In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Tabasco is nu het zonnetje van de maand

Van: € 5.750,- / Naar: € 3.950.- incl. merkzadel

Geldig van 11 mei t/m 11 juni 2023

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Correcte, brave Darco x Samber dame 

Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw te huisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige merrie Slaneyside Tabasco.
Tabasco is een merrie geheel zonder gebreken, van 14 jaar oud en ca. 1.62 m hoog. Er is nog niet zo heel veel met haar gedaan, en ze heeft niet veel geleden, is in de fleur van haar leven en geschikt voor de sport. Ze kan ZEER goed springen en heeft een top afstamming van Darco x Samber x Architect. In bezit van 3 zeer goede gangen.
Is ingeschreven als Iers Sportpaard, maar deze afstamming is natuurlijk ook vertegenwoordigd in Nederland en daarnaast internationaal. Tabasco is ook zeer interessant als fokmerrie…… Ze is bij ons meewerkend, ook in het verkeer en in de trailer. In bezit van een zeer recent keuringsrapport incl. bloedafname, gedaan door een paardenarts. Tabasco is buiten prachtig en lief, ook enorm sociaal.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraag je even naar de mogelijkheden?
Left Menu Icon
Stal Doorstap