Entries 2022

Do Vermeer met Passion uit Baarle-Nassau

1 december 2022
Even een leuke foto van mijn lieve knappe Passion die ik bij Stal Doorstap heb gekocht.
Hij is nu een paar jaar bij ons en nooit geen spijt gehad van deze koop! Passion is heel slim en lief hij loopt ‘s ochtends los de weg over met de rest van mijn kudde ze steken over van de stallen naar de wei en ‘s avonds weer terug. Toen ik hem  bij Stal Doorstap leerde kennen kwam hij meteen naar mij toe de klik was er vanaf dag 1 de professionele begeleiding van Stal Doorstap heeft mij deze super goeie keuze doen maken.
Veeel liefs Do Vermeer uit Baarle-Nassau

Liesbeth Geerlings met Valrad uit Noordwijk

28 oktober 2022
Hallo
Sinds enige weken ben ik het baasje van Valrad. Hij is een lieve ruin van 4 jaar, en staat nu bij zijn vriendin Ulleke en vriend Macho in Noordwijk in de wei  vlakbij bos en duin en op korte afstand van het strand. Hij eet zijn buikje rond en is lief voor iedereen. Vorige week is hij voor het eerst naar dressuurles geweest bij onze Boekhorstruiters in Noordwijk wat hij heel goed deed. Hij is heel braaf en lief voor iedereen. Hij kijkt er naar uit om over enige tijd om samen met mij naar het strand te gaan.
Ik ben heel blij met mijn lieve Valrad.
Liesbeth Geerlings
Noordwijk

Manuela Bremter mit Amiga (Lola JB) aus Jülich (Deutschland)

10 oktober 2022
Ich möchte noch einmal danke sagen für meine liebe Freundin 😊
Amiga heißt sie jetzt, in den Papieren heißt sie Lola JB. Sie haben mir ein tolles Pferd verkauft.                         
Liebe Grüsse
Manuela Bremter

Linda met Queen uit Epe

24 september 2022
Hoi Melanie, hier een update van Queen (gekocht in november). Het gaat super goed. Heel lief, zachtaardig paard. Ik ben er heel erg blij mee!
Groetjes Linda uit Epe

Romina Vrolijk en Raymond Coenen met Pescador uit Kamperland

19 augustus 2022
Hoi Melanie,
hier Romina van Pescador 😃 Wij willen je laten weten dat het heel goed gaat en dat we ontzettend blij zijn met hem. Hij is ontzettend braaf naast en onder het zadel, wil heel graag werken voor je. Hij heeft al een vriendje, wat ook een Spanjaard is. Samen kunnen ze lekker de paddock in en zijn ze aan het spelen 🙂

Zorgboerderij van Ravenswaaijstede met Glensensaw Seashore uit Bennekom

30 juni 2022
Hallo allemaal,
Op 19 februari jl. kwam ik bij jullie kijken. Gewoon eens kijken wat jullie aan paarden hebben. Mijn oog viel op Glensensaw Seashore en toen nam ik haar ook diezelfde dag nog mee. Seashore is inmiddels volop gewend en er wordt heerlijk mee gewerkt. Een heel lief en rustig paard wat de zorgboerderij ten goede komt. Soms nog wat kijkerig maar naargelang er meer vertrouwen ontstaat gaat ook dat steeds beter. Ze is nou eenmaal een kat-uit-de-boom kijker 😉. En weten jullie dat ze een kameleon is? Toen ze uit haar (donkere) wintervacht kwam, was ze lichter van kleur. En in het avondlicht komt er zelfs een rode gloed tevoorschijn. Een bijzonder paard met een charismatische uitstraling!
Het was een fijne ontmoeting met jullie. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Jullie zijn eerlijke en open mensen. Er wordt goed meegedacht of het paard en de koper een match zijn. Alle vragen werden zo goed als mogelijk beantwoord. Mocht ik weer op zoek zijn naar een prachtig paard, kom ik graag weer bij jullie terug.
En dan heb ik jullie zelfs nog op tv gezien. Wat een gezellig feestje was dat!
Hartelijke groet, Annemarie van Gelder

Familie Stienstra met Starbuck uit Assen

29 juni 2022
Wij zijn heel erg blij met zo’n lief en vrolijk maatje voor het leven.
Starbuck doet het super goed. Is heel nieuwsgierig en leergierig. Wij doen het lekker rustig aan met hem en laten hem vanuit spelen leren.
Super blij met ons nieuwe kleine grote vriend.

Inge Midavaine met Just In Time uit Middelburg

10 juni 2022
Ha Melanie,
Hier een update van Just in time. Ongeveer een half jaar geleden is ze naar mij toe gekomen. En er nog geen moment spijt van gehad.  
Het heeft even geduurd voordat we een team werden, maar het gaat nu super goed. We hebben ondertussen flink wat kilometers in de benen. Strand en bosritten vind ze echt super leuk om te doen. Af en toe een dressuur lesje is ook geen probleem. Just in time heeft haar forever home gevonden 😃 
Super bedankt Stal Doorstap. 
Groetjes Inge 

Bo Vree met Maestro uit Heemstede

30 mei 2022
Hi Melanie,
Bo is helaas nog steeds aan het herstellen van alles, maar haar leek het leuk om een foto te sturen van maestro omdat wij hem nu 4 maanden bij ons hebben… Zo is hij nu… Het is echt een schatje en Bo en hij zijn een top combinatie… Hij is zo onwijs lief voor haar, al is het nu wel echt een man aan het worden met zijn kracht en energie HAha.
We zijn onwijs blij met hem.

Familie van der Giessen met Sweet Mary uit Strijen

29 april 2022
Goedemorgen,
hier even een update van Sweet Mary. Tot nu toe gaat alles goed. Ze is braaf en lief. De reis naar huis is goed gegaan en op stal is ze ook rustig. Woensdag hebben we voor het eerst gereden. Dit ging goed. We hebben ze gisteren ook bekapt. Dit ging ook goed. Onze dochter Feline is heel blij met haar.
Groetjes Bianca van der Giessen

Familie van Remortel met Clogheen Corrie uit Aartselaar (België)

16 april 2022
Een echt geweldig paard! 🥰🥰 We zijn er enorm blij mee! Meerdere kindjes rijden ermee en stappen vol vertrouwen er nadien weer af want ze laat echt alles toe! ❤️ Een mak lammetje dat wil werken voor haar ruiter 🥳

Familie Schneider met Susa uit Edam

6 april 2022
Radja en Mardjana hebben een grote liefde voor dieren en dan vooral voor paarden. Vorig jaar kregen ze beiden een shetlandpony. Storm en Vito. Door deze zorg, naast de zorg voor hun konijnen en kippen en kwartels die dagelijks een schoon hok krijgen van de dames, bleef het verlangen van een eigen paard. Ze verzorgden meerdere paarden en reden ook op verschillende paarden.
We hoorden over Stal Doorstap en we namen de beslissing dat we een paard gingen halen. De meiden op Stal Doorstap waren echt bezig met wat het beste past bij mijn meiden.  Het paardje wat we online hadden gezien bleek niet zo geschikt voor Radja en Mardjana. Ze reden op verschillende paarden maar het was het toch niet. Toen een van de meiden van de stal zei: “we hebben ook nog een Spaanse merrie van 11 jaar oud”. Oké… Dan gaan we daar ook op rijden. We waren na het rijden helemaal verkocht. Wat een super lief paard. Mijn meiden straalden van geluk.
De begeleiding van Stal Doorstap was echt super. Door hun kijk op wat bij ons past en wat niet, hebben we nu een super lief paard.
Bedankt voor jullie hulp en geduld. Mochten we nog een paard willen dan komen we zeker bij jullie terug ❤❤❤

Andrea Gall met Zion uit Hochdorf (Duitsland)

5 april 2022
Ehemaliges Dressurpferd wird jetzt in der Disziplin Working Equitation ausgebildet. Neben Dressur, Stil Trail, Speed  Trail gehört  auch die Rinderarbeit. Victoria Gall legte mit Zion am Wochenende erfolgreich ihre Rinderprüfung ab, die in Deutschland Vorraussetzung für das Turnier  ist.


Familie Rozema met Black Jack uit brunssum (Limburg)

23 maart 2022
Hallo ‘t gaat heel goed met black jack. Dankjewelll voor de goede zorg en service.
Update 8 juli 2022
Hoi hoi
Wij kochten Black Jack in maart bij jullie nu bijna 4 maanden bij ons🥰 Ik wil even doorgeven… dat hij n superlieve pony is die het hartstikke goed doet het klikt super…. Hij houdt van knuffelen en is leergierig hij behandeld ons met respect (en wij hem ook natuurlijk) en idd zelfs een beginnende ruiter kan er tot nu toe op. We zijn heeel erg blij met m…. wat in de verkooptekst stond klopt echt precies…
Groetjes Geraldine en fam. Rozema uit Brunssum🤗

2 maart 2022
Vandaag deze knapperd Coquine opgehaald bij Stal Doorstap, wij hebben heel veel zin om samen aan de slag te gaan! Op naar een mooie toekomst.
Bedankt voor de fijne en goede service!

Left Menu Icon
Stal Doorstap