Purcells Toffee

Leuke, 9 jarige E-Ponymerrie

Purcells Toffee (Toffee) is de naam van deze merrie. Ze is geboren in 2012 en ze is circa 1.54m hoog. Toffee is een leergierig en meewerkend paardje. Ze pakt de training hier goed op, en doet haar best voor je, ook als ze iets moeilijk vindt. Wij zijn haar nu aan het leren rechtgericht op eigen benen te lopen en de dressuurmatig training aan het toepassen. Voorheen is ze voornamelijk gebruikt om buiten mee te rijden.
Toffee beschikt over 3 leuke gangen Ze heeft een dun vachtje, zeker in de zomer en je moet dus niet te ruw zijn met borstelen. (Hier mag trouwens bij meer paarden de aandacht op gevestigd worden). Ze is heel erg sociaal naar andere paarden.
Toffee is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Ze heeft haar verkoudheidjes, door stalklimaatwisseling, al gehad en je krijgt met haar een gezond paardje mee, wat binnen nu en een maand super in haar vel zal gaan zitten.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap