In het Zonnetje

Belangrijke algemene informatie

Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony’s tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.
Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.
Heb je alles op een rij gezet en kun je akkoord gaan met alle consequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje “In de aanbieding”. Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

Dakini is nu het zonnetje van de maand

Van: € 5.900,- / Voor: € 4.950,-

Geldig van 2 januari t/m 2 februari 2022

Klik op een van de foto’s voor volledig scherm

Prachtige, aparte, shabrak bonte, barokke, Appaloosa merrie

Dakini is de naam van deze unieke en mooie verschijning. Ze is geboren op 05-05-2007 en meet circa 1,62m. Ze heeft een lekker fors, rond, barok postuur. Ze heeft een prachtige aparte bruine kleur en Appaloosa tekening.
Dakini is werkelijk een plaatje om te zien, en heeft nog is een mooie stevige bouw, waardoor ze gemakkelijk grotere mensen kan dragen. Ze is hier erg sociaal naar andere paarden en vindt het leuk om lekker samen met andere paardjes te spelen. Dakini is in de omgang en met rijden nuchter, ze is voorheen voornamelijk mee naar buiten genomen, en moet hierdoor wat meer bij leren in de bak.
Ze heeft niet zoveel hoeven doen in haar leventje, omdat haar baasje helaas met gezondheidsklachten kampte. Hierdoor krijg je met haar een paard wat nog topfit is en niet teveel geleden heeft. Ze heeft een ijzersterk gestel en benen. Tijdens het rijden is ze braaf hier. Wij zijn ook veel bezig met grondwerken bij haar, zodat ze meer dressuurmatig gaat leren lopen. Ze beschikt over 3 ruime gangen en zit comfortabel en stabiel door haar barokke bouw.
Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Dakini is in bezit van een paspoort met chip, is netjes geënt bij haar oude baasje en is recent ontwormd. Je kunt haar gebruiken voor meerdere doeleinden, voor de fokkerij is ze natuurlijk ook heel interessant! Ze heeft een zeldzaam voorkomen. Is onlangs behandeld bij de tandarts.
Met wie mag deze knapperd mee 🙂

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Left Menu Icon
Stal Doorstap