Older Entries


Familie van Broekhoven met Caramba uit Sint-Annaland (Zeeland)

Commentaar familie van Broekhoven:
Ik ben Leandra en ben erg blij met mijn nieuwe pony Caramba. Ik ben lief voor haar en zij is ook lief voor mij.
Groetjes Leandra het nieuwe baasje van Caramba!!!!

Wendy Joris met Freark uit Gelrode (België)

Commentaar Wendy:
Hallo Melanie,
Hier Wendy uit Gelrode België. Bijna een jaar geleden kocht ik Freark bij jullie, een prachtige Friese ruin. Waarschijnlijk weet je het weer als ik het heb over die nette heer die toen mijn leraar was en meekwam om hem te keuren, te rijden en vervoeren. Ik herinner nog dat je me vertelde dat Freark meer ontspannen was wanneer ik hem reed. Mijn leraar probeerde mij af te raden hem te kopen. Mijn leraar heeft mij spijitg genoeg niet genoeg geholpen. Wat is er allemaal gebeurd? Wel ik ben verhuisd en ben met Natural horsemanship begonnen en nu hebben Freark (zijn nieuwe roepnaam is Fresco) en ik een heel nauwe band. Ik rijd hem in een halster en sinds maanden heb ik hem niet meer hevig weten schrikken of nerveus worden, hij is dus heel dapper geworden en gemakkelijk rijdbaar. We draven en galoperen aan lange teugel en zonder bit. Wel bijgevoegd vind je een foto van ons nu. Mijn toenmalige leraar zei dat hij geen kinderpaard zou worden maar Fresco heeft het tegendeel bewezen, ik geef nu les op hem aan mijn kindjes en aan hun vriendjes en de kinderen lopen naast hem in de wei en hij is super voorzichtig met hen. Hij heeft nu ook een vriendje in de wei, een schetlander genaamd meneertje en ze zijn 2 handen op één buik. Ze kunnen dan ook 24 u per dag, 7 dagen op 7 buiten en ze zijn er gek op. Volgend jaar gaan we een intensieve cursus volgen in Engeland om nog dieper in te gaan in Natural Horsemanship en achteraf ga ik voor leraar gaan, hij zal dus eveneens mijn parter worden in les geven en andere mensen opleiden. Een fantastische aankoop is hij geweest en ik hoop dat zijn vorige eigenaar dit leest zodat zijn gemoed ook gesust is. Het enige wat een beetje tegenviel was het zadel dat ik kocht, ondertussen heb ik dan ook een ander aangeschaft.
Groetjes uit België! Wendy


Simone van der Maat met Yuna uit Zwolle

Commentaar Simone:
Hoi Melanie,
Yuna (voorheen Victrix Yankee) heb ik nu enkele maandjes met veel trots en plezier in bezit. Vanaf dag 1 zijn we onafscheidelijk geworden. Ze doet het erg goed in de kudde en ook het harde trainen pakt ze goed op. Yuna werkt graag en hard en haar tempo is geweldig. Ik denk dat ze het super zal doen komend wedstrijd seizoen. In maart zullen we onze eerste wedstrijd rijden en ik zal zeker even laten horen hoe ze het gedaan heeft. Iedereen op stal is weg van deze schat en voor een 6 jarige is ze super braaf en mak. Yuna is echt een top paardje!
Veel liefs, Simone

Familie Valentijn met Bellisimo uit Hoek van Holland

Commentaar familie Valentijn:
Hallo Melanie,
Hier dan ook eindelijk een foto van Bellisimo! Wij hebben hem in 2008 als onbeleerde 2 jarige hengst gekocht van jou. Hij is inmiddels al enkele keren onder het zadel geweest en hij is voor die het land opging van de zomer dit jaar gecastreerd. Nu na de zomer gaan we hem weer oppakken en gaan we weer door waar we mee bezig waren. Wij hopen dat die heel lang bij ons mag blijven, want we zijn heel erg gelukkig met hem!!!
Groetjes Familie Valentijn uit Hoek van Holland en Bellisimo

Familie Mees met Hathor uit Paal-Beringen (België)

Commentaar Evy:
Hoi Melanie,
Hier de foto’s van Hathor op haar eerste wedstrijd! Ze stelt het heel goed en is al aan het bijkomen.
Groetjes Evy

Renate Smits met Evelien uit Arnhem

Commentaar Renate:
Hoi,
Ik heb in 2002 de 17 jarige Gelderse merrie Evelien bij jullie gekocht. Ze is inmiddels 23 jaar en het gaat nog steeds heel erg goed met haar. Ik ben nu een aantal jaren bezig met klassieke dressuur oefeningen om haar soepel te krijgen/houden en ze is daar enorm door opgeknapt. Voor een nette travers of renvers draait ze haar hoef niet meer om. Ze wordt nog dagelijks bereden en wil van joligheid nog wel eens een bokje weggeven. Alleen het toenemend aantal grijze haren op haar voorhoofd verraadt dat ze al boven de 20 is. Ik hoop nog een hele poos plezier met haar te hebben!
Met vriendelijke groet, Renate Smits te Arnhem

Familie Bulthuis met Diane’s Gasaya uit Hilkenbrook (Duitsland)

Commentaar familie Bulthuis:
Wij zijn heel blij met onze Gaya, ze geniet voorlopig van lekkere weidegang met haar dikke vriendin samen. Dagelijks wordt er even geoefend met van alles dat is fijn voor later als ze oud genoeg is om beleerd te worden. Gaya is een echte knuffelkont, houd heel erg van aandacht een echte dame.

Familie Veringa met Soren uit Goor (Overijssel)

Commentaar Joyce:
Hallo Melanie,
Ik heb Soren nu 3 weken, en het gaat hartstikke goed met hem. We maken veel buitenritten. Ben heel erg blij met hem.
Groetjes
Joyce & Willem-Wouter.

Julie D’hooge met Ronnie uit Aalter (België)

Commentaar Julie:
Hallo Melanie,
Hier een berichtje over Ronnie, Hij is inmiddels al omgedoopt tot Imagine. Hij doet het super en is zeer leergierig. Ik heb al een paar sprongetjes gedaan, wat hij helemaal geweldig vind. Het is zo een knuffelkont, als je bij hem komt duwt hij je meteen van “geef me aandacht!” Haha Het is echt een super paard dat het nog ver zal schoppen!
Bedankt voor dit geweldig paard!
Groetjes Julie & Imagine

Alexandra Arnswald met Silver uit Hoogerheide

Commentaar Alexandra:
Hey Melanie,
Het gaat echt super met Silver en het was echt een gouden aankoop, ze is super braaf en echt heel erg lief. Ik ben er al een keer mee naar het bos gegaan en ze vond het heel erg leuk. Sinds de eerste dag had ze al een weidemaatje! Ik heb er vrijdag al 1.10 m mee gesprongen en ook de dressuur gaat goed. Hier even 2 foto’s van haar & mij.
Nogmaals, heeeeeel erg bedankt. Silver is mijn beste vriendin!
P.S. mag dit a.u.b. bij nieuwe baas? Dankjewel!

Anneloes Steentjes met Onada uit Essen (België)

Commentaar Anneloes:
Hi Melanie,
Het heeft eventjes geduurd, maar hier zijn ze dan… De foto’s voor “nieuwe baas” van Onada. Ze loopt als een tierelier hier!! Kan er echt goed mee uit te voeten want ik ben dol op hete paarden 🙂
Groetjes, Anneloes

Familie van Kleef met Butterflyer uit Capelle a/d Ijssel

Commentaar Lavinia:
Hallo,
Nou ‘k zou nog mailen wel een beetje snel want we hebben haar pas een week, maar we zijn al helemaal verkocht aan der! Ze is echt een kind van ons en gaat echt niet meer weg!!!!! Op de manege is ze ook echt een aandacht- trekker: iedereen vindt haar mooi en natuurlijk super lief….. Iedereen verbaast zich hoeveel ze kan en toe staat voor een 3 jarig paard. Ze is echt super, ik had me geen beter paard kunnen wensen ….. We gaan als het kan niet meer bij haar weg zo blij zijn we met haar en ze vindt al dat getut van ons helemaal niet erg, ze vind het heerlijk. Ze reageert ook al als ik haar roep. En verder…. ja ze is super ze is een beetje eenkennig aan het worden maar dat vind ik wel schattig, hihi. Het is een heel lief eerlijk paardje dat graag wil werken; geen ander paard voor ons!!!!!!
Groetjes Helen, Hans en Lavinia van Kleefen niet te vergeten; Butterflyer!

Danielle Vosse met Amourette (Angel) uit Ossendrecht

Commentaar Danielle:
Hallo..
heb paar maanden geleden Amourette gekocht! En ik wilde maar is een bericht achter laten. Ze doet het heel erg goed! Ze is super braaf en lekker eigenwijs! Ze heet nu Angel. Dressuur gaat heel goed en springen vind ze ook heel erg leuk! We gaan steeds wat vooruit. Ik heb er geen spijt van!! Ook heeft zij het erg naar haar plezier! Ze is dikke vrienden met de andere paardjes! Hier een fotootje van het springen (1e keer)
Groetjes Danielle en Angel

Grenada Beeke met Quillon uit Sommelsdijk

Commentaar Grenada:
Hoi Melanie en Joswita,
Hier een berichtje uit Sommelsdijk. Het gaat goed met Quillon. Hij is super braaf! Alleen is hij mij momenteel aan het uitproberen. Vorige week ben ik met hem naar buiten geweest en hij is eigenlijk nergens van onder de indruk. Als hij al ergens op reageert is het op mij want dan ben ik te gespannen. Ben heel blij met hem.
Groetjes Grenada

Familie Broekman met Whitney uit Rotterdam

Commentaar Arinda:
Hallo Melanie,
Wij hebben WHITNEY gekocht op 25 september 2008 bij Stal Doorstap te Bavel. Toen wij haar zagen waren we eigenlijk gelijk verkocht. Ze was erg lief en sociaal. Mijn kinderen konden alles bij haar doen. Het rijden ging ook goed, alleen dat kon bij mij al gauw want rijden kon ik wel maar het was al weer een hele tijd geleden dat ik had gereden. Maar het voelde goed aan. We hadden er ook een goed gevoel bij, alleen kwam Melanie naar ons toe en zei dat Whitney net weer terug was van een gezin. Die hadden de dierenarts erbij gehad en deze had gezegd dat Whitney een BOKVOETJE had, maar dat het volgens haar niet zo erg was en dat Whitney hier met behulp van een goede hoefsmid wel goed zou komen. Maar zij hadden er geen goed gevoel bij en hebben Whitney toen toch weer terug gebracht naar Stal Doorstap. Maar voor ons was dat een geluk, want wij wouden Whitney wel hebben. Maar ook wij wouden eerst dat er een dierenarts naar haar ging kijken en dat is ook gebeurt. Dierenarts de Baronie in Breda is geweest en ook zij constateerde een bokvoetje, maar dan wel zodanig dat de koop gewoon door kon gaan en dat het inderdaad met een goede hoefsmid het goed kon komen. En zo doende hebben wij haar tocht gekocht. Eenmaal bij ons op stal in Rotterdam is de hoefsmid gelijk gekomen en die zei toen , het komt wel goed met haar voet als we een paar maanden verder zijn dan is het goed. En dat was ook zo, want we zijn nu bijna zo ver dat het HELEMAAL goed is. Whitney moet nog veel leren, maar het is een erg betrouwbare pony en erg goed van karakter. Ondanks dat ze hard moet werken zou ze nooit ons eraf willen bokken of anderen gemene dingen doen. Mijn jongste dochter rijd er nu ook op en dat gaat ook goed. Ook is Whitney onder toezicht van de dierenarts haar tanden zijn gecontroleerd deze waren goed alleen de kiezen moesten even geveild worden en ze krijgt haar ontwormings kuren netjes op tijd. Wel vond de dierenarts dat ze er wat magertjes eruit zag en weinig spieren had, maar dat is ook niet zo raar, want voor dat wij haar kochten is er w.s. weinig mee gedaan. Dit alles was in november 2008. Ze is opnieuw gekeurd en goedgekeurd t.b.v. de verzekering. Ze is nu verzekerd bij Delta. Nu zijn we 8 maanden verder en de dierenarts is geweest om haar jaarlijkse injectie te geven, hij vond dat ze stukken beter uit zag en begon zelf mooie spieren te krijgen. De dierenarts was erg tevreden en we waren goed bezig. Dus je begrijpt wel dat we erg tevreden zijn en we zijn erg blij met haar. Voor ons gevoel hebben we een goede koop gedaan bij jou.
Groetjes en een knuffel, Fam. Broekman en onze mooie lieve WHITNEY

Kayleigh Stravers met Lucky Girl uit Sassenheim

Commentaar Kayleigh:
Hé melanie!
Ik heb helaas wat problemen gehad met mijn pc, waardoor ik geen updates van Lucky kon sturen. Maar beter laat dan nooit! Het gaat erg goed met haar. Ik rijd buiten, en ze kan ook erg leuk springen ben ik achter gekomen! Hier heb ik ook foto’s van. Heel erg bang is ze niet meer, iedereen kan haar aaien en poetsen. Met rijden is ze een stuk rustiger, en ze ontwikkeld zich goed qua spieren. Ze leert erg snel, wat erg fijn werkt. Ze werkt graag voor je, en is altijd vrolijk. Ik heb wat kleine tegenslagen met haar gehad, maar even doorzetten en ze liep weer als een trein. In juli ga ik mijn eerste wedstrijdje rijden, ze gaat al mee naar ander terrein en het bos. Ze krijgt wel wat meer babbels en wordt wat eigenwijzer nu het goed met haar gaat, maar ikzelf kan alles met haar. Vreemden is ze toch wat voorzichtiger maar mij vertrouwt ze nu heel erg goed, wat echt heel leuk is want ze volgt je overal en hinnikt als je op stal komt. Het is een onwijs lieve merrie, en ben heel erg blij met haar! Ook is ze dikke maatjes met Nino, waar het trouwens ook erg goed mee gaat. Nou genoeg gepraat, hier de foto’s! 🙂
Groetjes Kayleigh, Frederique, Lucky en Nino. PS: het zijn wel veel foto’s, sorry!

Familie Mathijsen met Whisper uit Oirlo

Commentaar Petrina:
Hoi Meiden van Stal Doorstap,
Het gaat super met Whisper. Ik heb je advies om vooral veel professionele begeleiding te nemen in het begin van harte genomen en heb een 4 tal keer per week intensief priveles. In het begin met vooraf longeren hetgeen momenteel al niet meer nodig is. Daarnaast wordt hij voorlopig eens per week doorgereden om hem op de achterhand nog sterker te krijgen en goed aan de hulpen te houden. Whisper toont zich ondanks zijn gemoedelijke aard leergierig en slim, ook is hij erg sociaal naar mens en dier. Zelfs mijn man die anders wat bang van paarden is loopt zo bij hem de wei in. Ik krijg dan ook leuke reacties op hem. Whisper lijkt zich makkelijk aan te passen hier op stal, het is een lieverd maar zeker geen sul. Met dit mooie weer is hij al een aantal keer met de groep (door de instructeur) mee op buitenrit genomen wat prima verliep. Komende week start ik in de groepsles en ga ik ook met hem mee in de buitenrit. Ondanks mijn angst twijfels in het begin geniet ik met de dag meer van mijn besluit om toch voor hem te gaan. Ik heb al eens gebeld en een aantal mailcontacten met Veronick zijn vroegere eigenaresse gehad en ik verwacht dat ze onze gezamenlijke vriend nog wel eens komt bezoeken. Aan jou heb ik nog de vraag hoe en waar ik aan de kruiden/knoflooksteen kom die Whisper van je meekreeg toen we hem ophaalden. Hij had hem namelijk binnen no-time verslonden en de leveranciers hier kunnen er niet aankomen. Ik heb de indruk dat er iets inzit dat hij goed kan gebruiken ook ivm het ruien dat hij nog steeds doet.
Groetjes Petrina, Harrie en kids

Linda Baelemans met Well Timed uit Geldrop

Commentaar Linda:
Hoi,
Hierbij even een foto van Well Timed. Well Timed is ondertussen gecastreerd en gedraagt zich voorbeeldig. In het begin was hij zoals je zelf al zei een beetje schouwig. Nu komt hij gewoon lekker naar het hek toegelopen en wil graag mee wandelen. Bij de hoefsmid is hij ook al geweest en dit gaat ook wel goed. Hij staat nu 24-7 buiten met andere paarden. Wanneer hij onder het zadel is stuur ik wel weer een foto.
Groetjes Linda

Julie Marceaux met Sam (Sandy) uit Berendrecht (België)

Commentaar Julie:
Hoi Mel,
Alles gaat super met Sam. Ze komt super goed overeen met mijn pony. Het is echt een top paardje. Als alles zo blijft verlopen gaan we het nog ver schoppen! Bedankt voor deze top merrie.
Groetjes van Julie & Philippe en een hoefje van Sam.

Jamie Lee van der Ziel met Andante uit Zoetermeer

Commentaar Jamie Lee:
Hallo Mel,
met Andante gaat het super goed! Het is een schat van een beest en inderdaad af en toe nog een beetje lomp. We hadden daarna helaas ook een paar tegenvallers. De eerste week had een al een ijzer er afgetrapt in de paddock, haha maar we weten nu wel dat ze ook bij de smid super braaf is. Dierenarts is geweest en heeft buigproeven gedaan, en ook naar haar schoonheidsfoutje gekeken op der been, maar ze doorstond alles prima, en heeft nu nergens meer last van. Ze staat nu lekker dag en nacht op het land en ze vind het heerlijk. Ze straalt en het rijden gaat ook goed. Ze is de enige van de merries die op het land gelijk naar je toe komt om te knuffelen. Ze staat ook op youtube met haar ren naar het land 😀 http://www.youtube.com/watch?v=4XGtSdReEuw&feature=related kortom het is een pracht van een beest, met een super karakter, en we zijn heel blij dat we uiteindelijk bij Andante zijn terecht gekomen.
Groetjes Jamie Lee

Wim Jochems met Time Flyer uit Oud Gastel

Commentaar Wim:
Hello Lady’s !
To Stable Doorstap here a mail from Time Flyer xx I am very happy in Old Gastel, everyday outside in a nice green meadow. I am a recreation horse now. It s very nice !!
Greetings from Time flyer and Abraham Jochems
p.s. the worstenbroodjes are coming soon!

Suzanne Lodewijk met Vueya uit Zwijndrecht

Commentaar Suzanne:
Hoi Melanie,
In oktober 2006 heb ik Vueya bij je gekocht. Die donkere draver met die lange manen. Ik dacht dat je het misschien wel leuk zou vinden om te horen hoe het met haar is. Zoals je op de foto’s ziet, heeft ze haar lange manen mogen behouden! Ik ben enorm blij met haar. Ze heeft een geweldig karakter, is heel leergierig en heel veelzijdig. Dressuur pakt ze zo op, in het verkeer kijkt ze niet op of om en strand vindt ze geweldig. Ik heb al tijden last van mijn gewrichten, dat is ook waarom ik mijn vorige paard heb verkocht, en ben blij dat ik nu een paard heb gevonden die licht in de mond is en heel fijn te rijden is, zodat ik mijn hobby lekker kan blijven voortzetten!
Groetjes Suzanne

Romy Vlegels met Lady uit Tiendeveen

Commentaar Romy:
Hey,
Drie jaar geleden hebben we bij jullie een super merrie gekocht! Ik rijd nu dressuur B met 5 winstpunten, en springen doen we bijna L.
Het is echt een topper!

Veronick Tormans met Amber uit Berendrecht (België)

Commentaar Veronick:
Hoi Melanie,
Verdriet en geluk ligt dicht tegen mekaar, ik had verdriet omdat het met Whisper niet klikte en geen uitweg meer wist, maar dankzij jullie heb ik terug het geluk gevonden in Amber!!
Amber is echt een zalig Haflingerpaardje, we zijn een echt team zowel in de pist als op buitenrit.. We zijn voor het eerst buiten geweest en ze keek echt naar niets! Het klikt supergoed tussen ons en ik vertrouw ze al 200%. Amber voelt zich ook al goed thuis, vanaf dat de doorgang naar de wei open gaat glinsteren haar oogjes al en trippelt ze direct naar het lekkere gras. Bedankt dat jullie me geholpen hebben, jullie zijn lieve mensen met het hart op de juiste plaats..
Nu hopen dat jullie voor Whisper ook zo n supergoede thuis vinden en dat er ook een tof verhaaltje op het net komt van hem want hij verdient het ook!
Groetjes Veronick en Amber xxx

Ellen Blendeman met Otniel (Tenshi) uit Hoevenen (België)

Commentaar Ellen:
Hallo Mel,
Hier dan ook eindelijk een berichtje over Otniel voor op nieuwe baas.
Inmiddels is ie overigens omgedoopt tot “Tenshi”. Hij doet het heel erg goed, vooral in het springen dan maar ook bij dressuur kunnen we steeds weer een stapje vooruit doen. Wel grappig, er wordt me regelmatig gevraagd of het een Andalusiër is en ook nu kreeg ik weer de opmerking: “Wat springt die goed voor zo n barokke paard zeg!” terwijl het gewoon een KWPN er is, haha. Hij was in het begin nogal moeilijk te motiveren in een piste, maar inmiddels vindt hij werken toch best wel fijn. Zo lang je maar lief voor hem bent doet hij alles voor je. In ieder geval, ik ben heel blij met mijn kleine knuffelkont!
Groetjes, Ellen en Tenshi

Marian Ludina met Florissa uit Ravels (België)

Commentaar Isaura:
Hoi Hoi,
Florissa stelt het hier heel goed, ze wordt elke week mooier en mooier. Ze is superbraaf, heeft nog niks verkeerd gedaan. Ze moet nog wel veel leren, maar dat zal zeker allemaal wel goed komen .. Draven kan ze als de beste, de andere paarden in de wei kunnen haar enkel in galop bijhouden 😀
Groetjes Isaura en Florissa!

Familie Mulder met Tony uit Zoetermeer

Commentaar familie Mulder:
Hai Melanie en de andere dames,
Even een berichtje over hoe het met Tony gaat.
In het begin (zoals jullie waarschijnlijk nog wel weten) hebben we een harde dobber aan Tony gehad. Maar inmiddels gaat het super. Hij is het watje van stal en iedereen wil zijn/haar paard met hem losgooien. Rijden gaat ook veel beter. We hebben eerst een tijd met het pasoa bit gereden en inmiddels rijden we met een myler bitje waar hij het super op doet. Ik heb zelfs een verzamelde galop met hem gedaan in mijn priveles. Met de dag gaan we vooruit. Hij had wel wat opvoeding nodig, maar ook dat gaat goed. Hij weet wat hij wel en niet mag, maar je moet wel heel duidelijk met hem zijn. Al met al hebben we er nu een super paard aan. Hij is trouwens iets kleiner dan toen in de advertentie stond, maar dat is voor Dominique wel beter, want dan kan ze tussen de pony’s blijven starten.
Liefs Simone, Rense en Dominique

Laila Moufid met Mercedes uit Schijndel

Commentaar Laila:
Hallo Melanie,
Mercedes is echt een schatje. Het is pas haar 2de dag en ze voelt zich hier al helemaal thuis. Ik kan er al alles mee en we hebben al lekker gereden.
Ik stuur je er 3 dan kun je zelf kijken welke foto je leuk vind voor op nieuwe baas. Heel erg bedankt voor alles.
Groetjes Laila

Familie Schelling met Legi World uit Vlissingen

Commentaar Jeanette:
Hallo Melanie,
Augustus 2008 hebben we bij jullie Legi World gekocht. Legi was toen helaas kreupel maar we waren helemaal weg van hem en hebben hem toch gekocht. Wil je nu even laten weten dat alles helemaal goed gekomen is. We hebben hem wel laten opereren aan zijn knie maar nu loopt hij prima. Het is echt een heel leuk beest en mijn zoon neemt hem regelmatig mee voor een lekkere strandrit. We hebben destijds het risico genomen maar er geen moment spijt van gehad. Als we ooit nog een paardje willen kopen komen we zeker weer eens bij jullie kijken. Bijgevoegd een paar foto’s voor op de pagina “nieuwe baas”.
Tot ziens, Jeanette Schelling

Familie van Uden met Tucker uit Den Bommel

Commentaar familie van Uden:
Hallo Melanie,
Wij zijn erg blij met Tuckertje, hij is heel sociaal en zoekt zelfs de kinderen op als ze aan het schommelen zijn! Op stal is hij zindelijk doet zijn behoefte in 1 hoek van de stal. Hij staat graag in de wei bij zijn Haflinger maatje ….
Groetjes van Lien, Linda, Venice en Isaura uit Den Bommel

Jacqueline van der Molen met Morning’s Lucinda uit Heeswijk-Dinther

Commentaar Jacqueline:
Hallo Melanie,
Steeds nam ik me voor om jou iets te sturen voor de rubriek “nieuwe baas”, dus nu voeg ik de daad maar bij het woord. In augustus 2007 kocht ik bij jou een draver, Mornings Lucinda, wij noemen haar Luci. Het is een beestje met een gouden karakter, erg mooi om te zien met lange manen en een mooie dikke staart. Het rijden was vooral in het begin niet gemakkelijk, na ruim anderhalf jaar intensief les is het lopen voor 90% verbeterd. Het liefst maken we buitenritten samen met Luci’s vriendje Nadier, lekker in galop over zandvlaktes en door het water.
Groetjes van Jacqueline en Luci

Jolien Wynants met Rapid Rain uit Rijkevorsel (België)

Commentaar Jolien:
Hallo,
Hier een foto van Rapid. Het gaat heel goed met haar! Ze leert heel snel bij, alleen met de galop crosst ze nogal eens weg, hihi
Groetjes uit België!

Chantal Drenthen met Bengtrolv uit Almelo

Commentaar Chantal:
Hallo Melanie,
Vorige week vrijdag hebben mijn vader en Jos, Bennie bij je opgehaald. Het gaat super met hem, het is zo n scheet, maar wel een vreetzak! Ik heb beloofd om wat foto’s te sturen voor in “nieuwe baas”. Dit zijn foto s van de eerste dag, over een tijdje zal ik er ook wat van onder het zadel sturen.
Groetjes Chantal Drenthen en een hoef van Bennie (Bengtrolv) vanuit Almelo

Familie Lacroix met Dorothy uit Hasselt–Kuringen (België)

Commentaar familie Lacroi:
Hier zoals beloofd wat foto’s en nieuws over Dorothy.
Het gaat uitstekend met haar. Het is een zeer brave en lieve pony! Ze leert enorm goed bij. Onze dochter beleeft er veel plezier mee. We hebben wel haar naam veranderd naar Lyna maar op de papieren is het nog Dorothy. Ine, onze dochter wil ook nog even iets vertellen over haar pony: Hallo, we hebben ze al leren springen, ze kan al 60 cm hoog springen, maar dat mag niet te dikwijls want ze is nog jong he. We hebben al veel rijplezier samen gehad. Mijn pony en ik zijn een heel goed team !!
Vele groetjes uit België van ons allemaal en natuurlijk ook een dikke ponyknuffel van Dorothy

Laura Hekel met Tjetske Brechtje U uit Almere

Commentaar Laura:
Hai Melanie,
Wij hebben eind januari Tjetske Brechtje U bij jullie gekocht. Het gaat heel goed met haar en ze is al zadelmak. Met galopperen wachten we nog even omdat ze daarvoor nog niet voldoende is ontwikkeld. Het is een echte vrijdoos en ze is ontzettend lief. Hierbij een paar nieuwe foto s van Tjetske! Ik hoop dat we op jullie site bij “nieuwe baasjes” komen te staan.
Groetjes Laura Hekel en Tjetske uit Almere

Maxime Offerman met Speedy uit Swifterbant

Commentaar Maxime:
Heey !
Wat super dat Madame verkocht is he!! Heb al contact gehad met de nieuwe eigenaar!! super!!
Met Speedy gaat het erg goed! hij is super lief! Qua karakter helemaal mijn paardje. Met het rijden is hij me nog wat aan het uitproberen , lekker scheuren door de bochten. Maar ook dit komt helemaal goed! Kan nu al niet meer zonder hem!! Heel erg bedankt voor de goede hulp, en je hebt me het juiste paardje toegewezen!! Mocht ik nog een 3e paard in de toekomst willen zal ik zeker weer bij jullie komen!! Ik stuur je er enkele foto’s bij, kan niet kiezen welke op de site komt?? Heel erg bedankt!!
Groetjes Maxime

Rosi van der Ploeg met Nishan uit Toscane (Italië)

Commentaar Rosi:
Beste Melanie,
Hierbij dan eindelijk een foto van Nishan met trotse eigenaresse. Nishan doet het fantastisch. We zijn er erg blij mee. Hij leert goed en kan al goed met de andere paarden overweg. Hij geniet van de Italiaanse zon en alle aandacht en bewondering die hij krijgt. Nishan heeft dit weekend hoefijzers gekregen dus hij is helemaal klaar om het ruige bergterrein te gaan verkennen. Kan je op je verkochte pagina en tevreden kopers plaatsen… Vraagje: we krijgen wel eens vragen over import van Nederlandse paarden van Italianen. Nu ben ik bezig met een site: www.ruscelloranch.com Wat denk je ervan als ik er een paar van jouw te koop staande paarden erop zet (horses for sale) en ze tevens in Italie zal aanbieden? Met het transport van Gelissen is het ook zo goed geregeld, dus het is goed te doen. Hoor van je,
Groetjes Rosi
ps. op bokt.nl stelt een meisje de vraag aan het grote publiek of Stal Doorstap een goede verkoop plek is. Ik ga me aanmelden zodat ik een positieve noot kan schrijven.

Ingrid en Dorine de Vries met Samora uit Huissen

Commentaar Ingrid:
Hallo Melanie,
Even een kort berichtje uit Huissen. Het gaat prima met Samora. Dorine is nog steeds helemaal gelukkig met haar. Vandaag de hoefsmid erbij gehad en hij vind haar ook een leuke pony. Op de club is iedereen verliefd op haar. Ze krijgt al de bijnaam teddy(beer). Dorine heeft er elke dag wel even op gezeten en zit gewoon te stralen. Doe er vast een foto bij, dan kan je het zelf zien. Je kunt hen gerust bij nieuwe baas zetten. Heb haar vandaag zelf gereden bij een buitenrit. Het is echt een heerlijk dier. Je hebt ons met je advies heel gelukkig gemaakt. Samora past perfect bij Dorine.
Groetjes Ingrid
Hallo Melanie,
Weer even een kleine update uit Huissen. We zijn nog steeds heel tevreden over Samora. Het is echt een geweldige pony. We hadden haar puur voor recreatie gekocht, maar het loopt zo lekker dat ik toch maar een startkaart voor Dorine ga aanvragen. Dorine is nog steeds helemaal verliefd op haar. Het is een hele leuke combinatie. Zal even wat foto´s mee mailen. Hebben ondertussen de eerste clubwedstrijd gereden met best een goed resultaat. Ze was 4e bij dressuur en 1e bij het caprilli springen.

Samantha Rijkers met Mo Cuisle uit Zoetermeer

Commentaar Samantha:
Hallo Melanie en iedereen van Stal Doorstap,
Vandaag heb ik Sidera (voorheen Mo Cuisle) precies 5 maanden geleden van jullie over genomen. Een mooi moment om jullie een klein verslagje te geven. Ik weet nog goed dat ze op een woensdag kwam, haar stal was klaar en alles verliep helemaal goed. De eerste 2 weken heb ik lekker met haar gewandeld, uitgebreid gepoetst en af en toe gelongeerd. Toen had ik wel het idee dat ze redelijk gewend was en zijn we heel voorzichtig begonnen met rijden. Ik geloof dat ik een maand lang bijna alleen gestapt heb, zowel buiten als in de bak. Wel longeerde ik vaak. Sidera werd rustiger en liever en na een aantal maanden begon ze me te vertrouwen en durfde ze zich pas te binden aan mij. Met rijden was ze nog erg gespannen maar ik heb altijd overal de tijd voor genomen. Vaak nog langer dan misschien nodig was. Daarna zijn we gaan lessen, en het ging geweldig. We zijn nu echt een team, ik zou nooit meer zonder haar kunnen en ik ben ongelofelijk blij met haar, want wat is ze een geweldige pony. Wat ik heel erg heb gemerkt is dat afwisseling ontzettend belangrijk is voor haar. Ik spring dan ook met haar, doe aan dressuur maak buitenritten, strandritten, ik longeer haar en wandel met haar. En ze heeft ook zeer regelmatig (zeker wel 1 keer per week) een dagje vrij. Lekker grazen, in de paddock uitrazen of lichtjes gelongeerd worden. En ze heeft nu al 3 maanden niet meer gesteigerd of protest laten zien. Ik geniet nog elke dag even veel van haar verwelkomende hoofdje, en wat nog belangrijker is; ik geloof dat Sidera mij ook wel mag. En wat ben ik trots op haar.
Bedankt voor alles! Bedankt dat jullie mij bij haar hebben gebracht, haar niet hebben opgegeven etc. Ik heb 2 fotootjes mee verzonden.

Marielle Geelen met Francis uit Ouddorp

Commentaar Francis:
Het gaat heel goed met Francis. Tegenwoordig is hij helemaal verliefd hahaha. Hij staat op dit moment samen met een merrie in de paddock een en al klit. Hij heeft het erg naar zijn zin. Staat samen met Mandy in de padock en is stapel verliefd op haar. Ben net weer met hem naar het strand geweest wat hij overigens eng vindt want heeft nog niet eens strand gezien. Ook staan er nog 10 andere paarden in de padocks. Storm van mij en Ferarri, Bandit, Merel, Lucky Girl, Misstick, Pony, Satinka en Rex gezellige boel zo met zijn allen. Hij was een weekje van slag door de verhuizing van jou naar ons maar nu gaat het prima, hij is super lief en is een echte kroel, ben ook erg blij dat jij me hem geadviseerd heb. Weet ook al als hij op de poetsplaats staat dat hij paardensnoepjes krijgt hihihi.
Veel liefs van ons.

Ginny Chesson met Banshee uit Wassenaar

Commentaar Ginny:
Hallo,
Ik heb Banshee (Nelly) gekocht van jou al bijna 6 jaar geleden, het gaat hartstikke goed met haar, we hebben inmiddels al 2 winstpunten in de Z2 paarden en we zitten ook in een showteam op Z2 niveau : Showteam Great Heights, we hebben al bij Indoor Brabant gereden en Paard en koets. Ik heb 2 foto’s bijgevoegd want er staat nog een hele ouwe foto bij de nieuwe baas pagina, dus is misschien leuk om een nieuwere te hebben. Ik wordt heel vaak gevraagd waar Banshee vandaan komt en of Stal Doorstap wel goed is, en ik zeg altijd dat jullie onwijs eerlijk waren, en dat je meestal voor iedereen wel een paard heb staan voor een normale prijs. Nou veel succes met de stal, volgens mij gaat het wel heel goed zo te zien, de filmpjes en veel foto’s op de site zijn echt een super manier om de paarden te verkopen, ik kijk er altijd naar!
Gr Ginny Chesson

Vicky Claes met Voyano uit Wuustwezel (België)

Commentaar Vicky:
Hey Melanie en Joswita,
Even een klein berichtje (met fotootjes) om te zeggen dat alles tot hiertoe zeer goed gaat met Voyano. Het klikt reuze tussen ons. Hij is effectief een schatje. Wel een beetje gestresseerd met de galop, maar aangezien zijn draversafkomst en -verleden is dit niet abnormaal. We zijn hier volop aan het werken en hij doet zeer goed zijn best. Verder op wandeling hebben we ook al veel plezier gehad. Ik kan de afgelegde kilometers zelfs na 3 weken al niet meer tellen. Ik wil je graag nog even bedanken en moest je de rubriek “nieuwe baas” op je site nog aanvullen, mag je ons er gerust bij zetten.
Groetjes en misschien tot later, Vicky Claes

Joyce van den Berg met Nomy uit Noordwijk

Commentaar Joyce:
Hallo Melanie,
Ik heb Nomy (bij jou nog Imke genaamd) 2 jaar geleden bij jou geruild voor Sybillo. Ik was op zoek naar een endurance paardje. Na wat opstart problemen ben ik 4 oktober 2008 eindelijk gestart in Katwijk. Van de 21 starters waren er maar 10 die “goed” de finish hadden gehaald, waaronder wij! We zaten helaas niet bij de 1e 3 maar ik had eigenlijk niet verwacht dat we hem zouden uitrijden daar Nomy nogal druk kan zijn op strand. Ze was echt super braaf en ik ben dan ook nog steeds ontzettend blij met haar. Ook gaan we volgend jaar meerdere endurance wedstrijden starten. Ik zag dat je nu voor je zelf was begonnen en ik wens je heel veel succes met je verkoop!
Groetjes Joyce en Nomy

Daisy Groen met Sorya Vita uit Rotterdam

Commentaar Daisy:
Hallo Mel, Ik wou even laten weten dat ik super blij ben met Sorya! We zijn nu al onafscheidelijk. Op stal word het al een echte knuffelkont ze is heel nieuwsgierig. Ik heb heel veel over haar geschiedenis kunnen vinden en heb ook al 2 veulens van haar gevonden. Tijdens het rijden hebben we vaak onenigheid over het tempo maar ze word al steeds rustiger. Ze heeft al heel veel vriendjes op stal en haar grootste vriend is Toon, het paardje van Spekkie.. We doen heel veel grondwerk en dat vind ze super, met rijden gaat het ook steeds beter. Ik heb haar van de week laten keuren en ze is helemaal goedgekeurd, de dierenarts geloofde bijna niet dat ze al 15 was. Ook begint ze nu aan te komen en wordt ze met de dag mooier, een echte black beauty !! Mocht u in de toekomst nog een draver hebben staan kom ik zeker weer een kijkje nemen!!
Groetjes Daisy en Sorya Vita.

Zoila Coraly Sanchez Contreras met Easy uit St. Oedenrode

Commentaar Zoila:
Hallo Melanie,
In dit bericht wil ik melden dat het heeeeel goed gaat met mijn shetlandpony EASY !!! We zijn al heeeele goede vriendinnetjes !!! we vinden elkaar suuuuper lief !!! en ze is suuuuuuuuper easy !!! Ze is de liefste pony van de hele werelden ik wil haar nooit meer kwijt !!!
Groetjes Zoila en likjes Easy !!!

Nadia Boukzir met Bambi (Overcomer) uit Waalwijk

Commentaar Nadia:
Heeyy,
Ik heb Overcomer hier gehaald (we noemen hem Bambi). En ik kan met hem de bossen in. En ik spring met hem. We hebben samen een goede tijd!
Update:
heeeyy, ik ben Nadia en mijn pony heb ik hier gehaald, Overcomer maar wij noemen Bambi. Ik spring er ook al mee en hij loopt ook al aan de teugel en hij is heel lief.
Groetjes Nadia

Marjoleine Schalkwijk met Aloe Vera uit Rijpwetering

Commentaar Marjoleine:
Hallo Melanie, Aloe Vera is nu enige tijd bij ons en ik ben heel erg blij met haar. Ze is ontzettend lief, op stal staat ze ook altijd met haar hoofd naar buiten en oortjes naar voren, daardoor haalt iedereen haar ook aan. Ze is lekker koel in haar hoofd en ze probeert alles zo goed mogelijk te doen. Ze heeft ook al een vriendinnetje waar ze ‘s ochtends mee wordt losgelaten. Ik stuur een foto mee voor op de site.
Groetjes Marjoleine Schalkwij

Margot en Ilse van Broekhoven met Whopper uit Antwerpen (België)

Commentaar Margot:
Hallo Melanie,
Ik heb Whopper bij jullie een tijdje geleden aangekocht en ‘t is en schatje iedereen is er dol op zeker ikke …. Dit is de foto gemaakt bij de wijding, btw wij hebben gewonnen met de mooiste en beste uniform en grootste groep.
Ilse en Margot uit Antwerpen manege St. Hubert

Saskia Riské met Warstein vd Flammert uit Temse (België)

Commentaar Saskia:
Heej,
Warre is een echt schatje, dat heel graag werkt, als hij een dagje heeft stilgestaan heeft hij zo zijn kuren en galoppeert hij maar al te graag, ook met zijn weimaatje komt ie al goed overeen. Ook is Warre een echte sloeber. Zo liep hij eens over de wei in draf met mijn trui in zijn mond, zo speels is hij. We zijn een goed team, en de lesgeefster ziet ons vorderen samen.

Ellen Blendeman met Ravell uit Hoevenen (België)

Commentaar Ellen:
Hoi Mel,
Hier ook maar eens een berichtje voor op nieuwe baas. Ravell doet het helemaal super! Hij is ongelofelijk leergierig en leert razendsnel, niet alleen bij de dressuur maar ook met het springen. In het begin was het even zoeken, maar ondertussen springt hij netjes en correct hele parcoursen rond. Wat de dressuur betreft kan ik alles van hem vragen, zelfs al kent hij een oefening nog niet dan doet hij zoveel mogelijk zijn best om er toch wat van te maken, heel fijn als een paard zo met je mee probeert te denken! Echt een toppaard! En niet te vergeten, hij is dan wel heel erg groot en durft ook best wel eens een grote mond opzetten, hij heeft een klein hartje, het is zo n lief paard, hij valt hier op stal echt in de smaak met zijn hoge knuffelgehalte!
Groetjes, Ellen en Ravell

Renée en Vera Schouten met Bjorna uit Oegstgeest

Commentaar Renée:
Hallo Melanie,
We waren niet op zoek naar een Merrie en al helemaal geen Fjord, maar we zijn superblij met haar! Bjorna is eigenwijs maar lief en doet het heel goed voor een driejarige!
Groetjes en bedankt! Renée en Vera uit Oegstgeest

Sylvana Luthart met Apollo uit Zoetermeer

Commentaar Sylvana:
Ik heb Apollo met 9 maanden gekocht bij je, en hij is nu 2,5 jaar oud. Hij is erg lief en mooi en heel erg groot geworden. Ik ben heel erg trots op hem, en hoop nog heel lang plezier van hem te hebben.
Groetjes Sylvana

Marlou de Graaf met Jack uit Spijkenisse

Commentaar Milou:
Hoi Melanie,
Het gaat goed met mij en Jack. Het is echt een veelzijdig paard, dressuur, springen maar ook lekker naar buiten gaat goed met hem. Over 3 weken heb ik mijn eerste wedstrijd, ben benieuwd hoe hij het doet. Springen vind hij echt super leuk, controle kent ie dan ook niet meer haha 🙂 Stuur je binnenkort nog wat meer foto’s.
Groetjes, Marlou.

Brenda Groenenberg met Fury uit Werkendam

Commentaar Brenda:
Hoi hoi Melanie,
Hier dan de foto’s voor ‘nieuwe baas’ van Fury.
Het gaat hartstikke goed met Fury. Het is een ontzettende lieve merrie en ik ben blij dat ik op jouw advies ben afgegaan om haar te kopen. Ook het rijden gaat erg goed. Ze gaat samen met mijn andere paard mee op buitenrit en alleen gaat ook prima. In de bak was ze eerst nog onwennig en eigenwijs maar ook dat gaat nu heel goed. Het hoofdstel staat leuk he? We zijn erg blij met haar en ze is ook erg lief voor kinderen.
Heel veel groetjes van Brenda en Fury

Joy Vlielander met Mistral uit Zuidland

Commentaar Joy:
Hallo Melanie,
Hier een foto van mij en Mistral. Het gaat het allemaal goed, ze heeft inmiddels een maatje erbij. Ze is hartstikke lief, met rijden gaat het ook allemaal goed.. ze heeft zo nu en dan wel haar nukken.. Maar ik ben de baas & niet zij!
Groetjes Joy.

Familie van Loopik met Tender uit Nieuwe Tonge

Commentaar Kim:
Hoi Melanie,
Hier een bericht van ons als nieuwe baasjes van TENDER, wij zijn erg gelukkig met haar we hebben haar nu 3 weken en er word iedere dag intensief op gereden door Kim. Ze is ontzettend voorwaarts en lekker pittig voor kim dit is wat wij zochten, ze gaat over 3 weken met Kim mee op ruiter kamp. ‘s Morgens gaan Kim dr ogen open en zegt ze 1 woord: TENDER hahaha wanneer gaan we weer ?????? dus gaan we weer met onze klus naar Tender erg leuk. Ze springt ook met Tender wat erg goed gaat, ze is wel wat fel naar de rest van de kudde maar dat is niet erg. Wat ook erg leuk is dat Tender 8 jaar is en Kim ook er was geen geboorte datum bekend dus word zij volgens ons 8 november gelijk met Kim 9.
Kortom TENDER is super bedankt hiervoor.
Groetjes Kim

Chantal Potjes met Bruintje uit Schayk

Commentaar Chantal:
Heeyy,
Ik heb eindelijk een paar foto’s! Alleen nog niet van het rijden zelf, omdat het meisje dan ook aan het rijden is, maar wel als ik er opzit, hopelijk kan je er iets mee, ik doe ze in een bijlage, en 1 foto heeft Bruin helemaal niks aan:D Kwas een beetje gek, maar toch…. Ik heb trouwens me cap af op de foto s, omdat ik dat mooier vond. Ik kan hem al een beetje aan de teugel krijgen, maar op eentje heeft hij zijn mond open, en owja, de peesbeschermers had ik voor 1 x aan. Ze pasten niet helemaal 100% maar ze deden hem geen pijn of zaten niet in de weg. Er komen nieuwe …..

Sacha Benecke met Iris uit Haarlem

Commentaar Sacha:
Hallo,
Dit ben ik met mijn Haflinger merrie Iris v/d Elsenhoeve, in 2001 heb ik haar bij jullie als 2,5 jarige pony gekocht. Nu is ze inmiddels al weer 9 jaar en op dit moment drachtig. Ze is nu ook super braaf en 100% verkeersmak. Ben super trots op mijn merrie!
Groetjes, Sacha Benecke

Elzeline Proost met Peppermint uit Koog aan de Zaan

Commentaar Elza:
Hoi Melanie,
Na meer dan een half jaar geleden Peppermint, Quarter Horse merrie van ongeveer 4,5 jaar zonder papieren, bij jullie gekocht te hebben vind ik het leuk om je te laten weten hoe het gaat. En natuurlijk wat foto’s erbij! Overdag stond ze met een ex manege pony Boris, 30 jaar oud, op de wei. Dit voor zo n 3 á 4 uurtjes per dag. Dit bij hoge uitzondering en te danken aan het feit dat het oudje geen hooi meer kan eten en daarom op stal Lucerne krijgt en overdag dus gras mag eten. Boris, die niet met elke pony/paard overweg kan vond Pep al direct een lekker ding. En omdat de staleigenaar wel weet dat ik mijn paard het liefst dag- en nacht op de wei heb (dan wel met schuilstal) werd Peppermint het vaste maatje van de bejaarde Boris. Ze kan het van begin aan overigens met eigenlijk elk paard wel goed vinden. Je kan Pep overal bij zetten, mits het andere paard(en) natuurlijk niet gedragsgestoord zijn. Hier staat ze in een kleine merrie kudde met oude oma s en de paar lespaarden en nog wat privé paarden. Bijna allemaal Quarters en Paints, dus zelfde ras. Met deze paarden gaat ze in de winter overdag ook naar buiten in paddock of de 2e buitenbak die toch niet zo veel meer voor rijden gebruikt wordt… ……… Nou verwacht Pep maar niet terug hoor! Dit is een blijvertje.

Faith Van den Abbeel met Romantica uit Lebbeke, België

Commentaar Faith:
Hier zijn al enkele foto’s van Romantica, Ik merk dat ze snel vooruit gaat. De lesgever denkt dat ik binnen enkele maanden al in een groepsles zou kunnen rijden als ik wil. Ik heb vandaag haar benen proberen af te spoelen, en ze begon gewoon met het water te spelen en ze dronk van de tuinslang! Ze loopt mij al achterna op de paddock, ze komt kijken als ik haar roep, .. we zijn onafscheidelijk geworden!

Nathalie Janssen met Fable (Valois) uit Uden

Commentaar Nathalie:
Hoi Melanie,
Hier een berichtje met foto van Fable en mij in het bos. Ik ben echt heel blij met hem. Dank je wel dat je me zo goed geholpen hebt toen m’n eerste keuze toch niet zo goed beviel. Fable is een schat en we zijn al echt vriendjes aan het worden. We gaan veel samen naar het bos en soms moeten we natuurlijk ook serieus aan de slag in de bak. Hij doet dit steeds beter.
Succes met alles en groetjes aan Joswita!

Lynn Van Kraaij met Dushi (Gonzola) uit Helmond

Commentaar Lynn:
Hallo Melanie,
Ik heb ongeveer een jaartje terug Gonzala bij jullie gekocht. Wij hebben haar Dushi genoemd. Ze is echt een schatje en met rijden doet ze het super goed! Ik ga binnekort dressuur wedstrijden met haar rijden en hoop dat dat goed gaat. Als we op stal aankomen en we roepen haar begint ze heel lief te hinniken! Iedereen zegt dat we echt bij elkaar passen! Ik ben blij dat we Dushi bij jullie gekocht hebben want we hebben er echt super veel plezier mee en het is echt een schat van een paard!!
Groetjes Lynn en een hinnik van Dushi!

Cherinda Remijnse met Coco uit Nieuwdorp

Commentaar Cherinda:
Hier even een berichtje uit Zeeland. Ik heb Coco nu bijna een jaar geleden gekocht. De keuze was voor mij heel makkelijk omdat ik hem al 10 jaar kende. Hij staat nu op Hofstede Dijkzicht waar hij het mega naar z’n zin heeft. We hebben in april onze eerst springwedstrijd gedaan en we werden 2e. Ik ben echt super blij met hem en hij mag de rest van zijn leven bij mij blijven!!!
Groetjes Cherinda en hoefjes van Coco

Familie Janssen met Ferby uit Amstelveen

Commentaar familie Janssen:
Hoi Melanie,
Bij deze wil ik je graag laten weten dat het erg goed gaat met Ferby. Die we in februari 2008 bij je hebben gekocht. Dierenarts heeft hem gekeurd en hij is helemaal prima. Verder staat gaat het erg goed, hij gaat zaterdag met me zusje mee naar pony lessen. En hij is al super mak in het verkeer, vrachtwagens interesseren hem niets. Echt een super shetje, houd ook erg van kusjes krijgen. In het weiland is hij wel eens ondeugend en wil hij niet komen… beetje eigenwijs!! Maar daar is het een shetlander voor. Bij deze ook enkele foto’s bijgevoegd voor je site met nieuwe eigenaar.
Groetjes familie Janssen uit Amstelveen

Familie Dijkhof met Diablo uit Heerde

Commentaar familie Dijkhof:
Hallo,
even een goed berichtje over Diablo. Diablo doet het heel goed en rijdt al op les mee bij de ponyclub, dit gaat super goed. Om pionnen heen en tussen en over balkjes heen. Met zijn nieuwe maat samen wordt het elke dag nog beter (zie foto). Al met al zijn we dus dolblij met deze lieve pony.
Groetjes familie Dijkhof en Diablo

Nathalie Pijl en Mike met Gizmo (Tjonge) uit Rotterdam

Commentaar:
Complimenten voor Mike die nog helemaal niet lang reed en het super doet met de best pittige Gizmo!
Commentaar Nathalie:
Schrijf er maar bij dat we hem helemaal te gek vinden en dat hij enorm houdt van een lekkere lange buitenrit en dat hij het western rijden enorm snel op pakt bij ons!

Barbara Valkova met Je T Aime uit Zuidveen (Ov)

Commentaar Barbara:
Hoihoi Melanie!
JT staat op de manege in Vledder. We hebben in begin de nodige obstakels gehad, was erg wennen aan zo een top paardje als JT, maar het gaat elke dag steeds beter en als alles goed gaat wil ik hem in april op de clubwedstrijd uitbrengen, is een officiële wedstrijd trouwens, dus dat wordt spannend. Met dit paard kan ik echt ver komen en tot nu toe heeft hij geen stap verkeerd gezet! Ik ben heel erg blij, dat wij hem hebben gekocht en wil je voor de moeite bedanken. We komen zeker terug voor een pony voor mijn dochter! Maar JT zal tot de rest van zijn leven bij ons blijven Melanie, het is echt een kanjer van een paard!

Esther Kolkman met Toscana uit Ootmarsum

Commentaar Esther:
Nou we hebben heerlijk gereden, wat een schatje is het zeg, we zijn de bouw in geweest vandaag!! Af en toe keek ze wel ff werd iets sterk maar zodra je met haar ging praten was het goed en liep ze dapper door, ik zal je een foto meesturen hoe ze op de oprit bij mijn schoonouders stond.
We zijn superblij met Toscana en het is een geweldig lief beestje!

Sophie Pallen met Fygor uit Limuberg (België)

Commentaar Sophie:
Fygor heeft het hier goed naar zijn zin in het Belgische Limuberg en voor de rest is hij nog altijd even braaf. Hij rijdt zeer goed en ik hoop om binnenkort aan wedstrijden deel te nemen!
Veel groetjes van Sophie en Fygor!!

Denise van den Burg met Kyra uit Valkenswaard

Commentaar Denise:
Hallo,
Kyra is nu een paar maanden bij ons en is een heel braaf paardje, vooral buitenritten in de bossen vind ze geweldig (ik ook trouwens). Met haar vriendinnetje Omara (onze shetlander) is ze inmiddels dikke maatjes!

Monique, David en Bernadette Bruinstroop met Lopiks Adi uit Barendrecht

Commentaar familie Bruinstroop:
Hallo Melanie,
Hier een berichtje uit Barendrecht. We hebben onze aanwinst nu 3 weken. Inmiddels hebben we de naam enigszins aangepast. We noemen haar Anky. Het was wel even wennen hoor. We hadden het ons iets anders voorgesteld zo’n pony. Ze is echt eigenwijs. We hebben er een hele klus aan. Maar we zijn lekker bezig met africhten. Het is een leerproces voor beide. Eerst kregen we geen hoeven, nu begint ze ze uit zich zelf op te tillen. Aan de longe lopen is een ramp. Dat lukt af en toe eventjes. Veel hulp erbij maar …. Ze wil alleen maar kroelen. Komt ze weer recht op je af. De arts is geweest om haar te onderzoeken. Positief rapport. Wel een opmerking: het is een zeer pittige dame!! De stagiaire die bij de arts was herkende haar (Ze werkt op zondag bij jou en had een paar keer op “Anky”gereden). Dat merken we ook wel maar het krijgt wel zijn charmes. Er zit een fotootje bij. we hopen dat je het op de site wilt zetten want een ieder mag weten dat we blij zijn met ons huisdier!

Maxime Reintjes met Hans uit Leeuwarden

Commentaar Maxime:
Hooi hooi!!
Hierbij laat ik ook maar weer eens iets van mij horen!! Het gaat echt super goed met mij en Hans! Hij heeft al veel nieuwe dingen geleerd sinds hij hier bij ons is, hij kan zelfs al een paar truckjes .. Hierbij stuur ik dus een bewerkte foto van ons Hansje!! Hij heeft ook al zijn eigen site www.everyoneweb.com/hansfanclub
Toedels Maxime en natuurlijk Hans!!

Frederique Stravers met Nino uit Sassenheim

Commentaar Frederique:
Hoi piepeloi,
hier even een kattenbelletje van Nini en co enzo. Alles ok weer na blessure ivm vechtpartijtje met andere ruin van mij. Hij heet niet voor niets ROCKY B!, hihi, maar zielig voor Nino, gekneusde wervel in rug en schoft. Nu druk aan het knoeien met zijn tanden;wisselen, dus maar bitloos geprobeerd vandaag, en… beter dan met bit. Veel beter te sturen. Ninootje is helemaal niet sloom hoor, hij is de snelste op stal en heeel druk op het ogenblik. Een echte volbloed !!!. Hij kan heel mooi door teugels omhoog springen en dan heeel snel de andere kant uit rennen enne…rempedaal?? Waar zit dat in hemelsnaam. Kortom, hij is megaleuk aan het puberen en is erg grappig in zijn onnozeligheid. Hij gooit je er niet af hoor, maar rent soms wel hard op het hek af en hij kan goed springen zijn we meteen achter, hihi. We zijn dus nog steeds verkocht aan hem!!. Hierbij wat foto’s van dochter en Nino en ikke, Hopelijk gaan de zaken goed.
Groet aan Joswita en tot mails, Kayleigh, Frederique en Prince Nino, want het is een echte prince charming hoor!!

Henny Heeneman met Spekkie uit Rotterdam

Commentaar Henny:
Hoi hoi.
Ik heb een paar jaar terug een Fjord bij jullie gekocht: Spekkie. Ik heb hem wegens ziekte moeten verkopen. Tot mijn verbazing heb ik hem 31 mei 2007 gratis terug gekregen. Dus alsnog een foto van de MEEST BOMPROOF FJORD in Nederland.
Groetjes
Hennie en Spekkie.
p.s. in de toekomst koop ik zeker weer een paard bij jullie.

Chantal Schmidt met Gravin uit Hoogvliet

Commentaar Chantal:
Hallo,
Hierbij een paar foto’s van Gravin, we hebben haar een half jaar geleden gekocht en zijn gek op haar! Bomproof buiten en gaat graag alleen op onderzoek uit maar met andere paarden vind ze ook erg gezellig. Alleen beetje nukkig in stal maar daar valt mee te leven. Ze doet haar naam eer aan en neemt alleen het allerbeste wat ze kan vinden.

Judith Arts met Berdt (Muska) uit Eindhoven

Commentaar Judith:
Heyhey!
Hier een mailtje van mij en Berdt (Muska). Alles gaat super goed, en ik ben heel blij met m’n Berdtje. Hij geeft nergens iets om en ik kan alles met hem doen. Hij heeft een hoop nieuwe vriendjes en overdag lonkt hij naar de ezeltjes aan de overkant ……..
Ik ben heel blij dat ik Berdtje heb gekocht, Bedankt!
Groetjes Judith en Berdt.

Esther Waaleboer met Asterix (Axel) uit Hellevoetsluis

Commentaar Esther:
Hoi Melanie!!
Ik had je een tijdje terug fotootjes van Asterix beloofd, Hij heet nu overigens Axel. Hier wat fotootjes van mijn knappe ventje. Vanaf vorige week dinsdag geloof ik, zijn we begonnen met longeren, en hij pakt dit erg goed op. Heb van de week even voor de leuk zijn hoofdstelletje ingedaan met een bitje, Meneertje heeft al maat 13!! Groote waffel voor zon klein kereltje dus! Hij pakte het bitje erg goed aan, en had er ook vrede mee! Hier de foto’s. Laat me weten wat je van hem vindt. Hij is overigens ook al een stuk gegroeid. Toen ik hem voor het eerst zag kwam hij tot de helft van mijn bovenarm, nu is zijn schoft tot de bovenkant van mijn schouder.
Groetjes Esther en hoefjes van Axel (Asterix) Hihi

Nikki Janssen met Wayzelma uit Klundert

Commentaar Nikki:
Een half jaar geleden heb ik bij jullie Wayzelma gekocht. Het was toen nog een zeer groene merrie, maar ze begint nu alles heel netjes op te pakken! Hopelijk kunnen we in het winterseizoen van 2008 gaan starten.
Regards/Groeten, Nikki Janssen

Conny Spijk met Watsildit uit Ermelo

Commentaar Conny:
Hoi Melanie,
Bij deze een berichtje voor je Nieuwe Baas site over Watsildit. Watsildit heb ik 1,5 maand geleden bij jou gekocht, en dat is iets waar ik geen spijt van heb hoor! Het gaat erg goed met haar, al heeft het hier de eerste 3 weken wel wat gestormd. M n lieve dominante draver merrie is kuddeleidster over 5 andere merries, mag overdag lekker in de wei grazen en ze speelt ook best veel. Ze laat duidelijk blijken dat ze het goed naar haar zin heeft! Ik heb inmiddels veel grondwerk met haar gedaan en het rijden pakt ze ook goed op. De klik was er niet meteen, maar we zijn inmiddels de beste maatjes! Met liefde en geduld kan je zo ontzettend veel bereiken. Binnenkort gaan we buitenritten maken. Ik hoop dat ze bij mij oud mag worden. Bedankt Melanie, ik hoop dat je nog veel nieuwe baasjes gelukkig mag maken!!
Hartelijke groeten,
Conny Spijk, Ermelo

Carola van Kralingen met Fleur uit Schoonhoven

Commentaar Carola:
Hoi Melanie,
Hierbij de beloofde foto van Fleur en mij. De foto is gemaakt op het strand bij Ouddorp,waar wij 2 weken op vakantie waren. Ze vond het allemaal reuze spannend en zocht steun bij de andere paarden die mee gingen met de rit. Ze heeft erg veel geleerd in de vakantie en ze was erg braaf. Dressuurmatig vindt ze nog erg moeilijk, maar ze doet super haar best. Ze is erg lief en ik ben erg blij met haar.
Groetjes, Carola

Cathy Nijs met Cardous uit Kapellen (België)

Commentaar Cathy:
Hoi Melanie,
Het is al even geleden dat ik iets laten horen heb, maar we hebben het net als jij nog al druk gehad. We zijn een maand geleden verhuist en ik ben in blijde verwachting van mijn 2de kindje, hopelijk word hij ook een paardengek. Met Cardoes is alles goed, buiten dat ze wat voedernijd heeft is ze echt fantastisch, ze is een zaligheid om mee te rijden. Toen ik haar bij jou kwam halen was ze door omstandigheden redelijk mager en in het begin kwam ze amper bij, zo kieskeurig met haar eten,maar nu eet ze bijna alles. Ik heb geen recente foto s van haar, maar wel van Mei, toen heeft ze samen met Goldy, ook een pony die van u komt, ponyritjes gedaan op de opendeurdag van onze hondenschool, iedereen was gek op haar. Ze ziet er nu zo goed uit dat de mensen niet geloven dat ze dit jaar 23 jaar is geworden. Ik ga u nu maar laten verder werken,
Groetjes Cathy.

Anouk Rouvroye met Spikey uit Elsloo

Commentaar Anouk:
Hoi Melanie,
Het gaat goed met hem. Hij is heel erg lief en aanhankelijk maar stiekem toch een boefje. Het liefst loopt hij de hele tijd achter je aan als je in de wei bezig bent. En als je poepies aan het scheppen bent gaat hij tussen jou en de kruiwagen in staan, lekker in de weg, spelen met het baasje….. Als je op het stoepje gaat zitten gaat hij achter je staan en legt dan zijn hoofdje op jouw hoofd of op je schouder en blijft zo dan lekker bij je staan. Hij begint de laatste tijd ook wat actiever te worden, lekker rondjes scheuren door de wei, het liefst samen met de buurpaardjes. Hij heeft inmiddels ook al een aantal dingen geleerd, wat hij overigens heel erg snel doet. Hij pikt wat nieuws binnen 3 á 4 keer op, echt leuk om te zien.
Groetjes Anouk

Familie van der Heijden met Yordy (Yero) uit Schijndel

Commentaar Eef:
Halloooooooooooooo,
Hoi Melanie.
Het gaat goed met Yordy, hij voelt zich al goed thuis. Wel hebben we zijn naam veranderd in Yero. Tijdens het rondstappen in de buitenbak moesten hij wel even luidkeels laten horen dat hij er was. We houden je op de hoogte!
Groetjes, Eef en Emma van der Heijden

Kim Stehouwer met Yade uit Roermond

Commentaar Kim:
Halloo,
Kennen jullie haar (en mij) nog?? Vast wel want iedereen is dol op haar en jullie waren dat vast ook. Ik heb haar nu een paar maanden en ze is inmiddels van manege verhuisd. Nu staat ze op een westernmanege met veel land en hele grote boxen. Ze staat met een ander paard in de wei waar ze dikke vrienden mee is en ze komt dus zeker niet te kort. Met het rijden gaat het ook erg goed. Ik heb nu een keer per week les op haar en we gaan steeds meer vooruit. Ze heeft nog wel veel moeite met haar rechtergalop maar met veel oefening komt dat vast wel goed. Als het allemaal zo goed blijft gaan, zullen we vast nog wel wedstrijdjes gaan rijden. We gaan ook elke zondag mee met een buitenrit, wat ze ook erg leuk vindt. Verder is ze een echte knuffel met af en toe een fjordestreek. Ik ben echt heel blij met haar. Op de foto’s zie je mij met Yade, Yade met haar weidemaatje en alleen Yade.
Groetjes Kim Stehouwer uit Roermond

Familie van Ast met Joli Bois du Gras uit Roosendaal

Commentaar moeder Bianca:
Hierbij een foto van Chantal en Joli. Ze is erg gelukkig met hem. We hebben een goede stal voor hem gevonden in Roosendaal waar hij vanavond heen gaat. Het rijden gaat lekker en hij is inderdaad heel erg lief!

Familie Janssens met Hi Sires (Flash) uit Herentals (België)

Commentaar familie Janssens:
Hoi Mel,
We hebben een paar leuke foto s opgestuurd van onze Flash (voordien He Sires) Het is een echte deugniet en onze kinderen zouden hem voor geen geld van de wereld kunnen missen!! Ze kunnen er heel goed op rijden en wagen tegenwoordig ook al eens een sprongetje. Hij is door iedereen graag gezien op de manege. Hij mag ook alle dagen mee op de weide met de andere pony’s. Het is geweldig om dat te zien!! Hij gaat iedereen uitdagen en gaat er dan vlug vandoor (hij is toch sneller dan de andere ) haha. Onze kinderen zouden hem graag op de nieuwe baas zien staan.
Groetjes Fam. Janssens

Carole van Wilgenburg met Nova uit Zeewolde

Commentaar Carole:
Nova, een grote mond maar een klein hartje. Nova was een groen paard toen ik haar kocht, kon nog niets en het zadelmak maken was niet gelukt bij de vorige eigenaar. Melanie gaf geen garantie op het zadelmak maken, dus dat zei eigenlijk al genoeg. Maar toch zag ik in haar een grote uitdaging en was op slag verliefd op haar. Toch kocht ik eerst een ander paard van Melanie. Een gitzwarte merrie. Deze was volgens al mijn “adviseurs” beter en meer te vertrouwen. Hoewel het een leuk paard was, was dit niets voor mij. Te mak en veel te braaf. Een typisch recreatiepaard, waar ik al snel geen uitdaging meer in zag. Toch weer terug naar Prinsenbeek en jaar hoor ……. Mijn Nova stond er gelukkig nog en zonder twijfel wilde ik haar hebben en zo gezegd zo gedaan. Al snel klikte het goed tussen ons en werden we echte maatjes. Nu zijn we al heel wat jaartjes verder en ben ik inmiddels moeder, maar Nova blijft toch echt mijn schatje hoewel het nog steeds geen makkelijke tante is……. het is en blijft een echte merrie.
Groetjes Carole van Wilgenburg uit Zeewolde

Betje Rolink met Esjes Pegasus Moonbeam uit Breda

Commentaar Betje:
Dit is mijn pony Esje (Pegasus Moonbeam). Ze komt uit eigen fok van Melanie. Esje is een super pony die ik alweer 7 jaar heb. Ze is superlief van karakter. Nog een paar jaartjes dan kan mijn dochter Esje gaan rijden en uitbrengen in de dressuur of spring sport!

Marle Vosters met Albertina uit Tilburg

Commentaar Marle:
Ik heb vandaag precies een maand geleden bij u een paard gekocht. Ik denk dat u het nog wel weet, het gaat over Albertina. Nu genaamd Tina. Ze doet het heel goed bij ons. En ze is dan ook al erg vertrouwd. Door de andere paarden wordt ze ook goed geaccepteerd. En de mensen waar ze staat vinden haar geweldig! Ik wil proberen met haar te gaan springen, en we zijn nu ook bezig met aan de hand balkjes laten lopen, en al kleine sprongetjes te maken. Dat vind ze echt super leuk, en leert het dan ook snel. Ik wil dan ook als het gaat over een half jaar oefenwedstrijdjes met haar gaan springen. Wel kan ze soms heel eigenwijs en bokkig zijn. Maar dat hoort er allemaal bij. Als ze het zo goed blijft doen wil ik haar nooit meer kwijt. Het is echt mijn droompaardje. Ik ben blij dat ik op jullie site terecht ben gekomen. Ze is echt mijn allerliefste ondeugendste maatje.
Wilt u ons bij de nieuwe baas zetten? Kijk maar welke foto u het leukst vindt.

Wendy van Oudheusden met Lizette uit Goirle

Commentaar Wendy:
Hoi Melanie, Even een berichtje uit Goirle. Het is nu zes weken geleden dat ik Lizette van je heb gekocht en dat was een schot een in de roos. Ze is superbraaf en heeft een knuffelgehalte van 200 %. Ik had beloofd om je nog een foto te sturen, bij deze. Wel heb ik haar inmiddels ergens anders gestald waar ze het beter naar haar zin heeft.

Tessa Wester met Wise Guy uit ’s Hertogenbosch

Commentaar Tessa:
Hallo,
Het was eindelijk zover, ik heb voor de eerste keer op hem gereden! Het ging fantastisch, Wise Guy is zeker mijn “match made in heaven”. Hij houdt van springen, haha! En hij is een geboren komiek. De hele stalling is gek om hem, en hij trekt alle aandacht. Was mijn camera vergeten, maar heb de dag erna foto’s gemaakt. Vanavond ga ik weer. Ik maak zeker meer foto’s! Je kunt ze bekijken op: www.picturetrail.com/tzzlik weet niet of ik dat al heb gezegd

Debbie Groenendijk met Royal’s Laila uit Oudenbosch

Commentaar Debbie:
Hallo,
Hier hebben jullie een paar foto’s van Royal’s Laila! Laila en ik hebben al heel veel gedaan, en zijn echt een super goed stelletje. We hebben ook al een bosrit met stal gemaakt van 2 uur alleen maar stappen, en we genoten er echt heel erg van (zie foto). Als je nog meer foto’s wil, moet je mij maar even terug mailen. Ik ben echt heel erg blij met haar!!! Nog veel geluk! Bedankt voor alles!
Groetjes Debbie Groenendijk

Sierella van Slageren met Tootsie uit Arum (Fr)

Commentaar Sierella:
Hallo,
Wij hebben ongeveer twee jaar geleden de kleine Tootsie bij jullie gekocht. In het begin hebben we veel problemen met haar gehad, want ze was heel bang voor alles en iedereen. Met heel veel geduld en respect hebben we haar behandeld. Met als resultaat dat ze afgelopen zomer reservekampioen is geworden tijdens de Friese kampioenschappen in de L1 dressuur, cat B (overigens werd ze 4e in het L springen) en is nu inmiddels startgerechtigd is voor de M dressuur. En we genieten nog iedere dag van haar. Ik heb enkele foto’s bijgevoegd, misschien kun je die ook aan de eigenaar laten zien waar jullie deze pony weer van gekocht hebben.
Groeten van Sierella van Slageren

Familie Steenbergen met Warrior uit Meppel

Commentaar familie Steenbergen:
Hallo Melanie,
Drie weken geleden hebben wij het paard Warrior bij jullie gekocht. Het gaat heel erg goed, ook met het rijden. Hij staat in een weiland met een Fjord, een Shetlander, een Welch en nog een rijpaard. En in de winter, of met slecht weer, komt hij natuurlijk in een box te staan! Dat weiland ligt aan de rand van een spoor, en er komen dagelijks heel veel fietsers langs. Dus gaat het ook makkelijker met hem op de straat, wat we nu al 3 keer hebben gedaan! Wel kijkerig, totaal niet schrikkerig! Vandaag heeft het best veel geregend, en liggen nu dus ook plassen in de bak ook daar heeft hij geen moeite mee. Verder is hij heeel erg braaf in de omgang, met alles eigenlijk! 1 mei was hij jarig, en we hadden een pizza-taart voor hem gemaakt, zie bijlage. En ik heb nog wat rijfoto’s gestuurd!
Groetjes, Familie Steenbergen te Meppel

Marie-José De Wissel met Ovation uit Houten

Commentaar Marie-José:
Hoi Melanie,
In september 2006 heb ik bij jou Ovation gekocht. Je zei toen dat ze drachtig kon zijn. In november heb ik haar toch maar laten opvoelen en scannen (ze begon namelijk toch wel erg uit te dijen). En ja hoor wat bleek ze was drachtig! Op 8 april is er hier een heel mooi merrie veulentje geboren. We hebben wel moeten helpen met de bevalling, maar voor de rest is het heel goed gegaan. Ovation is een hele goeie lieve moeder! Heb er dus geen spijt van gehad om het risico te nemen om haar te kopen terwijl ze misschien drachtig kon zijn! We hebben nu in plaats van een prachtige merrie twee prachtige merries. Hierbij een foto van Ovation en haar veulen.
Groetjes Marie-José uit Houten

Céline Mortier met Choice uit Destelbergen (België)

Commentaar Céline
Hallo Melanie,
Herken je haar nog?? Dit is Choice, Youri toen we haar zo’n 4 jaar geleden bij jou kochten. Choice is uitgegroeid tot een prachtige sportpony, en ik heb enorm veel plezier aan haar beleefd! Inmiddels is ze alweer een paar maanden verkocht, omdat ik ben overgegaan naar de paarden. Nu staat ze bij Fam. De Coen, op manege Vinkemolen te Oosterzele. Maar ik vond dat ze toch niet mocht ontbreken in je rubriek ‘Nieuwe Baas’!
Groetjes, Céline

Manon en Marcia Janssen met Fatima uit Dirksland

Commentaar Manon:
Hoi Mel!
Ik weet niet of je het nog weet, maar een anderhalf jaar geleden heb ik Fatima bij jou gekocht. Ik schaam me best wel dat ik nog steeds niets heb laten horen voor je rubriek nieuwe baas. Eerst maar even een stukje voor op de site dan maar: Ik heb Fatima z’n anderhalf jaar geleden gekocht. Vond het helemaal niks maar moest het proberen van Mel. Na het rijden helemaal verliefd. Heb in die 1,5 jaar veel plezier gehad van m’n paardje. We hebben 1 winstpunt gehaald in de B. Ook springen ging goed, en buitenrijden top! Helaas is Fatima overleden, dit heeft echter niet met Stal Doorstap te maken, maar door een klap van een ander paard. Mocht ik voor een nieuw paard gaan, ga ik zeker weer bij jullie kijken. Dus ja, vind het erg je te moeten mailen met foto’s, en dit nieuws erbij. ‘T is voor het eerst dat ik dit kan typen zonder tranen.
Ik wil graag de foto’s op de site. Als aandenken aan mijn topper.

Danielle van Schaik met Merry uit Wijk bij Duurstede

Commentaar Danielle:
Hey,
Ik heb in februari bij jullie Merry gekocht. Aan het begin dat ze bij mij op stal stond in de eerste week was ze heel opvliegerig en was ze echt sacherijnig op stal. Ze moest aan alles wennen. De eerste paar dagen heb ik veel bij der stal gezeten om het vertrouwen tussen mij en haar op te bouwen. Dat lukte goed! Ik ben de 3e dag dat ze bij mij stond ben ik met der gaan rijden. Dat ging echt super! Ze was niet bang of kijkerig maar liep alsof ze hier al een keer was geweest. Dat vond ik wel fijn. Ik ben vanaf de 2e week met haar mee gaan lessen op de manege, om zo wat extra hulp te hebben met Merry. Nu loopt ze vrij goed aan de teugel. En moet het alleen in galop nog oefenen. Ik heb nog geen wedstrijden gestart. Maar wil dat waarschijnlijk wel een keer gaan doen. Op dit moment staat ze met een aantal andere paarden lekker in het weiland vlakbij haar stal. Daar blijft ze staan tot eind zomer. Ik hoop dat ik nog veel jaren met Merry kan doorbrengen!
Groetjes van Danielle.
(ik heb een paar foto’s erbij gedaan dan kan je zelf uitkiezen welke je op de site zet, voor de rest kan je zien hoe ze nu eruit ziet:)

Paul Willemse met Nippy Devil uit Everdingen

Commentaar Paul:
Hallo Melanie,
Ik heb nu ongeveer een jaar Nippy Devil. Het gaat prima. Hij loopt af en toe wel een beetje heel erg hard maar dat heeft ook wel wat. Nu ik eenmaal weet wat hij doet in dergelijke situaties vind ik het eigenlijk wel erg leuk. Ik spring ook met hem. Hopelijk zet je dit bij “nieuwe baas”, dan zijn de dames op de club ook weer blij!
Met vriendelijke groet,
Paul Willemse
Op de foto: Manouk

Familie van Helmont (Anne) met Whopper uit Kloosterzande

Commentaar Anne:
Hallootjes.
Wij hebben een jaar geleden Whopper gekocht en ze is nu veel op geknapt, haha. We hebben haar meteen op dieet gezet en na een half jaar was ze heel veel kilootjes kwijt. Ik heb 30 april 2007 haar eerste wedstrijd gedaan en het ging best wel goed (1ste proef 172, 2de proef 178). We gaan inmiddels verhuizen en zij mag natuurlijk mee. Nou dat ze die kilootjes kwijt heeft is ze wel een stuk actiever, en ze is ook al een beetje sterker geworden. Ze heeft vrij rustige gangen gekregen. Ze heeft een iets mooiere staart gekregen maar is nog niet helemaal op geknapt. En we hebben contact gekregen met de nieuwe baasjes van Jenga.
Vele groetjes Anne van Helmont en een hoefje van Whopper, uit Kloosterzande.

Nancy Springer met Blitzz (Bambi) uit Ohé en Laak

Commentaar Nancy:
Hoi Melanie,
Hierbij een paar foto’s zonder zadel in de wei. Ik wil je even bedanken voor de ontzettende lieve & leuke pony. We hebben Milanda (we noemen haar voorlopig Bambi, past wel bij haar karakter) nu een week, en we zijn al helemaal maatjes geworden. We maken iedere dag een lange buitenrit, buiten is ze lekker fris en in de wei loopt ze als een mak lammetje achter me aan. Ze luistert ook heel goed naar stemgeluiden, en zelfs de hoefsmid vindt haar een voorbeeldpaardje. We zijn nu aan het rondkijken voor een trailer, zodat we binnenkort wat lessen kunnen nemen, maar voorlopig lekker genieten van het mooie weer en buitenritten maken!
Groetjes, Nancy

Christine Keun met Future (Esprit) uit Markelo

Commentaar Christine:
Hier dan eindelijk een berichtje met wat foto’s voor op de site. Future, nu omgedoopt tot Esprit, heeft het erg naar haar zin. Ik ben ook super blij met haar. Ze staat op een mooie stal in een bosrijk gebied met veel ruiterpaden. We zijn nu 3 keer met haar naar buiten geweest en dat pakt ze heel goed op, ik heb dan ook zeker niets te klagen. Verder word ze 1 keer per week goed doorgereden door mijn instructeur en gaat ze met sprongen vooruit. Ik heb haar nu 4,5 maanden en weet zeker dat ze voor altijd blijft.
Heel erg bedankt voor dit super paardje!!!

Erika van der Meer-Blokzijl met Kobus uit Rotterdam

Commentaar Erika:
Ik weet niet of je het nog weet, maar ongeveer november 2003 hebben we Kobus bij je gekocht. Tot nu toe hadden we niet echt mooie foto’s van hem. Maar tijdens Pasen hadden we een Paaspuzzeltocht en daar is toen deze foto gemaakt en die wil ik je toch ff sturen. Vorig jaar ben ik met hem naar Burg-Haamstede geweest, we hebben heerlijk op het strand gereden. Helaas zijn hier geen foto’s van. En weet je wat het mooiste van alles was: Een Tinker van onze groep was druk en angstig, dus achter Ko gezet. De Tinker heeft een poos met zijn hoofd op Ko zijn kont gelopen en Ko vond het prima. Later wou iedereen met een nerveus paard achter Ko omdat hij niets doet. Leuk hé. Op de foto lopen Kobus en ik voorop.
Groetjes Erika van der Meer-Blokzijl en natuurlijk Kobus

Priscilla Roders met Gentleman uit Enschede

Commentaar Priscilla:
Hee,
ken je Gentleman nog! Die hebben we ongeveer 1 maand geleden bij je gekocht! Hij doet heel erg zijn best en gaat goed vooruit! Hij word steeds rustiger en hij loopt al balkjes… De wei vind hij ook helemaal geweldig! In het bos is ie ook super! Maarja alvast wat foto’s van hem nu! Hij is al heel erg veranderd in de vacht! Veel dunner en een hele mooie glans begint nu te komen!
Groetjes Priscilla

Jiska Fabriek met Steffy uit Wervershoof

Ik heb hier even wat informatie over een pony van jullie genaamt Steffy. Toen ze was verkocht aan Willem Goudsblom verzorgde ik haar. Ik merkte dat ze wel wat aan de bange kant was. Toen ben ik om omstandigheden daar weggegaan en heb haar moeten verlaten. Ik had nieuwe verzorgpony’s en wat bleek ze kochten haar voor mij. Nu gaat het egt super met haar en rij ik heerlijk buitenritjes. Ook loopt ze mee in kleine kinderlesjes en ze is supperbraaf. Ik wou jullie dit graag even laten weten dat het supper met haar gaat!!

Willemijn van den Driest met Cadanz uit Vlissingen

Commentaar Willemijn:
Hoi hoi,
Hier eindelijk, bijna een jaar later, een foto van Cadanz en mij. Het gaat super met m’n lieve stoute opa. We zijn in januari landelijk gestart en het gaat hartstikke goed, nog even en hij kan z’n Z – oefeningen weer met mij doen!
Groetjes Willemijn en Cadanz (Opa) uit Zeeland

Arrianne Zeelen met Madusha uit Maasbracht

Commentaar Arrianne:
Hier misschien een leuke foto van een gelukkig nieuw baasje en paardje om te plaatsen bij de rest op uw site. Een vriendin van mij uit Montfort heeft een paar jaar terug Madusha als inruil gekregen voor Sigi. Ik heb Madusha van haar overgekocht, omdat ik helemaal verliefd op haar werd toen ik mijn dravertje ging rijden. Ze is heel betrouwbaar en lief. Ze staat nu op een mooie wei met inloopstal samen met mijn kwpn-er van bijna 2 jaar die ik een jaar later gekocht heb, maar geen ander paard kan aan mijn Madusha tippen. Ik maak met haar vaak lekker lange bosritten wat ze geweldig vind. Mijn 2 jarige graaft de kuilen waarin Madusha dan gaat rollen…..

Martine van Duijn met Bonita uit Katwijk

Commentaar Martine:
Hoi Melanie,
Hier even een berichtje en foto’s van Bonita. Het gaat goed met haar, ze is ontzettend lief. Met rijden is ze niet de makkelijkste, ze is snel afgeleid en snel beledigd (tja, merrie he). Maar ze is goudeerlijk en wil graag haar best doen voor je. De omschakeling van engels naar westernrijden vind ze erg lastig en ze probeert nog wel eens misbruik te maken van de nieuwe vrijheid, haha. Ze staat nu sinds kort in training bij mijn instructrice, die heeft iets meer ervaring om haar de juiste knopjes aan te leren. Bonita pakt het super op, ze loopt al lekker ontspannen aan de lange teugel en kan al op alleen zithulpen achterwaarts. Het is echt een wereldpaardje en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop. De bonte jaarling op sommige foto s is Zowdy, mijn andere paardje. Die twee kunnen gelukkig super met elkaar overweg.
Groetjes,
Martine en Bonita

Familie van Eerbeek RAINBOWSTABLES met Zwen uit Bronnegerveen

Commentaar Cynthia:
Hier Zwen op z’n nieuwe stal. De eerste dag heeft ie op stal gestaan omdat we in donker thuis kwamen. De volgende dag is hij naar buiten gegaan. Na 2 dagen voor de 1e keer gereden i.v.m. tijd. Met opstappen wat ongedurig maar verder braaf geweest. Je kunt merken dat hij jong is maar hij heeft geen verkeerde pas gedaan en braaf zijn rondjes gelopen. Dikke knuf van Zwen.
Groetjes Cynthia van Eerbeek uit Bronnegerveen

Familie Janicka (Maja) met Robin uit Uithoorn

Commentaar Maja:
Haaaaaay Melanie
Het gaat heel goed met Robin het is echt een superrrrrrr pony. Ik heb ook al met hem gesprongen (niet heel hoog hoor) en op de dijk gereden, binnenkort gaan we naar het bos. Hij heeft ook al veel pony vriendjes (Diego, Diesel, Umay). We hebben samen ook nog pony voetbal gedaan hij vind het ook nog eens leuk. Ik wil nog een keer heel erg bedanken voor deze superrrrr pony.
Groetjes Maja en Robin

Sandra van der Pol met Uskan en Utah uit Maastricht

Commentaar Sandra:
Uskan en Utah worden door de ruiters van ponyclub Amby in Maastricht op handen gedragen. Dit zijn 2 geweldig lieve paarden die het bij ons heel goed doen!

Familie Makking (Amanda) met Haifa uit Maarssen

Commentaar Carola:
Hallo Melanie.
Enkele jaren geleden hebben wij bij jullie onze E pony Haifa gekocht. Alles gaat nog steeds super.
Hierbij de foto van Amanda met Haifa.

Lida en Leo van der Meij met Sanchoz uit Egmond aan den Hoef

Commentaar familie van der Meij:
Hoi Melanie!
Even een bericht uit Egmond aan den Hoef. Het gaat erg goed met Sanchoz. Hij is dikke maatjes met Space. Ik stuur je even een fotootje mee.
Groeten van Lida en Leo van der Meij

Manege de Zevensprong met Hicky Blue Eyes (Kiara) uit Tilburg

Commentaar Rosemijn Flohr/Guido:
Wij hebben pas Hicky Blue Eyes bij julie gekocht, ze is alleen nu omgedoopt tot Kiara, is iets makkelijker voor de kindjes. We zijn ontzettend blij met haar, ze doet het erg goed onder het zadel, zeker voor haar leeftijd 3 jaar en het kan alleen nog maar beter worden!

Familie Vanoirbeek (Ine) met Liefje uit Borgloon (België, Belgisch Limburg)

Commentaar Ine:
Hallo!
Aangezien er al aardig wat paarden op jullie site staan, dacht ik dat Liefje zeker niet kon ontbreken! Het is echt een schat van een paard, ze word steeds liever! Haar naam heeft ze dus zeker en vast verdiend! Op de foto zie je Liefje met haar veulen Baileys. Deze is ondertussen wel al groter dan op de foto, maar vond het een super mooie foto, daarom dat ik deze stuur. Ben enorm blij dat we Liefje bij jullie hebben gekocht!
Groetjes Ine!
Familie Vanoirbeek!

Familie Broere (Theo) met Giant uit Spijkenisse

Commentaar familie Broere:
Hallo Melanie,
Hier stuur ik je de foto van Giant met z n nieuwe baasjes. Giant staat inmiddels weer op ijzers en het gaat hartstikke goed. Het is een super brave lieverd. Hij krijgt volop de aandacht en iedereen vindt hem geweldig. Hij geniet van zijn buiten ritten. We zijn erg blij met hem.
Groetjes, Theo en Elise uit Spijkenisse.

Familie van Erp (Narelle) met Camacho uit Berghem

Commentaar familie van Erp:
Hallo Melanie,
Eindelijk de beloofde foto voor de nieuwe baas. Camacho bereden door Narelle van Erp. Het gaat heel erg goed met hem! De oudste begint hem al beter te kennen. Hij loopt als de poort s avonds opengaat om naar binnen te gaan , helemaal alleen naar zijn stal en als die per ongeluk nog dicht is , “kraakt” hij de stal van zijn buurman. Hij houdt zich erg goed in de kudde waar inmiddels al 1 veulen bij loopt. Hij is niet dominant of ruzie zoekend hij is wel erg snel. Wij zijn heel blij met hem.
Groetjes Familie van Erp.

Mary van der Lee met Spotty (Raya) uit Arnemuiden

Commentaar Melanie:
Dit is een voorbeeld van het “door een dier heen” kunnen kijken. Ik kocht Spotty en ze zag er erg verwaarloosd uit. Na een tijd kwam er onder de groezelige vacht, een prachtige Appaloosa te voorschijn. Bij Mary van der Lee is ze nog verder opgeknapt…….
Commentaar Mary:
In mei hebben wij (Mary en Lia) Spotty bij jullie gekocht en wilden even laten weten hoe het met haar gaat. Ik (Mary) heb haar inmiddels helemaal gekocht, omdat we het toch ook wel leuk vonden om samen te gaan rijden, dus vandaar. Spotty (heet nu Raya) staat nu ook in Arnemuiden, lekker dicht bij huis. Ze heeft het prima naar haar zin, en is erg goed bijgekomen, moet nog zo’n 5 cm borstomvang bij maar dat heeft echt tijd nodig, de spierontwikkeling is wel weer helemaal goed, begint een stevige tante te worden. Heb 2 foto s mee gestuurd, zal binnen kort duidelijke sturen, waarop je beter kan zien hoe ze nog verder opgeknapt is.
Met vriendelijke groet Mary van der Lee

Familie de Pagter (Michelle) met Tumba uit Purmerend

Commentaar Michelle:
Hallo,
Ik ben Michelle, en ik heb in de zomer van 2005 een paardje bij jullie gekocht. Ze heet Tumba, en het is een HackneyxWelsh. Ik heb jullie site gezien en ook dat van die nieuwe baasjes. Nu dacht ik van, dat ga ik ook doen! Dus ik heb een foto van Tumba in de bijlage gezet! Zouden jullie die foto op de site willen zetten? Het zijn er twee.. als jullie ze allebei willen doen heel graag!!! Als dat niet kan dan kunnen jullie zelf kiezen welke de mooiste is..
Op de foto is het Michelle met Tumba.

Familie de Hoogd (Frederique) met Olly uit Heemstede

Commentaar moeder de Hoogd:
Hoi Melanie
hier dan de langverwachte foto van Frederique met Olly. Hij is helemaal door een scan gegaan en alles is normaal alleen was zijn linker hoef warm maar het was geen hoef zweer gelukkig. Hij heeft nog week stal rust gehad en koude pads op zijn hoefkroon. We moeten nu iedere dag met hem rijden om zo zijn spieren weer op te bouwen. Olly is een paard met een heel lief maar ook ondeugend karakter en we worden iedere dag nog gekker op hem. Hij doet het ook prima met ons andere paard en de andere paarden die bij s Gravenweg staan. Nou dat is het nieuws weer over grote maar lieve Olly.
Vr Grt Hetty de Hoogd.

Marian Paardenkam met Femme uit Bergen op Zoom

Zeer leuke combi!!
Foto is genomen net voor de grote sneeuwbuien kwamen….

Karin Coppelmans met Whizzerd uit Odeigne (België)

Showbal Whizzerd leert hier in de bergen, dat je naast showen ook je hoofd erbij moet houden, anders glij je gewoon uit!
Zeer leuke combi:
Karin en Whizzerd.

Familie van den Brink (Leslie) met Paulientje (Bleauwy) uit Vlaardingen

Commentaar Leslie:
Hallo,
ik ben Leslie van den Brink en ik heb van jullie Paulientje gekocht (tegenwoordig Bleauwy). Ze vindt het heel leuk om lekker het bos in te gaan en lekker te rennen. Ze heeft al heel veel vriendjes: een Shetlander van 35 jaar en een Fries en nog een Shetlander.
Groetjes van Leslie van den Brink en hoefjes van Bleauwy (Paulientje).

Familie Ruhl met Bianca v/d Hoppenhof uit Steenbergen

Bianca is deel van heel ‘t gezin, zowel voor de kar als onder ‘t zadel.

Jacqueline Seger met Tummetje uit s-‘Heerenberg

Commentaar Jacqueline:
Ik heb Tummetje in mei 2004 bij jullie gekocht. Hij is hartstikke lief, ook al was hij in het begin een beetje snel (maar het is ja ook een draver!) Ik en Tummi hebben al wat sprongetjes gemaakt en we vonden het hartstikke leuk! Tummi en ik zijn de beste vrienden geworden! Ik zou het leuk vinden als ik op jullie site kom!
Groetjes Jacqueline uit s-Heerenberg.

Familie Post (Samantha) met Dionne uit Soesterberg

Dit was tijdens de Welsh pony dag, waar Dionne kampioen werd!!

Sanne De Gruijl met Bolleke uit Maassluis

Leuke combi!
Let op: deze pony is niet zo groot als ze eruit ziet!

Christel de Jong met Amarant vd T. uit Best

Commentaar Christel:
Ik heb in maart 2005 Amarant bij jullie gekocht. Het is af en toe een eigenwijze tante maar toch is het mijn schatje.
Vriendelijke groeten Christel,
Ik hoop dat ik op de site kom!

Ellen Steyger met Milou uit Delft

Milou hier met Kootje de minishet scheurend door de bak………

Mery Molenaar met Yendi uit Wageningen

Commentaar Mery:
Hoi Melanie!
Hier een berichtje uit Wageningen! Ik wil je even laten weten dat Yendi de superfjord het geweldig doet, en wat je schreef over dat ze zeer verkeersmak is… jeetje dat is ze en hoe! Ze kijkt echt nergens van op! We zijn nu een beetje gewend aan elkaar, en het rijden gaat ook heel goed! (Heb voor de zekerheid toch maar even een nieuwe cap aangeschaft, haha) Als alles een beetje meezit wil ik haar over een jaartje of zo gaan laten dekken door een goedgekeurde hengst! Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan, en vooral, dat je me toch weer op Yen hebt gepraat, nadat ik eraf was gestuiterd! Mij heb je zeker als klant! Heb dankzij jouw mijn droomfjordje gevonden!
Liefs Mery en Yendi

Joswita vd Velde met Macho uit Den Bosch

Macho en Jos zijn een onafscheidelijk stel!

Familie Koster (Silvia) met Diona uit Rotterdam

** KAMPIOEN GEWORDEN**

Diona tijdens haar eerste wedstrijd, binnen een week na aankoop!
Diona en Silvia zijn vandaag (26 maart 2006) kampioen geworden van LR en PC Zuiderpark!!!

Julie Marecaux met Goldy uit Berendercht (België)

Commentaar Julie:
Hallo allemaal,
Ik wil jullie bedanken voor deze superpony! Ze heeft wel wat karakter maar dat mag wel (niet voor niks een vosse merrie) Vriendjes heeft ze al, met allemaal (bv een vosse merrie Emma)
Groetjes vanuit Berendrecht en een hinnekje van Goldy

Familie Castelein met Balou uit Waardamme (België)

Commentaar Frederik en Marjolein:
Balou is een super braaf paardje. Toen ze hier aankwam stond ze in haar stal alsof ze hier al jaren stond. Ondertussen geeft ze flink haar voetjes, wat ze aanvankelijk wat akelig vond. Het is een echte knuffelkont, ze is precies wat wij zochten. Als de paardjes uit de weide worden gehaald, kunnen zowel Tossy als Balou zelfstandig naar hun eigen stalletje lopen! Als ik eens een mooie foto heb van Tossy en Balou samen zend ik die door. Ik hou je op de hoogte i.v.m. het toekomstige veulentje van Balou.
Groetjes uit België
Frederik en Marjolein

Peggy Nuiten met Whitney uit Lanaken (België)

Commentaar Peggy:
Hallo Melanie,
Bijgaand stuur ik je een foto van Whitney met mijn 2 dochters. Zoals je ziet heeft ze het bij ons goed naar haar zin en wordt ze flink verwend. We hebben Whitney nu bijna een jaar en ik kan me geen betere pony wensen voor mijn dochters. Vooral springen vindt ze leuk. Mijn oudste dochter gaat op korte termijn dan ook starten met springen, want de lessen gaan fantastisch vandaar dat ze wedstrijden gaat rijden.
Mvg Peggy Nuiten uit België

Kim Douw met Sietske uit Alblasserdam

Prachtige collage van Kim!


Familie van Stuivenberg met Golden Bandit v/s Het Dijkje uit Culemborg

Commentaar familie Van Stuivenberg:
Dit was met de kerst uitvoering. We hadden Bandit pas een paar weken, dus we wisten niet hoe hij zou reageren maar hij bleef super braaf! Bandit staat in Hagestein bij de Brederoderuiters. Iedereen op de club vind hem leuk, er zijn al verschillende die op hem willen rijden. Hij wil nog wel eens ondeugend zijn, maar dat is gewoon om te kijken hoe ver hij kan gaan. Ik hoop dat je hem bij nieuwe baas wilt zetten.
Groetjes en een hoef van Bandit

Janne Kaldewaaij met Campari (Replay) uit Zwolle

Commentaar Janne:
Ik heb een superleuk paardje op deze stal gekocht, hij is alleen maar vebeterd. Ga zo door met jullie paarden.
Groetjes Janne

Mirella Hiemstra met Beauny (Dido) uit Oldebroek

Commentaar Mirella:
Hoi Melanie,
Ik wilde je even laten weten hoe het met Dido (voorheen Beauny) gaat. Het is een heerlijk paard en wil graag voor je werken. Ze is ook ontzettend mooi geworden, ik rijd nu veel meer dan wat ik toen deed, ze geeft me echt veel plezier en vertrouwen, ik heb met haar 1 keer in de week les en het gaat steeds beter. We doen alles ook lekker rustig aan, volgend voorjaar ga ik naar een andere stal waar ik ook heerlijk met haar de bossen in kan gaan, nu rij ik nog niet buiten met haar ik woon langs een drukke weg waar ze met 120 voorbij knappen (je mag maar 80) ik loop wel met haar aan de hand lang de weg, en verkeer en dergelijke doet haar niets alleen een klein blaadje kan ze van schrikken, maarja dat zijn ook van die MONSTERLIJKE blaadjes dat is ook heeel eng! Haha!
Groetjes Mirella Hiemstra

Familie Mathijssen met Bertje uit Hooge Zwaluwe

Commentaar familie Mathijssen:
Hallo Melanie,
Wij hebben vorige week Bertje bij jullie gekocht een super lieve E ruin. Hij heeft nog geen stap verkeerd gezet. Gisteren voor het eerst naar het strand geweest om met de voetjes in het water te lopen. Hij was superbraaf! Hier een leuke foto!
Groetjes Lola Mathijssen, Betje en Alyssa.
P.S. op het strand ging hij lekker liggen rollen in het zonnetje…

Familie Ebskamp (Daphne) met Simone uit Montfoort

Commentaar moeder Nanda:
Hoi Melanie,
Hier even een berichtje van ons. Het gaat tot nu toe goed met Simone en Daphne. Het koste wat moeite om aan elkaar te wennen maar dat is aardig gelukt! Ze moet nog veel leren, maar met de week wordt het beter. Daphne heeft het goed in de hand en is niet bang meer voor haar. Simone is een felle tante, maar wordt steeds rustiger. Het is een lief paard. Ze begint ons echt te herkennen en begroet ons met gehinnik. Ze is ondeugend op een leuke manier. Zo punnikt ze steeds het touw los met haar tanden als ze vast staat of trekt haar deken af voordat je het erop hebt liggen. Ze is een echte knuffel en houdt van gezelligheid.
Groet Nanda


Heidi Droogh met Mayday uit Nieuw-Vennep

Commentaar Heidi:
Ik heb zo’n 2 jaar geleden May Day, een Dravermerrie bij jullie gekocht. Ik weet nog wel dat het rijden toen echt niet geweldig ging en dat ik haar wilde ruilen. Ik ben zo ontzettend blij dat ik haar NIET geruild heb, want na een (western) training van 6 mnd is ze SUPER braaf en ik heb zo n hechte band met haar dat ik haar echt NOOIT en voor geen goud kwijt wil! Ik hoop dat Mayday op jullie site komt en ik wil even zeggen tegen mensen die een paardje hebben gekocht en er over denken om hem weer te ruilen,
“Geef niet zo snel op, geef hem een kans, hij is gewoon het vertrouwen even kwijt!”

Rachel Prins met Thinka en Joyce van den Berg met Nomy uit Noordwijk

Hoi Melanie,
Per toeval kwamen Rachel en ik erachter dat onze paardjes allebei bij jou vandaan kwamen. Zo het idee om een foto van ons samen in te sturen. Rachel met Thinka (links op foto) en Joyce met Nomy (rechts op foto).
Commentaar Rachel over Thinka:
Ik heb Thinka 5 jaar geleden bij jou gekocht. Ondertussen heb ik een hele goeie band met der opgebouwd en kan echt alles met der doen. Ik zou haar dan ook echt voor geen goud meer willen missen.
Commentaar Joyce over Nomy:
Maart dit jaar kocht ik van jou Sibillo (Ladgo). Helaas was er niet echt een klik en mocht ik hem ruilen. Ik heb hem toen geruild voor Imke nu dus Nomy Westeinde. Het is echt een super paard die ondertussen lekker aan het puberen is. Het rijden gaat super goed en ze is ook met der oren ondertussen erg braaf (je kan er nu wel aanzitten maar niet een hoofdstel gewoon omdoen). We gaan dan binnenkort ook op halstertraining. Verder wilde we er nog even bij vermelden dat Rachel en ik samen endurance willen gaan starten. En we al druk aan het trainen zijn….
Veel succes met je verkoop!!!

Familie van Eerbeek met Emily uit Bronnegerveen (Rainbowstables)

Commentaar familie van Eerbeek:
Hoi,
hier een foto van Emily bij ons thuis. Dit was onze eerste dag bij ons en heeft ze ff het erf verkend. Ze gedraagt zich netjes en is op stal een lief paard. Emily is een paard met een bescheiden karakter en is hier wel op haar plek.
Groetjes van ons en een knuffel van Emily uit het Drentse land.

Sabine Toetenel met Zandor uit Rotterdam

Commentaar Sabine:
Hoi!
Ik zou nog een foto sturen van Zand! Hij is echt geweldig!! Ik heb veel lol met hem en hij is altijd in voor een bosrit met mijn andere paard en dan voornamelijk wedstrijdjes samen doen!!
Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze lieve Fjord!!

Janette en Nienke Veldhuis met Ulla uit Dieren

Commentaar Janette:
Dit is onze lieve nieuwe aanwinst!! Ulla is een super lief paard en echt aanwezig!! Een bosrit is altijd welkom en ze laat dan graag even zien, dat ze een echte draver is!!!! En even lief kijken voor de foto, kan ze beter dan ik zelf….. zoals je kan zien!!
Melanie, we willen je ontzettend bedanken voor alles, je bent een echte aanrader!!

Winny Kappen met Lavite uit Haarle

Commentaar Winny:
Hoi Melanie,
We wilden je even laten weten dat alles heel erg goed gaat met Lavite, ze pakt onder zadel alles heel goed op, en is heel erg braaf! Ze houd wel van alle aandacht!! Nog bedankt voor alles! En hierbij een foto..
Groetjes Winny Kappen

Sintha Sauer met Rocket (Noa) uit Weelde (België)

Commentaar Sintha:
Hallo!
Ik weet niet of het nog geldt, maar mijn paardje komt ong. 5 jaar geleden van jullie vandaan, ik wilde nog een foto sturen en bedanken voor de leuke pony, hij is echt een super pony.
Groetjes Sintha!

Jeanette Baanvinger met Kieka en Roosje uit Bergen op Zoom

Commentaar verzorgster Alison:
De foto’s zijn van van de winter toen Roosje er net was. Ik wilde even een foto meesturen van Kieka en Roosje voor op jullie site. Kieka is echt een super brave pony en we zijn heel blij met haar. Ze is super makkelijk en lief voor kinderen en haar veulen. Ik hoop dat ze snel op de site komt.

Familie Mailand (Petra) met Geronimo uit Dordrecht

Commentaar Petra:
Hallo Melanie,
We zijn reuze blij met onze nieuwe aanwinst en zelfs mijn vriendje is er niet bang voor en er dol op!
Groetjes Petra en Hinikjes van Nimo en een lekkere kus van Niko.

Marieke Willems met Volita uit Boxtel

Via iemand anders van ons gekocht: Volita.
Commentaar Marieke:
Ongeveer een jaar of 2 geleden heeft Daan van de S-hoeve de pony Volita bij jullie gekocht, ze is nu 15 jaar. Ze is een jaar ongeveer manege pony geweest en alle kinderen waren er gek op, en zij ook op de kinderen! Totdat ik op zoek ging naar een pony en omdat ik toch altijd bij Daan rondhing, heb ik daar me paardjuh ook maar gekocht. Ik wist dat Daan haar niet wou verkopen, maar omdat ze wist dat ze het goed bij me zou krijgen heeft ze het toch maar gedaan, haha. Ze heeft er wel even over na moeten denken hoor. Ik kijk ook regelmatig op jullie site. Toen ik de link Nieuwe Baas zag, dacht ik: daar moet mijn pony ook bij.(……) Ik ben heel blij met Volita, en kan me geen betere pony wensen.
Groetjes Marieke en Volita.

Familie van Laar (Merel) met Fanny uit Teeffelen (België)

Commentaar moeder Katja:
Fanny is een super pony. Altijd even braaf. Merel rijdt zondag haar eerste wedstrijdje met haar.
Update 03-07-07:
Contact gezocht met vorige eigenaar van Fanny! Neemt u eventjes contact op met Melanie?

Familie Douw (Kim) met Sietske uit Alblasserdam

Commentaar Kim:
U BENT ECHT DE BESTE HANDELSSTAL VAN HEEL NEDERLAND!
Ik vind dat u uw werk prima doet en heel blij ben ik nog dat ik op de Stal Doorstap site kom te staan! Ben hele dagen op de manege en ik ben heeeeeeeeeel blij met Sietske ..!! Ze loopt nu ook al balkjes & loopt in de dressuur les mee. Ze gaat over een paar weken al leren springen!! & ze is hier helemaal thuis. Bedankt voor alles en ik mail afentoe nog wel een foto!! Ze is bij iedereen geliefd en ze is zelfs een onderwerp geworden voor een spreekbeurt…!!!
Vr. gr. Kim Douw & Sietske, Wietske. (ik laat haar manen toch scheren denk ik..) Bedankt..

Fam. Dado (Nathalie) met Rowan uit Oosterhout

Commentaar Nathalie:
Hoi Mel.
Hier een foto van mij en Rowan. Ik ben heel blij met hem. Ik hoop dat hij heel lang bij mij blijft, en dat ik bij jullie nog lang blijf staan.
Groetjes van Nathalie en hinnikjes van Rowan.

Leandra van Amelsvoort met I-sans Pareil uit Vught

Commentaar Leandra:
Je moet zelf maar even kijken welke foto je erbij wilt zetten. Heb je haar een beetje herkend. Waarschijnlijk zul je haar wel niet meer terug kennen. Ze was nog grijs toen ik haar bij jullie kocht. Jullie hadden volgens mij destijds ook nog een veulen van haar gehad. Nu is ze zo wit dat je ogen eraf en toe zeer van doen. Ik heb ondertussen ook al contact gehad met de fokk(st)er van I-sans Pareil en met de 1e eigenaar. Heel er leuk en leerzaam. Zo leer je elkaar nog beter en tot in de puntjes kennen, zal ik maar zeggen.Ik heb haar in Vught op de manege staan waar ze het heel erg goed naar haar zin heeft en anderen (zowel ruiters, gehandicapten en andere paarden) naar de zin maakt. Vindt het al snel leuk en goed als je haar maar met respect behandeld. Het is een paard met een goudeerlijk en rustig karakter en houdt van rustige paardvriendjes of vriendinnetjes waarmee ze ook lekker in de wei kan grazen. Buitenritten maken doet ze met heel erg veel plezier. Ze is nu 16 jr. en ik hoop nog lang van en met haar te mogen genieten.
Groetjes Leandra van Amelsvoort uit Vught.

Belinda van de Goot met Janneke uit Landsmeer

Commentaar Belinda:
Hoi Melanie,
Ik zag je mapje nieuwe baas en dacht, ik zal ook weer eens wat van me laten horen. Foto’s plaatsen kan ik niet maar van alles over Janneke staat op: www.turnersstable.nl. Het gaat echt supergoed in de lesjes en ook lekker met trainen van mijzelf. Cooper (het paard wat ik eigenlijk zou ruilen tegen Janneke, maar ‘t toen toch niet kon omdat ik m nog niet kwijt wou) is inmiddels verkocht aan de eigenaresse van Turners Stable. Dus ik zie m nog iedere dag, echt perfect! Verder veel sterkte met al die negatieve publiciteit op t moment, erg vervelend lijkt me. Gelukkig zijn er een heleboel mensen die laten weten een erg leuk, passend paard bij je gekocht te hebben, waaronder ik dus ook.
Heel veel groetjes,
Belinda van de Goot

Familie Castelein (Marjolein) met Tossy (Clair) uit Waardamme

Commentaar familie Castelein:
Hier een fotootje van Tossy (nu Clair) en ik (Marjolein). ‘T Zou leuk zijn als hij op jullie site mocht komen te staan! Een bravere pony kan niemand zich inbeelden.
Groetjes van Frederik en Marjolein uit Waardamme.

Annika van den Hout met Wonder uit Boxtel

Commentaar Annika:
Ik heb Wonder (ze heet nu Estia) ongeveer 3 maanden geleden gekocht, en wist dat ze van jou kwam, dus ook al heb ik haar niet echt bij jou gekocht, wil je ik je toch bedanken! Ik ben ontzettend blij met mijn super eigenwijze pony! Ze heeft zo echt haar eigen trekjes maar het komt helemaal goed! Ik ben super blij met haar!! Nogmaals hartelijk bedankt!
Ps: kies zelf maar een leuke foto uit voor op je site!

Ashley Middeljans met Lancelot uit Nieuwendijk

Commentaar Ashley:
Vorig jaar is Lancelot, een Draver, bij u gekocht. Het gaat heel goed met hem hoor! Hij staat nu in Nieuwendijk.

Sharon Verstricht met Giara uit Schoten (Antwerpen)

Commentaar Sharon:
Paard gekocht bij Stal Doorstap en heeeeeeeeeel tevreden!
Ongeveer een jaar geleden kocht ik bij jullie mijn paard Giara, het was voor mij de beste dag van mijn leven en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze!!! Het is echt een superpaardje! Ik ben dan ook heel blij dat ik bij jullie terechtgekomen ben! In de bijlage een foto voor jullie album! (website)
Groetjes Sharon en Giara.

Mary Weening met Robijn uit Haarlem

Commentaar Mary:
Toen ik Ellen met Jester zag staan, moest ik toch even zorgen dat Robijn er bij kwam. Het is al wat jaartjes geleden maar uiteindelijk heb ik Robijn, omgedoopt tot Rocky, bij Stal Doorstap gekocht, hele leuke tijd gehad met hem, maar ik wilde toch na bijna 2 jaar iets groter. Rocky staat nu bij de Fam. Meeuwissen, en heeft het daar heel erg naar zijn zin, we zitten af en toe nog op de msn en ik ben een keer naar hem wezen kijken. Alles gaat dus heel goed met hem!
Groet, Mary

Bauke de Jong met Tjitske uit Almere

Commentaar Bauke:
Dag Beste Mensen,
Hierbij even een berichtje over Tjitske. Ze doet het erg goed. Een leerzaam paardje. Momenteel staat ze op ijzers en loopt al voor de marathonwagen. Ze is al de weg op geweest en door het bos. Ze is verkeersmak en neemt snel dingen op. Ik doe hierbij een 3-tal fotootjes van haar. 1e foto is pas een paar dagen bij ons en heeft ze haar nieuwe deken op. Op de 2e foto zie haar in een training voor een tweewieler. Op de derde foto staat ze voor de marathonwagen, en zijn we net terug van een mooi ritje. Al met al zijn we blij met haar. Ze doet het prima.
Vr. gr. Bauke de Jong, Almere.

Familie Vrijsen (Melika) met Cindy uit Geldop

Commentaar Nathalie:
Hoi!
Hier alvast een foto van Cindy en mijn dochtertje Melika. Het zijn al dikke maatjes. Cindy wordt ook door een 11 jarige meid bereden, ze heeft onlangs meegedaan met Caprillie, dit ging heel goed! Het is echt een heel aanhankelijk paardje.

Ellen Barnhoorn met Jester uit Noordwijk

Commentaar Ellen:
Heheej,
Ik denk niet meer dat je me kent haha. Maar ik heb bijna 3 jaar geleden alweer, een paardje Robijn ingeruild voor een draver: Jester. Robijn: dat eigenwijze paardje waar ik geen raad meer mee wist (niks meer mee kon). Toen stond ik nog bij Danielle Slobbe. Ik wou even zeggen dat het super gaat met Jester en hij heeft mij weer de volle vertouwen terug gegeven in het rijden. We gaan vaak lekker naar strand, langs de zee galopperen.
Groetjes Ellen Barnhoorn

Familie de Geus (Pamela) met Henusa uit Kalmthout (België)

Commentaar Pamela:
Met mij en Henusa is alles héél goed!! Met ons is alles prima, ik rij bijna elke dag! We knuffen graag en ze geeft kusjes! Poetsen vind ze zalig!!! Dan staat ze er vaak bij te geeuwen en soms zelfs te slapen! Ze is echt een geweldige snoezepoes!!
GROETJES, Pamela, Henusa, en de rest….

Jose van Meel met Sanja uit Roosendaal

Commentaar Jose:
Hoi Melanie.
Twee mooie foto’s van Sanja. Ik heb haar nu 3 jaar, en ik ben nog heel blij met haar. Wij maken veel buiten ritten, en oefenen ook soms dressuur, daar is ze best wel goed in. Ik krijg vaak complimentjes onderweg van kenners. Wij hebben het erg naar ons zin met z’n tweeën en ook met meerdere ruiters. Die korte manen past wel bij haar karakter, en ook bij mijn karakter, ik vind het wel grappig, en andere mensen ook. Ik hoop haar heel lang te houden maar zoals het er nu uit ziet heeel lang dus.
Groetjes van Jose van Meel uit Roosendaal, en van Sanja vrolijke hoefjes.

Kylie Londema met Sterion uit Sneek

Deze combinatie is een echte 2 eenheid. De lieve maar pittige Sterion heeft aan Kylie een ideale partner! Ze starten nu zelfs al.

Tesca Boonstra met Marco (Casanova) uit Almere

Commentaar Tesca:
Ehm …….ik weet eigenlijk niet wat ik moet schrijven (ben ik niet goed in) maar tussen Casanova en mij gaat het al erg goed, ik leer hem stukje bij beetje kennen, en hij mij ook. Nou het is gewoon een topper! haha.
Groetjes Tesca.

Femke van Geet met Temptation uit Tilburg

Commentaar Femke:
Hoi Melanie,
Ik zag je mapje nieuwe baas en dacht ga je gauw een foto sturen hier 2 foto’s van mij (Femke) en Temptation. Ben heel blij met haar en heb haar nu 3 jaar alweer. Verder vind ik het super dat Samantha het zo goed doet met mijn oude paardje Unique. Zoals ik altijd al heb gezegt het is een super springer.
Veel groetjes uit Tilburg van Femke en Temptation

Familie van Loveren (Hanne) met Toos uit Wuustwezel (België)

Toos heeft maar kort bij ons gestaan, en heeft nu al veel plezier met haar nieuwe eigenaresse Hanne.
Zoals je op de foto al kunt zien klikt het goed tussen deze twee!

Wanda van Es met Tippecanou River uit Beuningen (Gld)

Commentaar Wanda:
Tippecanou en ik zijn al heel goede maatjes. Ze kan het ook heel goed vinden met mijn twee kinderen van 2 en 6 jaar. Ze is echt braaf, hier is bij de verkoop echt niets over gelogen!! Af en toe een beetje ondeugend, maar dat hoort erbij.

Juliette Laurant met Kandy uit Arnhem

Commentaar Juliette:
Hier zijn de foto’s van Kandy, mijn Kwpn schimmel. Ik heb in het begin wat problemen gehad met het rijden, maar het gaat nu heel goed. Ik rij al wat wedstrijden mee op de ponyclub EPC, maak ook buitenritten en spring ook met haar. Wilt u alstublieft die foto waar ik zo grappig op kijk op de site zetten? Thanks.
Met vriendelijke groeten, Juliette.

Anatevka Dooms met Punjab Joker’s uit Terneuzen

Via iemand anders van ons gekocht: De prachtige ruin Punjab, die destijds (5 jaar geleden) bij ons zijn mannelijkheid moest verliezen. Dat nam ie ons niet in dank af, maar is toch erg gelukkig geworden als minnaar van een mensenmerrie……….
Commentaar Anatevka:
Hij is nu bijna 8 jaar en een grote boef, waar je af en toe je handen aan vol heb. Ik heb hem alles zelf geleerd en we zitten nu L2 met winst. Hij denk af en toe nog wel eens dat ie een hengst is, maar ik kan me ook geen leven zonder Punjab meer voorstellen. Ik denk dat je het wel leuk vind dat het heel goed met hem gaat.
Groetjes Anatevka en Punjab

Jacqueline Huisman met Wally uit Breda

Commentaar Jacqueline:
Hierbij dan een foto van mij en Wally en een van Wally in de wei. Vier jaar geleden heb ik hem bij jullie gekocht en het gaat erg goed met hem. Sinds een halfjaar zijn wij beiden omgeschoold naar het western rijden en dat gaat hartstikke goed. Ik ben heel blij met hem, hij is echt mijn maatje geworden!

Familie de Jong (Denize) met Jordan uit Nuenen

Commentaar Denize:
Hoi Melanie.
Met Jordan gaat het uitstekend, hier bij nog een paar foto’s van Jordan en mij. Hij heeft het goed naar zijn zin. En nog een gelukkig nieuw jaar, ik zal jullie nooit vergeten.

Appie Kamps met Bonnie uit Langenboom

Bonnie is wel op een heel bijzonder adres terecht gekomen! Het was echter net wat voor haar: geen saaie stal en volop aandacht. Kijk ook eens op de site: http://www.friedashome.nl/ van Appie Kamps!

Familie Goetheer (Shirley) met Mozart uit Oost-Souburg

Commentaar Shirley:
Hallo,
Ik ben Shirley en mijn moeder heeft bij jullie mijn paard Mozart gekocht. Mozart vermaakt zich goed en hij heeft een paardenvriend genaamd Legartor. Hij voelt zich al helemaal thuis bij ons en heeft allemaal nieuwe spullen gekregen. Met zijn hoef gaat alles naar wens. Ik heb 2 foto’s van hem bijgesloten en een van zijn vriend Legartor. Ik hoop dat het op de site komt.
Kusjes van Shirley.

Familie Nachtzaam (Gerda) met Misty uit Steenbergen

Gerda en Misty, onverwacht een zeer leuke combinatie!

Familie Hoogkamer (Kim) met Yildirim (Danger) uit Tilburg

De pittige en eenkennige Yildirim liep bij zijn nieuwe baas al binnen een maand wedstrijden, waarna er ineens enorm naar hem gevraagd werd! Supercombi.

Nathalie Wittebol met Linedancer uit Nijkerkerveen

Commentaar Nathalie:
Hallo Melanie,
Line Dancer en ik zijn erg gelukkig samen, het is een schat van een paard en hij is inmiddels 4 jaar geworden! Iedereen op stal is gek op hem, en hij is netjes opgevoed kwa rijden. We hebben inmiddels ons eerste wedstrijdje achter de rug die heel erg goed ging! Hij loopt erg netjes dressuur (ik train hem op ongeveer L/M niveau) en het blijkt een leuke springer te zijn!

Alexandra Meder met Maxima uit Weelde-Station (België)

Hier staat Maxima te genieten in de wei na het rijden……

Familie Unser (Wendy) met Socha uit Woudenberg (Utr)

Socha, die heel erg lief maar best wel eens een beetje bewerkelijk is met rijden, heeft ‘t erg getroffen bij haar nieuwe adres!
Wendy wil haar niet meer kwijt.

Hendrik Coppelmans met Aquadeltas Puma uit Odeigne (België, bij Spa)

Puma is een zeer talentvol paard, wat zich in onervaren handen tot een gevaarlijk paard om te rijden had gemaakt (omhoog gaan). Hendrik zag dit paard op de site en alle waarschuwingen ten spijt koos hij voor Puma. Op deze foto (eerste dag thuis) zie je hoe Puma zich over heeft gegeven, al neemt Hendrik zijn petje af, dit petje af is voor deze combi samen! Puma rijdt nu door t dorp en de bergen in Odeigne. met plezier!

Familie Post (Samantha) met Unique uit Soesterberg

Unique is een echte crack, maar wel een die een speciale baas (ruiter) nodig had, anders was ze niet gemakkelijk met rijden! Gelukkig is ze bij Francien en Samantha gekomen, met heel veel resultaat in zeer korte tijd! Unique gooit ZEER hoge ogen in de sport. Eindigt meestal bovenaan. Inmiddels Z springen!

Familie Steehouder met Goofy uit Ravels (België)

Commentaar familie Steehouder:
Wij kochten schimmel Goofy van je, een half jaartje geleden. Hij staat op de foto rechts bovenin. Hij is fantastisch, we zijn nog steeds heel blij dat we hem kochten. Ik vind ook eigenlijk dat je een leuk bedrijf hebt waar mensen voor niet teveel geld en met goed advies een leuk paard kunnen kopen. Dat is tenminste onze ervaring geweest. Dus nogmaals: de beste wensen!

Familie Meessen met Swissel en Beaudine uit Wagenberg

Commentaar familie Meessen:
Hallo Melanie en Toon,
Hier een paar foto’s van Swissel en Beaudine. Ze zijn echt dikke vrienden van elkaar zowel buiten als in de stal. Swissel is lekker bijgekomen en wordt met de dag mooier. Zoals je ziet is onze droom uitgekomen en maken we bijna dagelijks buitenritten. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt en dat we een paar keer mochten ruilen. We geloven zeker dat we nu de paarden hebben gevonden die bij ons horen.
Groetjes Angela en Inge. Mensen kijk en luister eens op www.angelameessen.nl naar deze sublieme zangeres!

Familie Banen met Beauty en Timo uit Polleur (Spa)

Commentaar familie Banen:
Na wat gewenningstijd hebben wij nu twee lieve, in modder rollende paarden. Waarna je na veel poetsen en als je je evenwicht kunt bewaren (haha) ook heerlijk op kunt rijden. En die hebben wij voor niet te veel geld van jou gekocht. Wij zijn ontzettend blij met Timo en Beauty. Met veel geduld en liefde gevend aan onze paarden, zijn zij nu ook blij met ons. Ik hoop dat al jouw paarden bij goede en liefde volle mensen komen. Die een hart hebben voor paarden en veel geduld kunnen opbrengen. Net als wij, dan krijg je er ook wat voor terug. Veel succes met jouw paardenverkoop.

Famile Jansen met Mascotte uit Drunen

Commentaar Silvia:
Omdat het weer bijna kerst is en ik Mascotte ongeveer nu 4 maanden geleden heb gekocht bij jullie, vond ik het wel een goed idee voor een leuke foto! Ze doet het heel goed en heeft nog geen stap verkeerd gedaan…….. Ik hoop dat de foto op de site komt! Ps: op de foto was ze nog heel nat van het harde werken! Ze doet het super!! Bedankt!!!

Manege De Lyneashoeve met Kardoush, Hannes en Stroller uit Heenvliet

Commentaar paarden:
Hallo Melanie.
Hier dan een foto van ons. We hebben het erg naar ons zin op manege De Lynaeshoeve.

Talitha Ruhl met Nadja uit Steenbergen

De Haflo Arabe Nadja is een geweldige combi met haar amazone, en wordt door haar erg verwend, ze heeft een hele eigen garderobe……..

Familie Van Gaalen (Melissa) met Elino uit Huizen

Commentaar moeders:
Elino (Fell ruin) vindt buitenritten helemaal geweldig. Hij vindt het in de les heel erg leuk, hij heeft ook al een paar sprongetjes gemaakt. We zijn echt superblij met hem.

Ingrid Landman met Wobke uit Zeewolde

Inmiddels al weer 5 jaar een combi, en wat voor een! Wobke heeft zelfs een eigen site: www.wobke.com.

Ginny Chesson met Nelly (Banshee) uit Wassenaar

Commentaar Ginny:
Ik heb deze pony bij u gekocht 2 jaar geleden. Ze is nu 5 en ik heb in de B gestart en gewonnen! met 1 winstpunt. Echt een super pony. Nogmaals bedankt voor deze pony, het is wel een Fjord maar dan wel een speciale, iedereen zegt het!
Update:
Deze combi start inmiddels in het Z2!

Vicky (Desiree) met Marquarita (Larena) uit Noordwijk

Op de foto dochter Desiree (4 jr) die haar moeder achterna gaat in de sport. Op Larena (5) die in een jaar tijd van groen naar M landelijk ging!! Dit in dressuur, maar ook in de endurance en springen, cross, is deze combi ZEER succesvol. Zelfs de hond is trots………

Mariska Windhouwer met Romain uit Apeldoorn

Eindelijk de eerste eigen pony voor Mariska!! Een droomwens.
Bericht Mariska:
Heeyz..
omdat ik een supermooie foto heb van Romain wil ik graag vragen of je deze bij nieuwe baas wilt zetten? Ik wil even melden dat het supergoed gaat met Romain en dat we echt onafscheidelijk zijn. We kunnen hem echt niet meer missen. Het rijden gaat stukken beter hij ontspant zich goed. En luistert braaf….

Coby v/d Bij met Suus uit Bontebok (Friesland-Noord)

Commentaar Coby:
Mijn ondeugende maatje……….

Marloes van Deudekom met Chippy uit Assendelft

Commentaar Marloes:
Chippy is echt een schat! Ik heb hem 18 januari 2003 bij jullie gekocht..

Kelly Vos met Xena uit Roosendaal

Deze combinatie is zeer passend. Xena is onder Kelly van de B naar oefeningen uit het Z zwaar gegaan, in 3 jaar tijd!

Charlotte van Ginderen met Unique uit Woensdrecht

Commentaar eigenaresse:
Eind mei dit jaar 2005 heb ik UNIQUE bij jullie gekocht. Ik kan jullie vertellen dat hij ook echt UNIEK is. Hij is nu 3 jaar en 8 maanden, en hij doet het echt super goed. Ik hoop dat het op jullie site komt.

Marc met Diddle uit Prinsenbeek

Commentaar Melanie:
Koppel van het jaar!!(2005)
Marc: De wetenschap, mobieltjes, pc, muziek, songteksten, winkelen, deeltaxi, paarden, cola en cola light, pizza met extra olijven, MICHAEL JACKSON… Je humor, je kritische kijk op de wereld, JIJ.
MARC RIP 16 maart 2007
We missen je!

Familie Hosemans (Daphne) met Lady Landlust uit Vianen

Commentaar ma Hosemans:
Hoi Melanie.
Hier 2 mooie foto’s voor je site. Het is een super combinatie die twee. Op de club zeiden ze: “Het is een verademing om Daphne te zien rijden met Lady.” Het gaat goed met Lady en Daphne Lady is heel braaf heeft nog geen stap verkeert gedaan, ze is heel alert op Daphne .Is alleen wat schrikachtig maar komt goed. Hoe gaat het met Macy, ik zag dat zij van de site was. Hoop dat het goed gaat met haar, laat het mij even weten, a.u.b..
Groetjes Anne & Daphne, en hoefjes van LADY!
Update 27-8-2006:
191 punten en een plusje tijdens deze clubkampioenschap!

Milou Neggers met Jelke uit Haarsteeg

Commentaar Milou:
Jelke doet ‘t goed in de sport!

Fam. Walraven met Whitney uit Maarheze

Commentaar familie Walraven:
Whitney vindt al die aandacht heerlijk. Bijna net zo lekker als lekker eten! Ze moet haar aandacht verdelen hiertussen en tussen de 2 kinderen Walraven.

Familie Remmers (Jennifer) met Biene uit Maastricht

Werd eerste tijdens haar 1e wedstrijd bij de nieuwe baasjes, die haar pas korte tijd in bezit hadden! Jennifer en haar ouders zijn supertrots op Biene, die volgens hen geen pas verkeerd zet.

Milou Neggers met Jo-Anne uit Haarsteeg

Commentaar familie Neggers:
Jo-Anne en Milou een supercombi met al wedstrijdervaring.

Familie Dexters (Suzanne) met Jetje uit Kerkrade

Commentaar familie Dexters:
Suzanne is op Jetje in slaap gevallen….. En wilt NIET wijken uit Jetjes buurt.

Macha van Zoest met Jaimee uit Waalwijk

Commentaar Macha:
Jaimee heeft een goed tehuis gevonden, met lekker veel eten! Dat bevalt m wel.
Left Menu Icon
Stal Doorstap