Entrées 2020

Sophie Willems met Barbados uit Lanaken (België)

29 december 2020 / Commentaar Sophie:
Hier een paar foto’s van mij en Barbados! Ben heel gelukkig met hem aan mijn zijde. We zijn 1 Team geworden. Ik zou graag op de pagina komen van nieuw baasje. Het mag gezien worden hoe gelukkig we zijn samen.

Femke Hoekstra met Receta uit Noordwijk

23 december 2020 / Commentaar Femke:
De mensen die je vanaf het begin kennen, snappen hoe trots ik op je ben.🥰 Je vond alle mensen erg eng en was zeer bang, gelukkig kreeg je steeds meer vertrouwen in ons en je krijgt nu steeds meer vertrouwen in jezelf, je ziet alles, en bent erg alert op alles om je heen maar weet dit steeds beter los te laten, we hebben nog veel te leren. Ik ben super trots op waar we zijn, heel blij met alle hulp van de mensen om ons heen!!😍🤗


Els van Bevervoorde met Genisis uit Sint Joost

8 december 2020 / Commentaar Els:
Hoi Melanie,
gisteren hebben de paardjes op stal aan elkaar kunnen wennen en vandaag hebben we ze eerst buiten gezet met een stroomdraadje ertussen en later hebben we dat weggedaan. Het ging echt super goed. Ze bleven eerst rustig om elkaar heen lopen en uiteindelijk gingen ze een beetje rennen. Toen we ze later op stal gingen zetten, was het of Genesis hier al jaren staat.
Groetjes Els

Carmen Herremans met Brisca uit Ossendrecht

30 november 2020 / Commentaar Carmen:
Deze lieverd genaamd Brisca heeft sinds 27/11 een nieuwe thuis. Voor mij is het ook allemaal spannend om men eerste eigen paard te verwelkomen. Veel liefde en geduld gaat ons nog een jarenlange vriendschap opleveren.
Bedankt Melanie en Hans om me ook mee op gang te zetten met allerlei leuke en kwalitatieve spullen.
Groetjes Carmen en Brisca

Silke Nothaft met Max uit Pechbrunn (Duitsland)

28 november 2020 / Commentaar Silke:
Ich bin super glücklich das der liebe Max nach der langen Reise sooo gut bei mir angekommen ist. Ich bin total verliebt in ihn 🥰
Herzlichen Dank Stal Doorstap 😘

Familie Broere met Flicka uit ‘s Gravendeel

24 november 2020 / Commentaar familie Broere:
Lieve Flicka!
Dit is precies het familiepaard dat wij zochten!
Dankjewel Stal Doorstap

Josette van Riessen met Sarika uit Steenbergen

8 oktober 2020 / Commentaar Josette:
liefde op het eerste gezicht! De eerste keer dat ik ging kijken naar haar, had ze voor mij iets magisch, een blik in haar ogen wat me aantrok. Ze kwam naar me toe toen ze in de wei stond en toen ik naar huis reed, bleef ze 2 weken lang in mijn gedachten. Toen ik de tweede keer ging kijken bij Stal Doorstap heb ik besloten haar te kopen. Ik ben erg blij dat ik nu de trotse eigenaar ben van dit mooie paard met fijne karakter.

Familie de Rijck met MRS Conn uit Bevel (België)

3 oktober 2020 / Commentaar familie de Rijck:
Hoi,
18/12/19 heb ik bij jullie Mrs. Conn gekocht. Ik wou jullie graag bedanken voor dit super geweldige paardje!

Familie Rausch met Jeremy uit Essen (Duitsland)

2 oktober 2020 / Commentaar familie Rausch:
Jeremy hat sich schon super eingelebt! Er ist ganz brav und macht viel Freude.

Maureen van Gompel met Heydie Rosie uit Losser

15 september 2020 / Commentaar Maureen:
Rosie is nu 1 week bij ons en ze hoort er al helemaal bij ontzettend veel geluk met deze rustige, lieve, mooie en leergierige pony van Stal doorstap 😍😍😍😍

Familie van Hamersveld met Jude uit Lekkerkerk

22 augustus 2020 / Commentaar familie van Hamersveld:
Jude is nu ruim een week bij mij. Zijn lieve koppie en zijn rustige karakter trokken me bij de kennismaking al het meeste aan. Samen zijn we nu alles aan het ontdekken en wat is het leuk! Wanneer je naar me toe komt gelopen vanuit de wei, we samen knuffelen en tutten ben ik het gelukkigste meisje op aarde. We gaan alles goed doorpakken en dan ben ik ervan overtuigd dat we een topteam zullen worden! ❤

Familie Bervoets met Velacio uit ‘s Gravendeel

19 augustus / Commentaar familie Bervoets:
Vandaag 16 augustus ben je precies 2 weken bij ons. Wat ben je een leukerd en wat wen je snel. Ze zeggen wel eens paarden werken ook psychologisch en dat is ook echt zo dat heb jij bewezen. Bij jou vind ik mij rust en vertrouwen. Wat zijn wij ontzettend blij met jou Velacio!
De mensen bij Stal Doorstap hebben mij ontzettend goed geholpen met het vinden van een juist maatje!
Liefs, een zeer dankbare koper.

Familie Broere met River Clare uit ‘S Gravendeel

19 augustus 2020 / Commentaar familie Broere:
Onze grote nieuwe vriend River Clare, vandaag opgehaald bij Stal Doorstap en nu al dikke vriendjes met de kinderen. Vlechtjes zijn al gemaakt en zijn 1e wandelingetje heeft hij ook al gemaakt. Het is een echte knuffelkont!
Nu rustig aan wennen aan elkaar maar de klik is er al vanaf het moment dat we hem zagen ❤

Familie Kieft met Edson uit Breda

12 augustus 2020 / Commentaar Coby
Hoi hoi!
Wij zijn Coby en Daphne. Wij hebben zondag 9 augustus 2020 Edson opgehaald en zijn er superblij mee! Het is een ruin van 11 jaar met een erg lief karakter. Al vanaf de eerste dag voelt Edson zich prima thuis bij ons op stal. Hij hinnikt vrolijkt als we binnenkomen op stal en is zo mak als een lammetje. We hadden eerst ons oog laten vallen op een ander mooi paardje bij Stal Doorstap, maar toen we haar van de wei gingen halen liep Edson al zo lief met ons mee. Toen zijn we eigenlijk al overstag gegaan en zijn we op een andere dag teruggegaan voor Edson. En natuurlijk gelijk het beestje gekocht want we waren verliefd!
Groetjes van de superblije nieuwe eigenaren van Edson! Groetjes, Coby

Familie Siggaard Kafton met Anais uit Stouby (Denmark)

11 augustus 2020 / Commentaar Kirsten:
Dear Stal Doorstap,
At the moment I saw this beautyfull lady in your homepage, I fell totally in love.❤ I Knew I absolutely needed her, to complete my couple of breeding donkeys. I have different mares, but exactly this model was precicely what could make my couple fullfilled.👌 Thank you so much Anais, because you travelled all the way to our place in Denmark.🙏 We look forward to see your foals in the future.🤩
With friendly regards, Kirsten Siggaard Kafton

Familie Koster met Bichette uit Noordwijk

18 juni 2020 / Commentaar familie Koster:
Hier een berichtje uit Sassenheim.
Gisteren Bichette de Sarlanges opgehaald in Achtmaal. Melanie wist naar wat voor een type paard we op zoek waren en heeft het juiste paard aan ons verkocht. We hebben Bichette de stalnaam Bibi wat zon ☀️ betekend, gegeven. Ze is heel relaxed zowel in de trailer als in haar nieuwe box.
We gaan lekker met haar aan de slag zowel voor de koets als onder de man. Ze staat in Noordwijk dus zal ze regelmatig een strandritje maken.
Blije eigenaren!

Fam. ter Beek met Iceland uit Goedereede

8 juni 2020 / Commentaar Arja:
Hallo,
hier een berichtje uit Ouddorp. 14 weken geleden kwam dit mooie ventje in mijn leven. Ik zag hem op de site en viel meteen voor hem. Het was even wennen op zijn nieuwe adres maar na 3 dagen was het oké. Inmiddels zijn we een goed team en zo slim als hij is, pakt hij alles goed op. Hij is ontzettend lief en een enorme knuffel en ik hoop dat we samen nog heel wat jaren van elkaar mogen genieten.
Bedankt Stal Doorstap voor dit geweldige paard.
Groetjes van Arja en Iceland.

Nicolette vd Boomen met Tell Me Thelma uit Veldhoven

28 mei 2020 / Commentaar Nicolette:
Tell me Thelma, alweer een maandje bij ons. Een jonge merrie van bijna 5 jaar waar wij meteen verliefd op waren. Een paard die de tijd nodig heeft om te wennen en dat werd ons ook eerlijk verteld. Door onze veearts positief herkeurd en met een spannende start op haar nieuwe plek, inmiddels helemaal gewend. Wat is ze een lieverd, maar wel een paardje met een gebruiksaanwijzing. Door vertrouwen, liefde, aandacht en de juiste benadering doet ze het super goed, ook met onze dochters. Ondanks de soms negatieve berichten op het internet, hebben wij met vol verstand ons paardje bij stal Doorstap gekocht en werden wij ook na de koop goed begeleid met vragen.

Familie Visser met Harvey uit Wageningen

18 mei 2020 / Commentaar familie Visser:
Na 2 weken voelt Harvey zich al helemaal thuis in Wageningen. Hij loopt al lekker ontspannen in de bak, heeft vrienden gemaakt in de wei, en vandaag het eerste buitenritje gedaan, wat ook helemaal goed ging. We zijn super blij met hem.
Groetjes Saskia en Fatou

Familie Loureiro Monteiro met Whipper uit Sint Pieters Leeuw (België)

28 april 2020 / Commentaar familie Loureiro Monteiro:
Hier een foto van Whipper na onze zware dressuur trainingen ! Wat boekt ie vooruitgang zeg !!!

Familie Wielaard met Domino uit Ooltgensplaat

25 april 2020 / Commentaar Therese:
Wij hebben de mooie Appaloosa pony mogen kopen bij Stal Doorstap. Een stal waar alles op orde is, mooie schone stallen, lieve meiden die de paardjes goed verzorgen, leuk ontvangen door de eigenaren. Kortom gewoon top! Heb geen negatieve dingen kunnen ontdekken tot nu toe.
Met vriendelijke groet, Therese

Familie Van Duijvenbode met Pintarresca uit Noordwijkerhout

13 april 2020 / Commentaar familie van Duijvenbode:
Hoi Melanie,
hier een berichtje van Pintarresca. Ze is bij ons omgedoopt tot Luna. Het gaat goed met haar. Ze had even tijd nodig om te wennen maar doet het super! In het bos ziet ze nog weleens spoken en af en toe probeert ze wat grapjes uit te halen. Het is en blijft een pony 😅 Maar verder is ze superbraaf! Ze doet het ook erg leuk met mijn dochters. Langs de weg is ze trouwens wel heel relaxed. De andere pony op de foto is haar shet-vriendinnetje Star.
Groetjes uit Noordwijkerhout!

Jisca Rozema met Senna uit Sneek

9 april 2020 / Commentaar Jisca:
Via jullie dit super leuke paardje gevonden. Senna is een super leuk paardje met een hartje van goud. 💛🐴

Familie Bramer met Delta uit Tilburg

6 april 2020 / Commentaar Tessa:
Delta doet het super goed en is blij met haar nieuwe plekje, ze zit nu vol adrenaline want ze wil kijken, spelen, eten, knuffelen, rennen en alles wat maar kan hihihi!!! Maar ze is echt super braaf en social 😁 Ik heb echt super blij en we worden zeker een super goed team!
Super bedankt voor alles☺️ groetjes Tessa en Delta!

Familie Heijmans met Flora uit Vught

2 maart 2020 / Commentaar Cindy:
We zijn zo blij met haar en de eigenaars hier vinden haar ook een mooi paardje..
Bedankt voor jullie tijd en goede service
groetjes Cindy Heijmans

Familie Maes met Uracca uit Edegem (België)

19 februari 2020 / Commentaar familie Maes:
Hallo,
Het is ondertussen eventjes geleden, tijd vliegt. Rond kerstmis kochten we Uracca bij jullie. Ondertussen gaat ze door het leven als « Indy » !
We zijn nog steeds super blij van haar bij jullie gevonden te hebben. Ze is echt het allerliefste knuffelpaard en heeft ook zoveel potentieel. Onze dochter heeft al echt een mooie band met haar en samen leren ze dagelijks wel iets nieuw.
Heel veel groetjes, Tim, Roxane en de kids

Familie Postma met Tsjepkje uit Húns

11 februari 2020 / Commentaar familie Postma:
Hoihoi,
al even geleden. Tsjepkje doet het inmiddels ontzettend goed bij ons. Ze is veranderd in een enorme knuffelkont. Ze wordt momenteel beleerd en pakt het goed op. 👍🏻

Familie van Kemmeren met Energie uit Kaatsheuvel

5 februari 2020 / Commentaar Rianne:
Energie met haar eigen huisdier. Willem de kat

Familie Aarts met Betske en Nina uit Breda

1 februari 2020 / Commentaar familie Aarts:
Een tijdje gelden hebben we Betske en Nina gekocht bij jullie, Betske heeft een naamverandering gekregen en heet nu Noortje. Ze hebben het bij ons prima naar hun zin, en ze doen het echt geweldig met de kleine kinderen. 😄

Familie Van der Straaten met Starsky uit Werkendam

30 januari 2020 / Commentaar familie van der Straaten:
Ik ben super blij met Bollie de begeleiding was super tijdens het kopen daarna ben ik ook nog een aantal keer geappt hoe het met hem ging wat super fijn was !! Nu gaan we goed trainen met hem en aan de slag

Familie van Zadelhoff met Hurra uit Enspijk

20 januari 2020 / Commentaar familie van Zadelhoff:
Hi Melanie,
we wilden nog laten weten dat het goed gaat met Hurra (en Nele).

Katja Masuhr met Manne uit Köln (Duitsland)

3 januari 2020 / Commentaar Katja:
Hallo Melanie 😊 ik heb net iets leuks in google geschijven 😊 en hier is de eerste leuke Foto 😂 Manne is echt ne schatje 😍 iederen find hem beeldig, hij is zo grappig en knuffelig.
Goeten aan de meiden
🙋🏼‍♀Katja
Update d.d. 29-12-2020:
Hallo aan het geheele team van Stal Doorstap! Het is vandaag prezies 1 jaar geleeden, dat ik (heel opgewonden) de beste friese bij jullie gekocht heb Manne fan´t het beekenhof! Maar wij noemen hem Manne of „het Mammut“. Ik will U gaag laate zien hoe het eerste jaar met hem was en zeggen, dat ik heel blij met hem ben. Hij is nog steeds de grote clown van den Stal (of heet het manege), zoms is hij nog steeds het grootste paard met het kleinste haartje en is bang voor iedere geluid, maar dat word iedere maand beter. En ook zijn potential in het dressur is nog lang niet aan het eind. En hij geniet het uitrijden in onz grote bos, met zijn vriend maar ondertussen ook alleen. Ik ben iedere dag dankbar hem bij jullie gevonden te hebben.
Lieve groeten uit keulen en natuurlijk „blijvt alle gezond“
Left Menu Icon
Stal Doorstap