In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Buck’s Bin’s is nu het zonnetje van de maand

Van: € 5.400,- / Voor: € 3.950,- inclusief zadel en hoofdstel, compleet

Geldig van 20 januari t/m 20 februari 2023

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Leuke, lieve, rijpaard ruin

De naam van deze leukerd is Buck’s Bin’s. hij is geboren op 30-03-2014 en hij meet circa 1,66m. Buck’s Bin’s is hier sociaal naar mensen en naar andere paarden, hij is hier totaal niet dominant. Hij houdt van aandacht, staat goed stil met poetsen en zadelen.
Buck’s Bin’s is een eerlijke ruin met een gevoelig mondje, je hebt dus geen harde hand op hem nodig. Hij is met rijden hier eerlijk, is niet te voorwaarts, maar loopt zeker wel lekker gecontroleerd door.  Wij rijden hem momenteel  zelfs bitloos, dit doet hij zeer goed hier, en  hij geeft dan toch een supervertrouwd gevoel. 
Buck’s Bin’s staat bij ons momenteel op stal en overdag buiten, hij kan ook 24/7 buiten. Hij heeft wel wat regenplekken op zijn kont. Dit staat niet mooi, maar dit gaat voorbij. Verder is hij zonder gebreken. Hij is in bezit van een paspoort met chip en stamboom Khalkevi X Kapgarde X Lyphard’s wish. Is netjes geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.
Met wie mag deze schat mee ? 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?
Left Menu Icon
Stal Doorstap