Entries 2015

Familie van Wanrooij  met Severnhale Cracker en Lowntwaithe Raven Glass

30 december 2015 / Commentaar Familie van Wanrooij:
Wij zij superblij met onze 2 nieuwe aanwinsten Mellow en Simba. Ze staan hier als de gelukkigste pony’s van de hele wereld en komen absoluut niks tekort! We zijn er erg blij mee!
Fijne jaarwisseling!
Groetjes familie Van Wanrooij

Alicia van Och met Vitango uit Brasschaat (België)

22 december 2015 / Commentaar Alicia:
Met vitango gaat alles super! Al veel bosritten gedaan en hij staat elke dag op de weide.

Familie Verbeeck met Vienna uit Kalmthout (België)

19 december 2015 / Commentaar Anja:
Hallo Melanie,
In bijlage vind je zoals beloofd alvast 2 fotootjes van ons Viënna op haar nieuwe adresje.
Alles gaat goed met haar 🙂

Fam. Lumeij met Viveau uit Vijlen

17 december 2015 / Commentaar familie Lumeij:
Hallo Stal Doorstap!
Het is nu Bijna 2 maanden geleden dat ik Viveau bij jullie heb gekocht.
Viveau was eigenlijk al heel snel op haar gemak op haar nieuwe plekje! Het is een echte merrie die heel goed laat merken wat ze wel en niet leuk vind, maar dat maakt haar net zo apart. Ondanks een hoefzweer die ze helaas heeft gehad en ze daardoor op stal moest staan, bleef ze rustig. We genieten van de ritjes in het bos en gaan nu flink trainen en aan het werk in de bak! Ik geniet elke dag van haar. Ben erg blij dat ik dankzij jullie nu zo’n fijn paard heb.

Fam van de Bilt met Storm (Aladdin) uit Zeist

8 december 2015 / Commentaar familie van de Bilt:
Hoi Joyce.
Even een berichtje uit Zeist. We hebben een prima week achter de rug. Aladin (die nu Storm heet) doet het super. Hij heeft het naar zijn zin en loopt met Lotte de lessen mee alsof hij dat al jaren doet! Hij is zeer braaf en ze doet alles met hem. Ik stuur nog wat actiefoto’s. Bij deze een blije foto uit Austerlitz!

Familie Van Roeyen met Sunrise uit Melsele (België)

1 december 2015 / Commentaar Jana:
Hallo,
Ik heb op de site gekeken en heb gezien dat jullie foto’s van de nieuwe baasjes erop zetten met paarden die ze bij jullie hebben gekocht.
Ik heb ook een paardje bij jullie gekocht (Sunrise) en ben heel blij met haar!! Dank u voor ons ook zo goed te helpen! Hier is nog een foto van Sun en mij.
Met vriendelijke groeten Jana


Fam. Diepeveen met Venttie (Pete) uit Zoersel (België)

30 november 2015 / Commentaar Rianka:
Beste paard ooit. Ik wou eerst geen koudbloed meer en na een paar paardjes gezien te hebben en dan deze grote loebas was meteen liefde op het eerste zicht. Ik zou niet meer zonder hem kunnen en ben blij dat we hem hebben gekocht.
Groetjes Rianka

Familie Ferreira met Prince du Lys uit Den Haag

23 november 2015 / Commentaar Luna:
Hallo Stal Doorstap 🙂
Ik wil graag mee doen aan de ” Nieuwe Baas” op de site van stal doorstap !
Ik heb ongeveer 3 maanden geleden Prince du Lys gekocht bij jullie, eigenlijk heette hij “Vosje”. De eerste weken waren flink wennen ! Alles was spannend, nieuwe mensen, nieuwe paarden, nieuwe omgeving, een heel nieuw leven ! Maar toch zijn we al snel vooruit gegaan ! 🙂 Prince staat nu in Den Haag op een mooie manege midden in een groot bos. Hij word flink verwend en ziet er helemaal top uit ! Ook hebben we al veel fotoshoots gehad 🙂 Binnenkort gaan we beginnen met het springen, waar hij erg goed in is ! Ik ben jullie heel dankbaar voor mijn paardje Prince ! Ik zou heel graag iets willen winnen voor Prince, ik ben zo trots op hem dus hij verdient het ! Ik hoop dat ik een plekje krijg op “Nieuwe baas” En misschien kans heb op een mooi hoofdstel voor Prince.
Alvast bedankt !
Stal doorstap is een goeie aanrader voor mensen die een paardje zoeken !
Met vriendelijke groeten Luna & Prince

Fam van Dijken met Nienke uit Enschede

16 november 2015 / Commentaar familie van Dijken:
Nienke van H die we in oktober bij jullie hebben gekocht.
Het gaat heel goed met haar en wat is ze een lieverd! Ze pakt het grondwerk heel goed op en haar conditie word al een stuk beter. We zijn super blij met Nienke en genieten elke dag van haar.

Familie Overbeek met Candy uit Purmerend

26 oktober 2015 / Commentaar familie Overbeek
Candy doet het allemaal met plezier. Lekker op zijn eigen tempo. Hij staat tegenwoordig in Purmerend. Bij ons “de familie Overbeek” want ‘t is echt een familiepaardje 🙂

Familie Baele met Divine uit Berlaar (België)

6 oktober 2015 / Commentaar familie Baele:
Dag Stal Doorstap,
Ik heb bijna een jaar geleden Divine bij jullie gekocht en ik zou graag mijn foto bij nieuwe baasjes willen zetten. Ik stuur jullie alvast een foto door van mijn lieve springende draver. Ze is een lieve draver die in het begin nog moeilijk kon stilstaan galopperen en springen en nu gaat dit allemaal fantastisch. Haar bijnaam is Diva.

Familie Brinkman met Amber (Wanted) uit Hellendoorn

15 september 2015 / Commentaar Mona en Bart:
Hallo allemaal!
Wij hebben veel pret met ons paard in Hellendoorn. Ik rijd er dwars mee over de Sallandse heuvelrug… en zeg nou eerlijk, het was ook een geweldige zomer! Hij is inmiddels wel honderd kilo aangekomen. En wie zou daar niet blij mee zijn 🙂 Er staat een appelboom naast het weiland… en de appels liggen voor het oprapen. Wij hebben Amber een nieuwe naam gegeven: Wanted. Succes met alles.
Hartelijke groeten, Mona en Bart

Jolina Gisbertz met Suuri (Cinderella) uit Übach-Palenberg (Duitsland)

12 september 2015 / Commentaar familie Gisbertz:
Cinderella heet nu Suuri (Fins, betekent: geweldig) en dat is ze ook. Ze staat nu samen op de wei met 2 shetties, een Belgisch koudbloed, een haflinger en haar grote liefde, Sylvester, een 23-jarige arabier. Suuri is heel sociaal binnen de groep en ook in de omgang is het een poepie. Ze komt altijd meteen als we haar roepen en wordt graag gepoetst en geknuffeld. Samen met Jolina leert ze snel en ook onder het zadel gaat het steeds beter. Ons doel: volgend voorjaar lekker samen uitrijden!! We doen momenteel ook veel grondwerk met haar om de band tussen ons en haar te sterken, dat gaat echt goed. Kortom: wij zijn dolgelukkig met onze Suuri!
Melanie en team ……. hartstikke bedankt voor deze super pony!!!! Fijn weekend !!!
Marie-Therese en Jolina Gisbertz

Desiree Strevelaar met Tinkerbel (Joyce) uit Rijsbergen

24 augustus 2015 / Commentaar Desiree:
Hoi ik ben Tinkerbel en ben pas geleden verhuisd. Ik heb twee nieuwe baasjes en die zijn super lief. Gelukkig heb ik ook nieuwe paardenvriendjes waardoor ik nu geen heimwee meer heb. Volgens mijn baasjes doe ik het goed. Loop al alleen aan de hand mee door de bak zelfs ben ik al over iets heen gestapt een balkje zeggen ze. Mijn voetjes hebben zo al met een slang afgespoten helemaal niet eng hoor! En het eten is hier ook lekker. Overdag sta ik lekker in de wei met Kes m’n tweede mama hihi en ‘s avonds heb ik een lekkere stal en word ik gepoetst en geknuffeld door m’n baasje. Willen jullie mijn mama een knuffel geven!
Kusjes Tinkerbel

Familie de Lier met All Star uit Delft

18 augustus 2015 / Commentaar Priscilla:
Hallo Stal Doorstap,
Ik heb All Star pas geleden bij jullie vandaan. Jullie vroegen om een leuke foto! All Star heeft het erg naar zijn zin de kleine kinderen zijn dol op hem en hij op hun.
Groetjes Priscilla en All Star

Familie Koetsier met Eelkje uit Landgraaf

17 augustus 2015 / Commentaar familie Koetsier:
Eelkje doet het super. Ze loopt overal lekker mee als we bezig zijn en ze gaat echt super in de bak. Bij ons op haar nieuwe plek voelt ze zich lekker. Ze is heel sociaal, ook naar de andere paarden toe. Ik vind het het beste paard van de stal, maar het kan zijn dat ik bevooroordeeld ben, haha. Ze is nu gewoon deel van ons gezin en ja daar doe je altijd alles voor. Ik hoop dat we heeeeeel lang plezier van haar mogen hebben hier in het Zuid Limburgse land.

Familie van der Corput met Bonfire uit Hulten

24 juli 2015 / Commentaar familie van den Corput:
Hier nog een foto van de mooie Bonfire met ons andere paard. Van jongs af aan had ons andere paard een hechte vriend (12 jaar). Tot die deze winter overleed. Het verlies wilde maar niet wennen. Totdat Bonfire bij ons op stal arriveerde. Ze waren vrienden vanaf het eerste moment. Wat een lief en bescheiden paardje is Bonfire. Hij is op zijn eerste dag al ontspannen en blij in de wei! Bedankt voor jullie fijne hulp bij het uitzoeken, het zo netjes longeren en voorrijden van de paarden op jullie stal en ook het op de trailer zetten verliep erg netjes. We hebben het juiste paardje gevonden.
Familie Van den Corput

Familie Witte met Olle uit Bergen Op Zoom

16 juli 2015 / Commentaar familie Witte:
Hallo,
Hier even een berichtje zoals beloofd hoe het met Olle de fries gaat. Olle hebben we zaterdag 6 juni bij jullie gekocht. Hij heeft ook niet lang bij jullie gestaan nog geen week. De terugreis is allemaal goed verlopen. Hij begint nu al aardig te wennen en kan het goed met de andere paardjes vinden. Het rijden gaat nu ook al een heel stuk beter ondanks dat Olle altijd voor de kar heeft gestaan. Ook zijn mijn beide kinderen er hartstikke gek op van 7 en 2 jaar. Op de foto ook mijn oudste dochter te zien met Olle. Waar ze hartstikke trost op is. Ik hoop dat we nog jarenlang plezier mogen hebben van Olle. Succes verder met jullie andere paarden.
Mvg Fam Witte Uit Bergen op zoom

Yvonne Meesters met Red uit Teteringen

2 juli 2015 / Commentaar Yvonne:
Hallo Melanie,
Hierbij een foto van Red voor op de baasjes site.
Groetjes Yvonne Meesters

Stéphane Kox met Onyx (Johann Cornelia) uit Eindhoven

4 juni 2015 / Commentaar Stéphane:
Bij deze stuur ik jullie een foto van mijn lieve en mooie Fries Johann Cornelia (zelf heb ik haar Onyx genoemd). Ondanks haar jonge, levendige karakter doet ze het hartstikke goed en pakt ze dingetjes snel op. Het is een echt knuffelpaard! Ik ben er hartstikke blij mee.
Liefs, Stéphane Kox

Iris en Fleur Witjes met Madeira uit Doornenburg

27 mei 2015 / Commentaar Iris en Fleur:
Hallo Stal Doorstap,
Hier een foto met Madeira (de linker). Ze is nu ongeveer een jaartje bij ons. Het gaat supergoed met haar. We hebben samen al veel leuke dingen gedaan en hebben het erg naar ons zin. Wij genieten onwijs van dit lieve paardje en hopen dat we nog veel leuke dingen gaan beleven.
Groetjes Iris, Fleur en Madeira

familie Van der Schueren met Julie en Thunder uit Voorde

18 mei 2015 / Commentaar Familie van der Schueren:
Hallo Stal Doorstap,
Hier ben ik dan met nieuws. Julie heeft een mooie tricolor hengst geworpen op 06-05-2015. Alles is uitstekend verlopen. Caroline is in de wolken met haar Julie en veulen Thunder.
Dank voor alles en de groeten vanuit Voorde België. MVG Familie van der Schueren

Naomi Mulkens met Eleganza uit Maastricht

16 mei 2015 / Commentaar Naomi:
Hallo Stal Doorstap,
Wij hebben 4 januari Eleganza (Elaba) bij jullie gekocht. Vanaf begin af aan was er een klik met haar ze vroeg steeds om aandacht en ging dan met haar hoofd scheef omdat ze kriebelen onder haar hoofd heel erg lekker vind. Met rijden is ze heel lief alleen met de galop fokte ze zich heel erg op maar dat kwam omdat ze gemasseerd moest worden en haar dat irriteerde haar tijdens het galopperen nadat ze gemasseerd was bleef ze heel lief met rijden er was even een tijd dat ze me wilde uitproberen en daar heb ik me door heen gezet en is ze heel lief ik doe ook met haar springen ik had pas 2 springlessen gedaan en ging meteen een springwedstrijd met haar doen en werd meteen 6e van de 25 personen ,ik was heel trots op haar echt een toppertje waar je heel erg van kan genieten. ook vind ze Guilty heel erg leuk en op de wei zijn het dikke maatjes en buitenrijden vind Eleganza heerlijk ik hoop genoeg geïnformeerd te hebben over haar.
Met vriendelijke groet Naomi Mulkens uit Maastricht

Familie Mulkens met Guilty uit Maastricht

16 mei 2015 / Commentaar familie Mulkens:
Hallo Stal Doorstap,
We hebben in augustus bij jullie Guilty gekocht. We willen even vertellen hoe het met hem gaat Ondanks dat Guilty kochten op jonge leeftijd (3 jaar) hebben we geen seconde spijt van deze aankoop het is een goed aanhankelijk paard en luistert heel goed voor zijn jonge leeftijd. Af en toe heeft hij last van puber kuren maar dat is maar heel even en dan geeft Guilty al weer op. Hij word elke dag gereden en getraind. Wij zijn zeer tevreden over Guilty. een toppertje. Guilty is sinds kort heel erg verliefd op Eleganza (Elaba) die we eerder bij jullie gekocht hebben het zijn dikke vriendjes op de wei. en als ze elkaar zien beginnen ze wel eens na elkaar te hinniken.
Met vriendelijke groet familie Mulkens uit Maastricht.

Familie Peereboom met Davy Jones uit Enkhuizen

4 mei 2015 / Commentaar familie Peereboom:
Davy Jones heeft het super naar zijn zin. Hij heeft het supergoed bij Eva….

Familie Nijrolder met Edor Z uit Ziewent

25 april 2015 / Commentaar Familie Nijrolder:
Zaterdag 22 november jl. zijn we wezen kijken bij Stal Doorstap naar Edor Z een gitzwarte brave hengst van 2,5 jaar. Daar aangekomen was ik meteen verkocht. Ze hebben hem netjes voorgereden want ze hadden er al een paar keer opgezeten omdat hij zo braaf was. Toen ik er op en dacht dit is hem. Z`n paard zoek ik. Met een half uur was de koop rond. De volgende dag hebben we hem meteen opgehaald. Hij had nog niet in de trailer gestaan maar naar rust en geduld stapte hij er zo in. Toen 188 kilometer naar de Achterhoek we hebben hem onderweg niet gehoord. Heb er thuis een paar keer effe opgezeten en hem daarna laten castreren omdat omstanders dat toch verstandiger vonden, ondanks het feit dat hij als hengst superlief was. Hij heeft z’n lief karakter en ben super blij met deze aankoop.
Stal Doorstap bedankt en mochten jullie een keer in de Achterhoek zijn de koffie staat klaar.
Groeten Roy en Loes

Marleen Pigmans met Pearl uit Tilburg

25 maart 2015 / Commentaar Marleen:
Foto voor op de site…
Groetjes Marleen

Leyla Twaalfhoven met Tsjipke uit West Beemster

23 maart 2015 / Commentaar Leyla:
Beste Melanie en Hans.
Hier een berichtje van ons, vorig jaar november hebben wij Prommus bij jullie gebracht omdat het helaas niet zo klikte, jullie hebben een fantastisch nieuwe baas gezocht waar wij erg blij mee zijn. maar toen stond daar Tsjipke! liefde op het eerste gezicht! het gaat zo goed met hem, alsof hij hier al jaren staat. hij is de baas van de rest van de paarden, heel leuk. Als jullie hier ooit in de buurt komen hoop ik dat jullie ff komen kijken waar Tsjipke woont.
Lieve gr. Tsjipke en Leyla West-Beemster

Sylvia Woudstra met Ereza uit Eemnes

11 maart 2015 / Commentaar Sylvia: (Reactie d.d. 11-03-2015)
Hoi Joyce en Melanie,
Hierbij het verhaaltje van mij voor bij de foto: Hoewel ik niet zo geloof in liefde op het eerste gezicht…. Moest ik na het zien van de foto en het filmpje van Ereza mijn mening toch echt bijstellen. Wauw wat een plaatje echt, voor mij dit keer wel liefde op het eerste gezicht. Heb net mijn jonge paardje welke ook een blikvanger was helaas moeten laten inslapen. En was dus op zoek naar een waardige “vervanger”. Al heel jaren droomde ik van een mooie “zwarte”. Meteen gebeld balen er werd niet opgenomen….. (weekend). Maandags weer gebeld want deze wou ik me echt niet laten ontglippen! Gelukkig is er bij Stal Doorstap de mogelijkheid om een paard te reserveren. Zaterdags heerlijk ontvangen daar en ja hoor daar stond ze mijn droom plaatje. Maar moest wel even slikken want ze is wel echt hoog…. Zo groot als ze is zo een klein hartje heeft ze, want ze is een lieverd en een vreselijke knuffel en lopen kan ze ook nog eens!!! Was helemaal verkocht en mijn vriendin ook….. En nu ben ik dankzij Stal Doorstap de trotse eigenaar van dit plaatje, met mijn dank ook aan de lieve mensen daar. Ze zal bij mij zeker een heel warm en liefdevol nieuw huisje krijgen. Met hoop ik een mooie toekomst voor ons samen in de dressuur. Wij gaan er samen voor en we houden jullie op de hoogte van onze vorderingen. Op de foto (van de zaterdag dat wij bij haar gingen kijken) in het midden mooie Ereza links van haar mijn vriendin en rechts ik.
Groetjes Sylvia

(Kampioens) Menteam van der Speeten met Prommus uit Gooik (België)

2 maart 2015 / Commentaar Marc:
Kijk hier eens Prommus in zijn eerste uitstap in 2-span, samen met een andere pony die we 1 maand langer hebben. Hij doet het goed, is nog iets te kijkerig maar dat komt snel in orde. Het is een erg chique pony die zich groot maakt. Hij loop hier rechts in het span (de donkerste), naast Vedor. De zwart-wit foto is de eerste keer voor de koets. Stil blijven staan is nog een probleem om op te lossen. Prommus doet het super goed hier. Loopt mooi in de koets, doet alsof hij dat altijd al had willen doen. Hij is braaf en rustig, haast van niets schrik op de weg. Wij zijn zeer tevreden met hem. Als er nog zo zijn willen we het graag weten.
Groetjes, Marc en Sara

Kim De Blieck met Baraka uit Dendermonde (België)

26 februari 2015 / Commentaar Kim:
Dag Stal Doorstap,
Hier een foto van Baraka. Ze voelde zich haar vanaf de eerste dag al helemaal thuis. Ze heeft er sinds kort een nieuw maatje bij en dat vindt ze echt super! Onlangs hebben we ontdekt dat ze ook super goed kan springen, na vijf keer oefenen al 1m10! Ze is super lief en iedereen mag op haar rijden. Een echt schatje!!!
Groetjes Kim & Baraka

Familie Lerupt met Flair uit Devant Saint Mihiel (Frankrijk)

21 februari 2015 / Commentaar Wil:
Hallo Melanie,
Bij deze even wat nieuws van Flair. Ze maakt het goed, is erg lief en braaf, gaat dagelijks naar buiten, wordt zeer regelmatig bereden, kortom tevreden tot nu toe.
Groeten Wil

Familie Markwat met Dex uit Brielle

18 februari 2015 / Commentaar familie Markwat:
Hoi hoi, Zie hier de foto Elise met Dex…
So cute together

Famile Nijhuis met Indyra (Wolve) uit Veenendaal

4 februari 2015 / Commentaar familie Nijhuis:
Beste Melanie, Joyce en de anderen,
Het gaat goed met Indyra (Wolve). Ze heeft zich netjes in de trailer gedragen. Ze reageerde relaxed en lief op de nieuwe stal. Eerst heeft ze neusje neusje een poos over het draad kennis kunnen maken met de andere paarden.Ging heel relaxed. Na ‘n poosje om beurten er een paard bij gezet. Met 1 was ‘t liefde op ‘t eerste gezicht. De andere 2 waren even wennen, maar niet echt agressie. In haar stal moest ze even wennen. Heel onrustig was ze in t begin. Maar net stond ze heel relaxed aan het hooi te knabbelen. Lekker haar nieuwe deken opgedaan. Zijn trots op haar hoe ze alles oppakt! Dank je wel voor dit lieve paard en alle service! Hopen dat we veel plezier aan haar gaan beleven.
Vriendelijke groetjes, Harold, Ryanne, Danique en Loraine Nijhuis
UPDATE 04-06-2015:
Inmiddels is het 4 maanden geleden dat we Indyra (Wolve) hebben opgehaald vanuit stal de Doorstap. Vanaf dat moment stond ons een grote uitdaging te wachten. Indyra heeft in haar verleden weinig socialisatie gehad en was pas 3 weken onder het zadel. Maar met geduld kom je heel ver. Inmiddels hebben we een hele fijne band met haar gekregen en gaat ze tot vandaag de dag nog iedere keer met sprongen vooruit. Ook maken we iedere week een gezellige bosrit met stalgenoten, waar niet alleen wij maar ook Indyra erg van geniet. Ook krijgt ze steeds meer bespiering, en glanst ze je tegemoet. Indyra is stiekem toch echt wel het mooiste paard van stal 😉
Familie Nijhuis uit Veenendaal
UPDATE 19-10-2015:
Beste Melanie en Joyce,
Het gaat super met Indy. Ze heeft volgens haar instructrice in een half jaar bereikt wat je normaal gesproken in 2 jaar bereikt. We zijn supertrots op haar. Bosritjes vind ze heerlijk maar we gaan wel altijd samen met een ander paard. Wat steun vind ze fijn. En letten goed op haar voeding want ze is wat koliek gevoelig. Maar gaat nu alweer een hele poos goed! Vol trots laten wij hier een paar fotos zien.
groetjes Harold, Ryanne, Danique en Loraine Nijhuis

Familie Racké met Angel uit Monster

2 januari 2015 / Commentaar Petra:
Het was even vechten wie de baas was maar nu gaat het heel goed. Hebben al paar ritjes gemaakt en ook naar het strand geweest. Ze is super braaf en vond het strand heel leuk. Bijgaand een paar foto’s.
Groetjes Petra
Left Menu Icon
Stal Doorstap