Maria

Lieve, bloedmooie, Spaanse merrie met verrassing

De naam van deze Spaanse schoonheid is Maria, ze is geboren op 05-01-2013 en meet circa 1,61m. Ze is gecontroleerd door de paardenarts op vrijdag 16-07-2021 en ze is  7 á 8 maanden drachtig. Dus voor de prijs van 1 krijg je 2 prachtige wezens…..
Maria doet hier werkelijk haar best, en is heel sociaal naar de mens toe en nieuwsgierig.  Ze is ook graag samen met andere paardjes en is totaal niet dominant. Maria heeft een lief hoofdje erop staan en is mooi gebouwd. Ze beschikt over 3 ruime correcte gangen met veel cadans en schwung. Maria is een Spaanse schone met de eigenschappen van een prachtige warmbloed, zoals haar prachtige, lange dressuurhals…. Ze staat goed in het vierkantsmodel.
We hebben Maria al gelongeerd met zadel en hoofdstel, dit deed ze goed, ze vindt de aandacht fijn. Het verdere rijden proberen we nu even niet. We nemen haar ook vaak aan de hand mee naar buiten en dit vindt ze leuk en is hier braaf mee.
Maria is in bezit van paspoort met chip, is ontwormd, en geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, en in bezit van een tandartsrapport. Er zit ook een bevestiging van de drachtcontrole bij van de veearts. Maria is totaal vrij van gebreken. 
Met wie mag deze prachtige, drachtige dame mee? 🙂 
Voor de LIEVE nieuwe baas is ze echt een koopje!

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap