver kunnen minimaliseren en mogelijk geheel kunnen verhelpen. Lovesome is hier braaf bij de hoefsmid.  
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Prijs: € 4.350,- incl zadel en hoofdstel compleet 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap