In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Kyndel is nu zonnetje van de maand voor van € 3950,- voor 2450,-

Geldig van 22 April t/m 22 mei 2024

Klik hier om Kyndel te reserveren.

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Kyndel doet ons allen verbazen. Ze is ruim 3 jaar ( vroeg in het jaar geboren) maar ondanks haar jonge leeftijd werkelijk ontzettend braaf! We konden hier meteen vanaf het begin op haar stappen en met haar wegrijden in stap, draf en galop. Ze geeft de ruiter een zeer vertrouwd gevoel hier: loopt makkelijk aan de teugel, maar als je de teugels losgooit blijft ze kalm en nuchter, en toch genoeg voorwaarts. Echt ongelooflijk.

Kyndel komt uit Frankrijk en is veelzijdig gefokt: ze is geschikt voor meerdere doeleinden. Ze is ca 160 m groot en heeft een prachtig koppie met een groot, eerlijk ,oog. Ze is in bezit van een volle stamboom: Haar vader is De Treville, en mama Kyzim is van High Chaparral. Ze is correct verzorgd en geënt en heeft haar import papieren.
Kyndel heeft wel graag een stal met afwisseling en/of weide/paddockgang: ze kan kribbijten. Hier heeft ze verder geen last van, het geeft haar gewoon een fijn gevoel

Werkelijk ongelooflijk hoe braaf ze hier onder de ruiter stapt, draaft en galoppeert en ook langs de weg en in de trailer nuchter is. Kyndel is een hele intelligente dame.

In bezit van een recent keuringsrapport inclusief bloedafname.

In bezit van een recent tandartsrapport, onlangs bij de tandars behandeld.
Ze is door een verkoudheid die voorbij is wel sterk vermagerd . Hier werken we aan .
Kyndel is nu ons zonnetje van de maand van 3950,- voor 2450,-

Left Menu Icon
Stal Doorstap