In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Killerisk Ok Lady is nu het zonnetje van de maand

*** GEPLAATST ***

Van: € 2.950,- / Naar: € 1.975.-

Geldig van 15 november t/m 15 december 2023

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Rijpaardmerrie Oke Boy x Secret ´n Classy, Zeer interessante fokmerrie

Killerisk Ok Lady is een merrie zonder gebreken. Ze heeft langere tijd  eventjes niet getraind/gereden, maar ze pakt het werk bij ons welwillend op. Ze is ca. 1.65m hoog en bij ons erg lief op stal, in de omgang, de wei verkeer, trailer, etc.
Afstamming: Oke Boy x Secret ´n Classy. Ze is 17 jaar en in bezit van 3 goede gangen. In bezit van een tandartsrapport. Voor een baasje die gewoon lief voor haar is, mag ze weg voor deze lage prijs!

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraag je even naar de mogelijkheden?

Left Menu Icon
Stal Doorstap