Wexford

Chique, correcte, 6 jarige, zeer brave rijpaardruin 

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw te huisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige ruin Wexford.
Wexford is  bij ons een zeer vriendelijk en ontzettend nuchter paard, zowel de omgang als tijdens het rijden. Wexford is braaf, werkwillig en niet kijkerig,  waardoor hij naar ons inzien geschikt is voor iedere ruiter. Zijn stokmaat van ca. 1,64 maakt hem zeer geschikt voor wat grotere ruiters, maar hij kan bij ons zelfs door een beginnend kind worden gereden.
Op de weide bij ons komt hij je begroeten wanneer je aan komt lopen, om even met je te knuffelen en hij loopt daarna dan ook braaf mee naar de poetsplaats waar hij netjes stilstaat tijdens het poetsen en zadelen.
Wexford is hier braaf bij de hoefsmid. Hij is in bezit van een paspoort met chip en stamboom van Dawn Approach x Galileo. Is bij ons  verkeers,- en trailermak. Is geboren 21 april 2016. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Wat een knap snoetje heeft hij, vind je niet? 
Prijs: € 4.750,- incl zadel en hoofdstel compleet 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

« van 2 »
Left Menu Icon
Stal Doorstap