In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Teddy Bunga is nu het zonnetje van de maand

Van: € 5.400,- / Voor: € 3.750,-

Geldig van 10 juni t/m 10 juli 2022

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Buitenrijpaard: Prachtige, gitzwarte, superbrave rijpaardmerrie

De naam van deze mooie verschijning is Teddy Bunga, ze is geboren op 01-05-2008 en meet circa 1,64m. Teddy Bunga is werkelijk een schat in de omgang, komt in de wei zo naar ons toe gelopen, staat hier goed stil met opzadelen. Teddy Bunga beschikt over 3 leuke gangen en zou naar ons inzien zeer geschikt zijn voor de sport. Ze heeft een zeer chique zelfhouding. Loopt hier makkelijk nageeflijk.
Ze is hier met rijden werkelijk ontzettend braaf, ze wordt hier gereden door beginnende zowel gevorderde ruiters, wat beide hier goed gaat. Teddy Bunga is hier niet snel onder de indruk, en vindt het leuk om lekker aan de slag te gaan. Ze is hier op straat ook braaf, en kent de stapmolen. Veel naar buiten gaan is belangrijk voor haar i.v.m. kribbijten. Teddy Bunga is bij ons ontwormd, is in bezit van een paspoort met chip, en geënt. Is naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport. In bezit van een recent keuringsrapport waarbij ze is goedgekeurd voor de sport.
Ze is verkocht geweest en deze mensen waren enorm blij met haar: ze werd met veel plezier iedere dag gereden door een verzorgster. Ze vertelde dat Teddy superbraaf en eerlijk is, ook langs de weg. Helaas moest ze door gezondheidsredenen van de eigenaar op zoek naar een nieuw baasje. Teddy is tot nu toe zeer verkeers,- en trailermak geweest. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.
Teddy is hier en voorheen werkelijk superbraaf buiten langs de weg. Met wie mag deze lieve, chique knapperd mee?

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Left Menu Icon
Stal Doorstap