Inzendingen 2011

Familie Bardijn met Bobo uit Gooik (België)

3 november 2011 / Commentaar Wouter:
Hey Melanie,
Alles goed hier met Bobo, hij is heel braaf en rustig en toch nog vol van vuur. We zijn heel blij met hem en hopen dat het zo blijft. Hij is echt een paardje voor mij.
Groetjes Wouter en Bobo

Marlou Toet met Kim’s Frenske uit Apeldoorn

29 oktober 2011 / Commentaar Marlou: (Reactie d.d. 29-10-2011)
Hoi,
Ik heb Frenske bijna 5 weken geleden bij jullie gekocht. Hier mijn verhaaltje over hem:
Het gaat heel goed met hem!! Hij voelt zich al erg thuis en op zijn gemak. Ik ben al met hem wezen springen. En ik ben ook al met hem naar Busloo geweest (groot strand) Hij is super braaf en lief!! Echt mijn Nieuwe maatje!! Soms wat eigenwijs maar dat is niet erg Alsnog bedankt,
Groetjes, Marlou

Marie Kouws met Gaucho uit Groesbeek

6 oktober 2011 / Commentaar Marie:
Heey Melanie,
Het heeft een tijdje geduurd, maar toch de foto’s van Gaucho!! Gaucho doet het nog steeds heel erg goed! Springen gaat ook super goed ! Heb al 2 dressuurwedstrijden gehad met hem en ben 2 keer 2de geworden! Het is echt een schatje en ik ben super blij met hem!
Groetjes Marie

Ellen Cornelissen met Wijnand uit Edegem (België)

2 oktober 2011 / Commentaar Ellen:
Hoihoi,
hier een foto van Wijnand. Wijnand hebben we begin Juli gekocht en het gaat ondertussen al enorm goed. Hij heeft lekker op de wei gestaan en staat nu op een stal waar we lekker kunnen trainen. We zijn er nog lang niet, maar hebben enorm veel plezier! Bedankt voor de hulp en voor mijn paardje!
Groetjes, Ellen uit Edegem (België)

Claudia Scheffer met Dexter uit Enschede

8 augustus 2011 / Commentaar Claudia:
Hoi,
nou, hierbij wat foto’s van Dexter. We zijn erg blij met hem en hij is een echte grappenmaker. Zet ons gerust bij nieuwe baas, we zijn heel blij met Dex!
Groetjes Claudia Scheffer

Pascale Brock met George II uit Lokeren (België)

5 juli 2011 / Commentaar Pascalle:
George is een super beest! Ben al op uitstap geweest echt een super dier! Ooit koop ik me een tweede Tinker, echt. Volgende week begin ik hem aan de teugel te rijden hij heeft het al een paar keer gedaan vandaag.

Frederique Stravers met Falco uit Sassenheim

15 juni 2011 / Commentaar Frederique:
Hallo Melanie,
Hierbij de beloofde foto’s van Falco (gekocht maart 2011). Het was wel even wennen voor hem, zo midden in de Randstad. Treinen waren wel heel enge dingen, maar hij doet het nu supergoed en laat zich fijn rijden. Hij is vreselijk lief en gehoorzaam en speelt dagelijks met zijn vriendjes in de wei. Rijden doen we nu paar keer in de week, keertje longeren en naar buiten of cavelettie lopen. Buiten vind hij spannend, maar erg leuk. Ik hoop eind deze zomer onze eerste wedstrijd te kunnen rijden in het L dressuur.
Groetjes Frederique uit Sassenheim

Familie Gibbons met Bobbie (Bo) uit Rupelmonde (België)

17 mei 2011 / Commentaar Jade:
Hoi Melanie!
In April hebben wij bij jou Bobbie (nu Bo) gekocht! Mijn mama, die nu ondertussen al op Bo rijdt, vind hem een superpaard! En nou, dat is hij ook wel. De galop wordt aan gewerkt en hij doet het hartstikke goed. Buiten is hij nog wat schrikkerig, maar wat wil je, een hele nieuwe omgeving. Hij staat op de wij samen met een Arabiertje met wie hij het erg goed kan vinden. Ook word hij nog steeds dressuurmatig doorgetraind, maar ik kan niet wachten tot ik hem eens kan laten vrijspringen om te zien wat dat geeft! Hij wordt elke dag verzorgt en vertroeteld! Heel de club is gek op hem en hij komt zeker en vast niks te kort!
Groeten, Jade, Christel en Bo uit Rupelmonde (België)!

Wendy en Amanda Mesman met Silas en Casper uit Delft

7 mei 2011 / Commentaar Wendy en Amanda:
Ik heb hier een nieuwe foto van de paardjes van mij (wendy) en amanda (mijn zus) met onze paardjes.
Links: me zus der paardje casper, en Rechts mijn paardje: Silas. Het gaat heel erg goed met ze. Denk laat ik toch nog even een fotootje sturen!

Familie Waslander met Guinness (Laddy) uit Oosterhout

4 mei 2011 / Commentaar Karin:
Laddy heet nu Guinness en is beste maatjes met Bobbie! De eerste nacht hielden we ze apart en zijn ze allebei hun eigen wei uitgebroken om samen op onderzoek uit te gaan …………..

Taru Hautanen met Kadans uit Espoo (Finland)

22 april 2011 / Commentaar Taru:
Greetings from Finland.
Finally some sunshine and +9 degrees warm. Nights are still cold, -2… Kadans is a good friend with Flower, they are always together. Nice and easy for everyone to ride.
Best regards Taru Hautanen

Sanne Meeuwisse met Safari (Campari) uit Roosendaal

12 april 2011 / Commentaar Sanne:
Heey Melanie,
Hierbij een berichtje en foto van Safari. Bij jullie was zijn naam Campari. Het gaat heel goed met hem. Ik ben echt heel blij met hem. Het is een echte kroelkont. Hij is ook erg goed in verstoppertje spelen als hij geen zin heeft om te rijden. Hij staat lekker in de wei maar als hij het zadel ziet rent hij gelijk naar de stal.En gaat hij helemaal achterin heel erg stil staan. Hij denkt dan namelijk dat ik hem niet kan zien. Humor heeft tie wel. Hij heeft veel moeten leren maar dat gaat iedere dag weer een stukje beter. Hij is erg leergierig en als het zadel er eenmaal oplicht heeft hij ook zeker plezier in het rijden.
Groetjes van Sanne en een dikke smakkerd van Saf.

MaryAlice Liska met Udex uit Casper, Wyoming (USA)

24 maart 2011 / Commentaar MaryAlice:
Hey!
Udex is doing very good! He had very bad teeth, but the other day we fixed them so now its not a problem. He is really an amazing horse, we can not thank you enough for selling him to us. I put a few photos of him so you can see how good he is doing! There will be more photos to come! Udex is very very loved and has made very good friends in the paddock with the other horses. He is better friends with the mares though, and not so much the geldings. He is so beautiful! Everyone we know falls in love with him! I can not believe we have such an amazing horse. We never imagined having such an amazing horse!!!!!!! For us, Udex is more then perfect!!!! I hope all is well with you and the horses!!
Best wishes and hugs to you and your horses!

Monia Wauters met Laranca uit Geraardsbergen (België)

17 maart 2011 / Commentaar Monia: (Reactie d.d. 17-03-2011)
Eindelijk ben ik hier met wat nieuws van Laranca. Het gaat super met haar en ben ook super blij met haar. Ze is zoals U gezegd hebt, mijn oprechte dank daarvoor. Ze is heel lief en eerlijk en dat éne kleine negatief puntje weegt daar niet tegen op. Gisteren hebben we onze eerste wedstrijd gehad. Het was voor mij 8 jaar geleden en natuurlijk kwam daar vooraf heel wat stress bij. Eens ter plaatse heeft zijn mij super vertrouwen gegeven en hebben wij dat super gedaan, vandaar een fotootje van onze eerste prestatie. Nogmaals bedankt voor de eerlijke afhandeling.
Mvg Monia Wauters (Geraardsbergen – België) en Laranca

Taru Hautanen met Westelaar’s Flower uit Espoo (Finland)

12 maart 2011 / Commentaar Taru:
We have bought Flower to Finland in the middle of winter and lots of snow but she likes to be here and we like her very much.Best regards from Flower!
Greetings Taru

Annelies Verheyden met Angie uit Kampenhout (België)

2 februari 2011 / Commentaar Annelies:
Hallo,
In mei hebben wij bij jullie een paardje gekocht, genaamd Angie. Ze is echt een super lieve merrie die graag komt knuffelen. Ze heeft al veel vorderingen gemaakt in het rijden, maar ze blijft een merrie en soms heeft ze nog wat streken. Ze steigert af en toe als protest, maar we zijn het aan het afleren. Ze springt ook super graag, ik heb al een parcours met haar gesprongen.
Groetjes Annelies
Left Menu Icon
Stal Doorstap