Lucky Five

*** GERESERVEERD ***

Correcte, Röntgen ok, 5 jarige TOPdressuur KWPN ruin

Lucky Five komt uit een TOP stam. Klik HIER voor zijn papier. High Five u.s. uit elite, sport, ibop van Tuschinski x keur sport x Vincent en ga zo maar door! De gehele vader en moederlijn barst van de predikaten. Zo loopt van moederskant oma Grand prix en zijn diverse familieleden startende in het ZZ.
Hij is in bezit van een paspoort met chip, is correct geënt en in bezit van een zeer recent keuringsrapport inclusief bloedafname, waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is röntgenologisch 100 % goedgekeurd, en dit meerdere keren. Is .ca 172 m hoog.
Lucky is hier een schat op stal, in de omgang, in de trailer, op straat en tegen soortgenoten. Komt in de wei zo naar je toe en op stal is hij rustig en laat hij zich graag knuffelen. Hij is zeer sociaal tegen andere paarden.
Nu zijn verhaal:
Dit schreven wij vorig jaar : ….”Lucky laat zich hier super rijden en is daarbij niet eens te voorwaarts. Is vanaf het eerste begin braaf geweest met rijden. Heeft geen enkel gebrek. Lucky is in bezit van 3 goede gangen en heeft een uitmuntende galop. Lucky Five is een paard met veel potentie en toekomst. Een  lief, kerngezond paard als deze, met zoveel kwaliteit, hebben wij niet zo vaak, ze zijn moeilijk te vinden.”
Wij verkochten dit paard aan een familie die zei ontzettend veel ervaring te hebben. Ze zouden het paard alle tijd geven en de eerste periode gaan grondwerken. Altijd het paard IN DE STAL en in gedeelten aansingelen, omdat het op dat moment bij de vorige eigenaar mis was gegaan door singeldwang. In plaats van het paard de tijd te geven en eerst te gaan grondwerken, is al een week na de verkoop, waarbij de dochter alleen (zonder begeleiding) aan het rijden was, het paard met uitstappen geschrokken en is de dochter eraf gevallen. Met longeren later scheen hij ook uitgebroken te zijn geweest. Hierna hebben ze het al die tijd werkeloos in een kudde gezet. 
Wij hebben hem enkele dagen geleden terug gehad en zijn veel met hem bezig: stapmolen, longeren met zadel en hoofdstel, ook bijgezet (zie fimpjes) e.d.. Hij doet het hier heel braaf en luistert goed naar de stem. Het paard is inmiddels ook weer een jaar ouder en hier erg evenwichtig. Het is een schat van een paard. EEN BLOEDMOOI paard.
Wat het probleem is met een groot kwaliteitspaard als deze, dat wij een verkoopstal zijn waar bezoekers verwachten op een paard te mogen stappen wanneer zij maar interesse hebben. Wij kunnen niet inschatten hoe deze mensen gaan rijden, hoe de klik is e.d. maar moeten er wel 100% voor instaan.
Dit is een paard voor een ervaren ruiter die de TIJD VOOR HEM GAAT NEMEN. Met goede begeleiding. Wij gaan hem voorlopig niet rijden, om genoemde reden en omdat het ons ontbreekt aan een ervaren ruiter voor een kwaliteitspaard als dit. Wie kent iemand die een TOPpaard zoekt voor een aangepaste prijs, die er ook ervaren genoeg voor is, en/of zich zeer goed laat begeleiden?

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap