25 augustus 2023 – Moeder Gijsje

Alle puppy’s hebben inmiddels een gouden nestje gevonden 🙂

Met ongelooflijke trots delen wij mee dat 25 augustus 2023 moeder Gijsje en vader Bori v. Millus papa en mama zijn geworden van 5 reuen en 2 teven !

Iedereen vindt zijn eigen pups en honden natuurlijk het mooiste, maar ze ZIJN gewoon prachtig en met liefde gemaakt! Worden opgevoed in huiselijke kring met andere honden, katten en paarden. Ze worden goed gesocialiseerd.
Allebei de ouders hebben een goede stamboom en zijn goedgekeurd. Papa Bori was al winnaar van shows. Oma Hera is ook aanwezig.
De karakters zijn fantastisch. Je kunt de honden werkelijk overal mee naartoe nemen. Als wij een hotelkamer nemen kun je ze met een gerust hart achterlaten. Rondom ons huis lopen ze gewoon los en lopen niet weg. Ze zijn niet te druk: blaffen alleen als het echt nodig is. Ze verharen bij ons 2 keer per jaar en gek genoeg hebben ze eigenlijk helemaal niet zoveel haar verzorging nodig, al is dat natuurlijk altijd fijn, ff lekker borstelen….. Ze zijn absoluut te vertrouwen en voorzichtig, met de kleinste kinderen.
Om de lijn verder door te voeren zijn ze echt heel geschikt en hij is  de moeite waard om eens te laten dekken…. Hoef je natuurlijk niet te doen.

Graag appen of bellen met: +31-623103178
Kijk voor livebeelden op de site: www.gijsje.online
Vader op de show
Dit is werkelijk een kampioen in de dop, met de zeldzame kleur crème sable !
Gijsje en Bori
Gijsje
Bori

Oma Hera
Vader Bori
Left Menu Icon
Stal Doorstap