In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Jocoso KXIV is nu het zonnetje van de maand

Van: € 5.400,- / Voor: € 1.500,-

Geldig van 30 augustus t/m 30 september 2022

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Allerliefste, knapste en vooral sociaalste PRE APTA ruin

Jocoso KXIV is de naam van deze spetter. Hij meet ca. 162cm en is geboren op 04-04-2007.  Hij is barok: rond en gezond. Zoals het in de titel al vermeld staat, is Jocoso dus een schat van een paard. Zowel onder het zadel als in de omgang is hij hier werkelijk super braaf en gemakkelijk. Hij laat zich hier door iedereen goed rijden, wat hem in ons inziens ook geschikt maakt voor een beginnende ruiter of recreatie. Hij is in het verleden dan ook zeer goed dressuurmatig gereden en beheerst ook hogere oefeningen in de dressuur.  We werken aan zijn bespiering op de achterhand, het lijkt alsof hij af en toe onregelmatig loopt achter, wat dan erg moeilijk te beoordelen is.
Ook in de omgang is hij heel makkelijk. Hij staat netjes stil tijdens het poetsen en opzadelen, hij laat zich makkelijk pakken uit de wei. Ook bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts,… is hij braaf. Hij is ook goed verkeers- en trailermak. Hij is in het bezit van een paspoort en een Carta de Propiedad. Is gechipt, geënt en ontwormd.
Hij heeft een zeer goede stamboom van Fandango XXIV x Estimado VIII x Devoto II. In Spanje konden ze Jocoso’s kwaliteiten ook waarderen en daarom kreeg hij het predicaat APTA. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Is het allerliefste Weidemaatje wat je je kunt voorstellen. Loopt op dit moment niet regelmatig. Dit is sinds zijn weidemaatje de speelvogel uithing bij hem, waardoor hij geblesseerd is geraakt.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Left Menu Icon
Stal Doorstap