Rocketshot

Lieve, schattige, 3/4 jarige ruin

De naam van dit plaatje is Rocketshot LB, hij is geboren op 07-02-2018, en meet circa 1,56m. Rocketshot is hier in de omgang sociaal en nieuwsgierig, ook is hij hier sociaal naar andere paardjes en speelt graag samen buiten in de wei of paddock. Poetsen en lekker vertroetelen vindt hij heerlijk, en hij komt graag telkens een kijkje nemen wat je aan het doen bent.
Rocketshot heeft een mooi en fijn hoofdje, en een eerlijk karakter. Hij is hier buiten aan de hand op straat in het verkeer braaf, hij kijkt wel maar loopt netjes met je mee verder. Wij zijn begonnen met het beleren van Rocketshot, hij pakt het werk hier goed op, en probeert echt zijn best te doen. Het longeren met zadel en hoofdstel beheerst hij goed, hij vindt het leuk en is er niet van onder de indruk. Ook het inrijden pakt hij goed op.
Hij is totaal vrij van gebreken en in bezit van 3 zeer ruime gangen. Rocketshot is in bezit van een paspoort met chip, is correct geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Met wie mag deze schat mee ?
De prijs vordert naarmate hij verder is gereden. Voor nu een kerngezond, chique paardje voor de bodemprijs 🙂

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

« van 2 »
Linkermenu pictogram
Stal Doorstap