Einträge 2023

Familie Henzel mit Georgie aus Bremen

17 August 2023
Hey,
I just wanted to give you some feedback. Georgie is fine. He’s so sweet and does a great job. Today we went horseback riding with a few others. He took part and remained calm in every situation. He’s already weight. We are glad we took him with us. All the best for you and many greetings from Bremen.
Lara and Janina
Lara is so happy, Georgie is so friendly and learns quickly.

Familie Schipper met Mukhtar uit Kloetinge

11 augustus 2023
Enige tijd geleden gingen we kijken bij Stal Doorstap. Onze dochter had daar een prachtige Iers volbloed gezien waar ze gelijk voor viel. Helaas bleek dit paard niet geschikt als springpaard, waarvoor ze dit paard uiteindelijk wilde gaan gebruiken. Op advies van Melanie verder gekeken naar een geschikt paard voor onze dochter. We hebben alle weiden bij Stal Doorstap doorgelopen, op zoek naar die ene. En daar stond hij dan: Mukhtar, een volbloed arabier ruin van bijna 4 jaar. Het was liefde op het eerste gezicht. Veel tips gehad van de dames bij Stal Doorstap over hoe dit paard verder te trainen. Ook heeft Melanie ons goed geholpen met een passend zadel en hoofdstel. Kortom: wij zijn erg tevreden over de service van Stal Doorstap.
Het gaat geweldig met Mukhtar! Onze dochter en hij zijn onafscheidelijk! Mukhtar is lief voor mensen maar ook voor andere paarden. Hij doet erg zijn best en leert bijzonder snel. Beste keus ooit!
Mvg
Astrid

Stefaan Torsin met Tara uit Nieuwerkerken (België)

12 juli 2023
Beste,
wij kunnen u laten weten dat Tara een echt mensenpaard is. Absoluut nergens bang van is. Een juweel van een paard. Enorm blij met haar😀

Manette Zeelenberg met Aniversario uit Culemborg

23 februari 2023
Hi Melanie,

Voor dit avontuur, samen met mijn paard alleen op avontuur in een Duits bos, heb ik Aniversario indertijd gekocht. We zijn nu bijna 3 jaar verder, hij is veranderd van jong en schrikkerig in een paard wat veel meer durft en er plezier aan beleeft. In de kudde neemt hij leiding met zachte kracht. 🫶
Vreselijk blij met dit paard!
Dank je wel.
Hartelijks,
Manette

Ramona v.d. Velden en Romy van Herk met Julia uit Hellevoetsluis

4 februari 2023

😊


Familie van de Ven met Sjonnie uit Astenheusden

4 februari 2023
Vandaag is knappe pony Sjonnie naar onze stal gekomen. Lara en Fiene konden niet wachten hem lekker te knuffelen. Met een grote rode strik kwam hij van de trailer. Samen hebben ze al een rondje door de bak gestapt en dat ging heel goed.
Bedankt Stal Doorstap voor de fijne service ❤️

Leonie van den Herik met Kenzi uit Almere

20 januari 2023
Inmiddels zijn wij een paar weken de trotse eigenaar van onze prachtige haflinger Kenzi. In eerste instantie kwamen we bij Stal Doorstap naar een tinker kijken maar toen we het terrein op kwamen lopen was het liefde op het eerste gezicht.
Stal doorstap heeft ons uitstekend begeleid in onze keuze en aankoop en heeft Kenzi een aantal dagen na aankoop netjes thuis afgeleverd. Ondertussen werden al onze vragen snel en prettig beantwoord. Kenzi is vollop aan het wennen aan zijn nieuwe omgeving en paardenmaatje en doet het super goed.


Left Menu Icon
Stal Doorstap