Orla AC

Lieve, eerlijke PRE merrie

Orla AC is een Spaanse PRE dame met een uiterlijk dat net zo mooi is als haar innerlijk. Deze lieve merrie heeft een opvallende vacht, haar benen beginnen met wat zwart en dit loopt over in een bruinschimmel patroon, wat ontzettend goed bij haar staat. Ze is circa 1.59m hoog en vanwege haar leeftijd zal ze nog wat groeien, maar ze toont nu al veel groter door haar forse bouw. Ze is geboren op 24-04-2017, wat haar 4 jaar maakt.
Ze heeft mooie lange benen die ze erg goed gebruikt bij het bewegen. Ze is in bezit van 3 zeer goede gangen. Ons inziens zou ze later zeer geschikt kunnen zijn voor verschillende doeleinden. Momenteel leren we Orla op een vriendelijke manier, fouten negeren en goed gedrag belonen. Dit doet ze ontzettend goed en je ziet haar zelfvertrouwen stijgen bij elke positieve beloning als ze iets goed heeft gedaan. Orla is vrij van stal gebreken.
Ze is in bezit van een paspoort met chip en een goede stamboom van Viajero XII x Bandolero LXXXVII x Tesoro. Deze stam is geselecteerd op braafheid en karakter. Er worden prachtige paarden uit gefokt. Het zijn grote paarden met een meewerkend karakter. Ze is niet rillerig, we verwachten geen problemen met rijden. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Voor nu een prachtige prijs voor een prachtig paardje!

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap