In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Queen De Claire is nu het zonnetje van de maand

Van: € 3.750,- / Voor: € 2.850,-

Geldig van 5 oktober t/m 5 november 2021

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Lieve, mooie buiten rijpaard-dame

Queen De Claire is de naam van deze knappe, Franse dame. Ze is geboren 24 juni 2004 en ca. 1.65m hoog. Ze is hier hartstikke lief op stal en in de trailer. Ze is vrij van stalgebreken. Queen is hier onder de ruiter en in de omgang ontzettend lief, al is het hoofdstel over haar oren doen niet haar hobby.
Ze kan hier door beginners zelfs buiten worden gereden: ze is werkelijk braaf hier voor het grootste verkeer! Queen is een mooie dame en ze is heel sociaal naar andere paarden. Ze heeft al veulens gehad. Ze heeft geen goede gangen, ze rijdt het liefste buiten, maar bijgezet longeren training, helpt haar enorm. Ze is ook goed trailermak dus een ideaal vakantie paard!
In bezit van een paspoort en chip. Stamboom van Quadrophenio x Hetre Vert. Klik HIER voor haar stamboom. Ze is ontwormd en geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Linkermenu pictogram
Stal Doorstap