My Oaklahome

Brave, chique, 9 jarige rijpaardruin 

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw te huisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige ruin My Oaklahome.
Deze knappe ruin geboren op 21-03-2013, heet My Oaklahome. Zowel in omgang als tijdens het rijden is hij hier werkelijk top braaf. My Oaklahome heeft heerlijk stabiele gangen en zoekt de ruiterhand hier netjes op, wat hem fijn nageeflijk te rijden maakt. Hij is bij ons door een beginnende ruiter te rijden, maar biedt de gevorderden voldoende uitdaging. Ook aan de hand en op de poetsplaats is het een onwijs prettig paard om mee bezig te zijn. Hij staat netjes stil tijdens het poetsen, zadelen en opstappen.
Zijn stokmaat is ca. 1,62 wat hem voor diverse ruiters geschikt maakt. My Oaklahome kan kribbijten, dus een plaatsje met weidegang en/of veel aandacht zou geweldig zijn.  My Oaklahome is bij ons braaf bij de hoefsmid, en verkeers,- en trailermak. 
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Prijs: € 3.450,- incl zadel en hoofdstel compleet 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Left Menu Icon
Stal Doorstap