In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.
Jillkenney is een paardje wat je maar eens in de zoveel tijd tegenkomt….. 
Bloed en bloedje mooi; ze komt zó uit een sprookjesboek gestapt als echt prinsessenpaard. 
Maar ze is hier ook ontzettend braaf, zowel in de omgang als in de stal, in de wei, de stapmolen. Ze kan hier door een minder gevorderde ruiter gereden worden, maar ze biedt de gevorderde voldoende uitdaging.  
Ze heeft een fantastische stamboom: Cavalo Z uit een stermerrie van Calvaro Z x Coriano x Iroko. Klik HIER voor haar papier. Hoewel ze als spingpaard gefokt is en goed kan springen, biedt ze een dressuurruiter ook veel plezier! Ook is ze hier geschikt voor de recreatie.

Jill is röntgenologisch goedgekeurd . Toen ze bij ons kwam was ze klinisch helemaal in orde, op zowel harde als zachte korte volte.  Helaas loopt ze nu ( en volgens verklaring  van een vorige eigenaar)  af en toe niet regelmatig. Deze heeft haar helemaal binnenste buiten laten keren, maar de dierenartsen kunnen niks vinden.
Hierom moeten wij haar als weidemaatje en fokmerrie verkopen.Valt het nadien mee en kun je wel weer op haar rijden, heb je geluk. We verkopen haar nu voor een aangepaste prijs.
Ze is een schimmel, maar houdt zich super netjes schoon! Een echte sprookjesdame…
Ze is super lief en sociaal, zowel in de stal als op de wei. Een ideale vriendin!
Wordt verkocht als weidemaatje omdat we geen garanties kunnen geven als rijpaard.. 
Prijs van € 6900,- voor € 2450,-

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm


Left Menu Icon
Stal Doorstap